Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
egen, igy a fenti kettobol (fizetos + transgaming) mar sejtettem, hogy van ehhez is cvs, de azzal ezidaig meg egyszer sem sikerult boldogulnom (mondjuk nem is igazan tortem magam, hogy utanaolvassak)
viszont valamelyik fenti linken is megemlitik a cvs mellett, hogy nem mindig mukodik
jah, meg szinten valamelyik linken lattam, hogy a wine es winex programokra epulon dolognak nevezi a cedega-t
a winex maga is nem kimondottan jatekok futtatasara keszul(t) a wine-t felhasznalva alapul? (szerk.: nah, kozben elolvastam, amit Sipi irt, jol remlett a dolog ezek szerint)
mellesleg eleg furcsa, hogy itt van egy progi (bar elvileg a wine is eleg lehet), ami megtorne a csunya fizetos szoftverek egyeduralmat a jatekosoknal, erre ez is fizetos - nem, nem flamekeltesnek szantam, csak felfigyeltem ra
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Úgy tudom, a CVS-ben nincs benne minden. A Cedega tartalmaz olyan részeket, amelyek licencdíjas dolgok, ezek kimaradnak a letölthetőből.
De javíts, ha rosszul tudom!
Vladi: hogy ne maradj válasz nélkül. A Wine nevű programból vált ki a WineX, amely kifejezetten a játékokra koncentrált. Erősen fejlesztették a másolásvédelem, a DirectX-technológia futtatását. Később átváltottak Cedega névre. Havi előfizetési díjat kell fizetni (pár dollár), így juthatsz hozzá.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Meggyi001: A kérdés...
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Battlefield 6, az utolsó!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő