- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
Superhun #3157 üzenetére
Én nem keverném ezt bele, mert az equals()-nak és a hashCode()-nak az egyedet kell tudnia azonosítania, és nem egyetlen tulajdonságát. Végtelenféle háromszöget lehet ugyanazzal a területtel. Szóval ez ellent mond a Java equals()-ra és hashCode()-ra vonatkozó contractjának.
Nem is adna jó eredményt, mert a terület nagy valószínűséggel Float lesz, amit nem tudsz még javában sem alapból úgy összehasonlítani, hogy mindig jó eredményt kapj, pláne nem az == operátorral:
http://docs.oracle.com/javase/1.4.2/docs/api/java/lang/Float.html#equals(java.lang.Object)Nem tudom mire kell itt a HashSet, de én úgy oldanám meg a dolgot memóriahatékonyan, hogy:
1) csinálok egy ArrayList<Haromszog> haromszogek listát
2) csinálok egy másik ArrayList<Float> teruletek listát
3) ahogy generálom a háromszögeket a ciklusban, egy belső ciklusban minden legenerált háromszögre végigmegyek a 'területek' összes elemén és megnézem, hogy benne van-e az új háromszög területe, így:
if(Math.abs( aktualisTerulet - ujHaromszogTerulet) < 0.001f)
benne van
else
nincs benne, hozzáadom a háromszögekhez a háromszöget, és hozzáadom a az ujHaromszogTeruletet a teruletekhezHa pontosabb float egyenlőség vizsgálat kell, ezt találtam neten http://www.cygnus-software.com/papers/comparingfloats/comparingfloats.htm
esetleg gyorsabban futó megoldást is találhatsz, ha valamilyen orderes listet használsz pl http://docs.oracle.com/javase/1.4.2/docs/api/java/util/Collections.html#binarySearch(java.util.List, java.lang.Object, java.util.Comparator) -vel keresel a területek között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest