Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taoharcos #10749 üzenetére
Ha van olyan oszlophalmaz, amiből lehet kulcsot képezni (azaz pl. lehet(ne) rájuk unique indexet definiálni az adatbázisban), akkor az ezen oszlopoknak megfelelő objektumváltozóból lehet összetett kulcsot (composite key) gyártani. (Pl. az
@EmbeddedId
annotációval.)Ha Oracle az adatbázis, akkor lehet próbálkozni azzal is, hogy a ROWID-et rámapeljük valamilyen dummy változóra:
@Id @Column(name="ROWID") String id;
(Magam sohasem próbáltam, de lekérdezésnél akár működhet is...Persze a hordozhatóságnak ilyenkor annyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest