Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
NetBeans Platformos kérdésem lenne.
Szerintetek egy swing vastagkliens alkalmazásba hol célszerű a Hibernate konfigurációt intézni?
Hol inicializálódjon a SessionFactory?Mivel ennek az egész program alatt működnie kell én arra gondoltam hogy a main()-ban valahol. Viszont ha ott indul és a main egyik lokális változójába teszem a SessionFactory-t, akkor azt máshol nem érem el.
Ezért arra gondoltam hogy a main()-t tartalmazó osztály adattagja kell hoyg legyen a SessinFactory, így a teljes programban érvényes lesz és használható, lehet belőle Session-t kérni stb...Jó ez a gondolat? A NetBeans tutorialban egy külön metódus van definiálva a query futtatására, majd abból van megjelenítve (egy jTable komponensbe). Nem is ez a lényeg.
Nekem az a fura hogy ez a tutorial-os példa minden egyes gombnyomásra futtat egy lekérdezést. Ehhez minden egyes alkalommal felépíti a SessionFactory-t (azaz beolvastatja a hibernate.cfg.xml-t és a mappingokat stb). Ez számomra logikátlannak tűnik és fölöslegesnek tűnik.
A könyvek azt írják hogy elég egyetlen SessionFactory egy adatbáziskapcsolathoz és ezen indítsuk a session-öket és a tranzakciókat. Ezzel ez tök ellentétes.
Erősítsetek meg, vagy magyarázzátok meg hogy miért jó úgy ahogy a tutorialban van. Ti hogy csinálnátok?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Banggood
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest