- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4319 üzenetére
Köszönöm, holnap meg is nézem.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4317 üzenetére
Igen - igen, de közbe rájöttem, hogy mégis az adapterben volt a hiba. Hiába rendeztem, az adapterben még is más metódus szerint kezdte el listázni...
Bár az csak végig inicializált a listán és vissza adta az ID-t, nem értem, hogy ez miért rendezte ismét vissza a sorrendet. De mindenesetre ez a része megoldódott a dolognak.
Köszi a gyors reakciót!
Ami a localizációt illeti igen, nekem is feltűnt, hogy az ékezetes alkalmazások a lista végére kerülnek.
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta küszködök egy problémával, sajnos odáig süllyedt a dolog, hogy annak ellenére milyen egyszerűnek hittem, valamiért még se sikerül.
Kezdeném is, bár Androidra készülne az alkalmazás, szerintem ez a része nyugodtan jöhet ebbe a topicba.
Szóval, van egy ArrayList, amit teletunkolok objektumokkal, és ennek az ArrayList-nek az elemeit szeretném ABC szerint növekvő sorba rendezni, mégpedig az alkalmazások labelje alapján, ami egy String.
Items.add(new ApplicationItem(id, name, status, icon, packageName));
Az ApplicationItem osztályom konstruktora a következő:
public ApplicationItem(int id, String label, Boolean status, Drawable icon, String packageName) {
Id = id;
AppLabel = label;
AppSatus = status;
AppIcon = icon;
AppPackageName = packageName;
}A lista nagyon ügyesen összeáll, szépen fel is dolgozom egy ArrayAdapterrel és meg jelenik a felületen, egy dolog kivételével, nincsenek az alkalmazások nevei ABC szerint sorba pakolva.
A neten különféle megoldásokat találtam, többek között a Comperator-t emlegették. Próbálkoztam is vele, pl. a következő képen:
public class CustomComparator implements Comparator<ApplicationItem> {
@Override
public int compare(ApplicationItem app1, ApplicationItem app2) {
return app1.AppLabel.compareTo(app2.AppLabel);
}
}Majd ezt a teljes ArrayList elkészülése után, megpróbáltam felhasználni:
Collections.sort(ApplicationModel.Items, new CustomComparator());
Remélem letudtam írni érhetően a monológomat, sajnos nem vagyok a szavak embere. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2802 üzenetére
köszi a választ, de sajnos nem engedi a TabWidget a sortörést, ha nem fér ki benne akkor gördül benne a szöveg.
-
SektorFlop
aktív tag
Nem akarom ide is újra be írni, valaki tudna válaszolni erre a kérésre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest