Új hozzászólás Aktív témák

• escie

őstag

válasz Forest_roby #36 üzenetére

aham, nekem is ez a sejtésem volt, de nem tudom, mennyire kivitelezhető ez jelen esetben, a d3d-nél... ma este nekiállok próbálkozni.
    illetve fordítok cvs-ből cedegát, meg wine-t, hogy megnézzem, mit javítottak...
    amúgy ez az oblivion zseniális játék, már arra is kezdek rájönni, hol-mitől hasal el a wine tőle. valószínű, hogy az ai-val, vagy a hanggal kapcsolatosak a ctd-ok. (crash to desktop, de szép rövidítés.:U ) a graf néhol hibás, de nem vészes.

a lefagyira csak annyit tudok mondani, hogy esetleg visszakaphatod a desktopot, ha megpróbálod a ctrl+alt+esc kombinációt, majd kattintasz egyet a lefagyott progin. az sem baj, ha nem látszik a kurzor, és mondjuk teljes képernyőn van a játék.
    a fenti kombó amúgy az xkill-t indítja, grafikus progit lehet vele megölni... ha lehet. nem minden fagyásnál jön be, sajna...

az nfs-re nem sokat tudok mondani, még annakidején xp-n játszottam, de meggyűlöltem, és azóta színét sem láttam. :DDD
    de ajánlom a transgaming fórumát átnézésre, illetve a cedega wiki-jét: [link]
    (ez a link nem ír semmiféle sebességproblémáról, szóval akkor maradt a fórum...)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák