- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta küszködök egy problémával, sajnos odáig süllyedt a dolog, hogy annak ellenére milyen egyszerűnek hittem, valamiért még se sikerül.
Kezdeném is, bár Androidra készülne az alkalmazás, szerintem ez a része nyugodtan jöhet ebbe a topicba.
Szóval, van egy ArrayList, amit teletunkolok objektumokkal, és ennek az ArrayList-nek az elemeit szeretném ABC szerint növekvő sorba rendezni, mégpedig az alkalmazások labelje alapján, ami egy String.
Items.add(new ApplicationItem(id, name, status, icon, packageName));
Az ApplicationItem osztályom konstruktora a következő:
public ApplicationItem(int id, String label, Boolean status, Drawable icon, String packageName) {
Id = id;
AppLabel = label;
AppSatus = status;
AppIcon = icon;
AppPackageName = packageName;
}A lista nagyon ügyesen összeáll, szépen fel is dolgozom egy ArrayAdapterrel és meg jelenik a felületen, egy dolog kivételével, nincsenek az alkalmazások nevei ABC szerint sorba pakolva.
A neten különféle megoldásokat találtam, többek között a Comperator-t emlegették. Próbálkoztam is vele, pl. a következő képen:
public class CustomComparator implements Comparator<ApplicationItem> {
@Override
public int compare(ApplicationItem app1, ApplicationItem app2) {
return app1.AppLabel.compareTo(app2.AppLabel);
}
}Majd ezt a teljes ArrayList elkészülése után, megpróbáltam felhasználni:
Collections.sort(ApplicationModel.Items, new CustomComparator());
Remélem letudtam írni érhetően a monológomat, sajnos nem vagyok a szavak embere. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest