Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hello
Csináltam egy sql view-et, ami ugyan azt adja vissza mint az eredeti tábla, csak picit módosítva (előjelet cserél pár szám mezőben).
Gondoltam, csak simán származtatom az eredeti classból az új entity-t, ami tök üres, mert mindent tartalmaz az eredeti, csak a @table name más.
Na hát elszállt, egy értelmetlen exceptionnal mindig, egy értelmetlen nevű oszlop hiányára hivatkozva, amit az SQL kiíratással sem lehet beazonosítani.
Akkor is elszállt, ha nincs is lekérdezés az új entityvel, hanem a régivel, eltelt egy kis idő, hogy rájöjjek, az új entityt el kell tűntetni, és jó lesz a régi... komolyan kiválóan van megcsinálva ez
A lényeg, hogy a hibaüzenetek egyikére rákeresve, arra találtam, hogy itt konkrétan közös táblát akar találni, pedig nekem az kellene, hogy semmi közük egymáshoz, csak a struktúra ugyan az. Erre találtam az @Inheritance annotációt, aminek typejaiban nincs olyan, hogy ne inheritáljon semmit.
Most copy paste-ként származtatás nélkül jók az új entityk, de ez csúnya. Hogy lehet elérni, hogy felejtse el azt, hogy bármi közöset keressen a szülő, és az új entityben? @MappedSuperclass ugye nem jó, mert mindkettőnek entity-nek kell lennie, a szülőnek, és a gyereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest