Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
NetBeans Platformos kérdésem lenne.
Szerintetek egy swing vastagkliens alkalmazásba hol célszerű a Hibernate konfigurációt intézni?
Hol inicializálódjon a SessionFactory?Mivel ennek az egész program alatt működnie kell én arra gondoltam hogy a main()-ban valahol. Viszont ha ott indul és a main egyik lokális változójába teszem a SessionFactory-t, akkor azt máshol nem érem el.
Ezért arra gondoltam hogy a main()-t tartalmazó osztály adattagja kell hoyg legyen a SessinFactory, így a teljes programban érvényes lesz és használható, lehet belőle Session-t kérni stb...Jó ez a gondolat? A NetBeans tutorialban egy külön metódus van definiálva a query futtatására, majd abból van megjelenítve (egy jTable komponensbe). Nem is ez a lényeg.
Nekem az a fura hogy ez a tutorial-os példa minden egyes gombnyomásra futtat egy lekérdezést. Ehhez minden egyes alkalommal felépíti a SessionFactory-t (azaz beolvastatja a hibernate.cfg.xml-t és a mappingokat stb). Ez számomra logikátlannak tűnik és fölöslegesnek tűnik.
A könyvek azt írják hogy elég egyetlen SessionFactory egy adatbáziskapcsolathoz és ezen indítsuk a session-öket és a tranzakciókat. Ezzel ez tök ellentétes.
Erősítsetek meg, vagy magyarázzátok meg hogy miért jó úgy ahogy a tutorialban van. Ti hogy csinálnátok?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest