Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricqy
tag
Sziasztok!
Először is köszöm az eddigi segítségedeket, eddig is nagyon sokat segítettetek!
Most viszont lenne egy kicsit összetetteb kérdésem:
Van egy objektum (gui, a neve GUI), ebből csináltam egy példányt (guipeldany) egy függvényben amit a program indításnál meghív, eddig jó is. Viszont szeretnék egy frissítés gombot, de nem megy :/
Amikkel próbálkoztam: A függvényen kívűl (magában az osztályban) létrehozni a példányt, de az exception miatt az nem ment. Utána ha a függvényben csinálom a példányt akkor ott kell a setVisible(true)-t is meghívni de akkor a függvény minden újrahívásánál új ablak nyílik meg. Ha pedig a setVisible-t függvényen kívűl csinálom megint nem jó, mert a példány a függvényben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest