Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz escie #14 üzenetére

egen, igy a fenti kettobol (fizetos + transgaming) mar sejtettem, hogy van ehhez is cvs, de azzal ezidaig meg egyszer sem sikerult boldogulnom (mondjuk nem is igazan tortem magam, hogy utanaolvassak)
    viszont valamelyik fenti linken is megemlitik a cvs mellett, hogy nem mindig mukodik

jah, meg szinten valamelyik linken lattam, hogy a wine es winex programokra epulon dolognak nevezi a cedega-t
    a winex maga is nem kimondottan jatekok futtatasara keszul(t) a wine-t felhasznalva alapul? (szerk.: nah, kozben elolvastam, amit Sipi irt, jol remlett a dolog ezek szerint)

mellesleg eleg furcsa, hogy itt van egy progi (bar elvileg a wine is eleg lehet), ami megtorne a csunya fizetos szoftverek egyeduralmat a jatekosoknal, erre ez is fizetos - nem, nem flamekeltesnek szantam, csak felfigyeltem ra

[Szerkesztve]

• Sipi

addikt

válasz escie #14 üzenetére

Úgy tudom, a CVS-ben nincs benne minden. A Cedega tartalmaz olyan részeket, amelyek licencdíjas dolgok, ezek kimaradnak a letölthetőből.
    De javíts, ha rosszul tudom!

Vladi: hogy ne maradj válasz nélkül. A Wine nevű programból vált ki a WineX, amely kifejezetten a játékokra koncentrált. Erősen fejlesztették a másolásvédelem, a DirectX-technológia futtatását. Később átváltottak Cedega névre. Havi előfizetési díjat kell fizetni (pár dollár), így juthatsz hozzá.

Sipi

Új hozzászólás Aktív témák