Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
köszi a válaszokat, ezt a dolgot kicsit félretettem.
Van egy nagyobb probléma, vagyis kettő. A javas servletem, és ez egy wines gépen tökéletesen fut. Egy x86-os linuxos gépen is, OpenJDK7-el, egy ARM-os linuxon szintén openJDK-el, viszont SSL-es smtp-n keresztüli mailküldésnél elszáll ezzel: javax.net.ssl.SSLException: java.security.InvalidAlgorithmParameterException: the trustAnchors parameter must be non-empty
Guglin rákeresve valami default keystore-ról írnak, meg hogy hozzam létre... de lila gőzöm nincs arról hogy mi a fene ez a keystore és hol van. Eddig ilyesmi soha nem kellett, csak akkor ha szerverként akartam használni a programomat (ott inkább lemondtam az SSL-ről, mert annyira nem fontos), de most kliensként is ezzel szórakozik...
Ugyan ilyen leosztásban a servlet x86-os gépeken úgy működik ahogy kell (ha nem megfelelő requestet kap egyszerűen csöndben, van ha megfelelőt akkor válaszol), az ARM-os gépen pedig 500-as üzenetet "server error" dob az alkalmazásszerver mindenre, bár lehet hogy ez összefügg a fenti dologgal, mert a requestre a válasz SSL-en menne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi