Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Próbálgatom ezt a nio-t, és elég jó ez a directory streamelés, főleg hogy egyszerűen lehet fájlokat szűrni vele.
Ezt a glob nevű leírónyelvet használja, és elég ismerős is, fájlok szűrése kiterjesztés szerint simán megy, na de arra nem láttam példát sehol, hogy fájlra szűrés mellett még mappákra is szűrjön.
Szóval most van egy kifejezésem, hogy "*.bin" ez ugye a bin fájlokat fogja kiadni. De én azt szeretném hogy a mappákat is kiadja, de ezeken kívül más fájlt nem. Ilyet tud egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SörcsaPH!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest