- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Én állást keresek Java-ban eddig nem sok visszajelzés. Így mélyítem a tudásomat.
Amit én állásportálokon észrevettem:
Java: Webprogramozás (JSP, JSF)
Pénzügyi/Bank szoftverek
Üzleti szoftverekC++ meg mindent lefed mint programozási nyelv. De én úgy mondom, hogy a Java-ra nem mint programozási nyelvre gondolj. Hanem mint programozási "környezet", platform-ra.
Úgy mint Microsoft oldalon, van a programnyelv: C# vagy VB. és aztán ott van mögötte álló hatalmas nagy .NET keretrendszer, és akkor már hoppá, grafika, web, adatbázisos dolgok. (és ez a Java-ra is igaz), bár úgy vettem észre, hogy a műszaki ipar a .NET-et kedveli inkább a Java-val szemben... de ez nem biztos (amúgy meg ott a C és C++ az egyeduralkodó).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs