Új hozzászólás Aktív témák

• togvau

senior tag

Hello

Csináltam egy sql view-et, ami ugyan azt adja vissza mint az eredeti tábla, csak picit módosítva (előjelet cserél pár szám mezőben).
    Gondoltam, csak simán származtatom az eredeti classból az új entity-t, ami tök üres, mert mindent tartalmaz az eredeti, csak a @table name más.

Na hát elszállt, egy értelmetlen exceptionnal mindig, egy értelmetlen nevű oszlop hiányára hivatkozva, amit az SQL kiíratással sem lehet beazonosítani.
    Akkor is elszállt, ha nincs is lekérdezés az új entityvel, hanem a régivel, eltelt egy kis idő, hogy rájöjjek, az új entityt el kell tűntetni, és jó lesz a régi... komolyan kiválóan van megcsinálva ez :C

A lényeg, hogy a hibaüzenetek egyikére rákeresve, arra találtam, hogy itt konkrétan közös táblát akar találni, pedig nekem az kellene, hogy semmi közük egymáshoz, csak a struktúra ugyan az. Erre találtam az @Inheritance annotációt, aminek typejaiban nincs olyan, hogy ne inheritáljon semmit.

Most copy paste-ként származtatás nélkül jók az új entityk, de ez csúnya. Hogy lehet elérni, hogy felejtse el azt, hogy bármi közöset keressen a szülő, és az új entityben? @MappedSuperclass ugye nem jó, mert mindkettőnek entity-nek kell lennie, a szülőnek, és a gyereknek is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés