- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris_T
tag
Üdv.
Egy olyan problémám van ami már rettentő idegesítö, mert teljesen érthetetlen és nem találok rá semmi megoldást
GUI-val kapcsolatosVan egy Ablak osztály ami a JFrame-t örökli
Ha ebben hozok létre egy JLabel-t és adom hozzá, akkor a szöveg egyszerü formázatlan szövegként fog megjelenni az ablakban ( UIManager-el átállítottam a kinézetet, ezért itt nem hat az hogy a swing alapesetben félkövérre állítja a szövegeket)De ha ezt a JLabelt egy előre létehozott külső osztályból importálom akkor minden beállítás ellenére félkövérre állítja
Itt viszont arra gyanakodtam hogy erre már nem terjed ki a Ablak osztály UIManager beállítása - de hiába állítottam itt is be külön a kinézetet, nem működik)
Ha van valakinek valami ötlete, írjon, elöre is kösznéhány kódrészlet:
Az ablak osztály egyes részei:
public class Ablak extends JFrame {
Status statusz;
JLabel valami;
[...]
public Ablak() {
statusz = new Status();
valami = new JLabel("nem félkövér, egyszerű szöveg");
[...]
add(statusz);
add(valami);
}
}A teljes Status osztály:
import javax.swing.*;
import java.awt.*;
public class Status extends JLabel {
String text;
public Status() {
text = new String("ez nem kellene hogy félkövér legyen");
setText(text);
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest