Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Drizzt #639 üzenetére

Engem is érdekelnének a félévről tapasztalatok.
    Izé: melyikről is?:DDD (Én már úgy el vagyok keveredve, hogy csak!) Jelenleg ugye a 12. félévemet töltöm, amiben csak a P2P hálózatok lesz új tárgyam, a többivel már mind volt szerencsém találkozni, több-kevesebb sikerrel (értelemszerűen inkább kevesebb).:o Nu. Az IRF volt a kérdés, hogy mi az a khm... Hát izé.;) Szóval nem túl izgi a tárgy, de nem nagyon bejárással is, elégségesre azért abszolválható (sőt, ha vki többet tanul rá, valszeg még jobban is sikerülhet.) Mondjuk R. tanár úr alapvetően jófej, néha sztorizgatott, stb.:) De ez már olyan régen volt (6. félév, jesszus). Viszont! Médiainformatika szakirányon van egy ilyen, hogy Médiainformációs rendszerek, ami elvileg az IRF-re épül, de M. tanár úr tisztában van vele, hogy sokra nem számíthat. Mondjuk más kérdés, hogy az utóbbi tárgy is olyan, hogy be lehet járni, de nem bejárással is abszolválható, vannak slide-ok stb. Persze ez most nem releváns.:D Mi volt még a kérdés? Beszéd vs. Beágy? Én speciel beágyaztam.:)) (A ''jeleket'' mindig is rühelltem, az első tárgy volt, amiből keresztre kerültem, és ott is csak épphogy átrugdostak, nos persze ennek azóta is iszom a levét, hogy már hatmilliószor vettem fel a Szabtechet, de nem állt rá még az agyam, stb.) És mivel a beszéd erősen a jelekre épül... Szóval beágy. Kétszer. (Először nem tetszettek a kisházik, az amúgyis egy ritkasz*r félévem volt, mindig egyszerűbb vmivel elizélni az időt, mint tanul(gat)ni, vagy mi...) Távközlő jópofa, érdemes bejárn, N. tanár úr jófej, és még ha szárazan is indul, érdekes dolgokról lehet hallani. Én mondjuk elsőre azt is elbuktam, de kereszten megajánlott 5-öst kaptam a ZH-ra (utána viszont nem jártam be, amit most már bánok, mert állítólag kellemes záróvizsga tárgy lenne, és saját jegyzetből jól fel lehetne rá készülni: node majd meglátjuk.) Amúgy sokan kaptak azon a ZH-n megajánlott jegyet, többen az általam összeállított órai jegyzetből felkészülve, ami talán még ma is elérhető vhol az InfoSite-on: persze magamnak csináltam, mert nagyon be akartam hozni a lemaradást (az igazi 6. félévemben szinte semmit nem csináltam meg:O), de aztán közhasznú lett: kicsit kretén, mert tele van az órai poénokkal, de legalább jól visszaadja az - akkori - előadás hangulatát.;] FORM-ra oda kell figyelni, vannak benne húzós cuccok, a nagyházi sem két perc alatt lesz meg, de azért megoldható a dolog. (Nekem a 8. félévben sikerült egy kettest összehoznom.:DDD) Végül (asszem, így is elég hosszú lett, bocsi) kódelm: szvsz kemény, baromira örültem kereszten a kettesnek.:) Persze mielőtt végleg elkeserednétek: akik eddig is jól nyomták, eztán sem fognak sokkal többet szenvedni (szerintem), aki meg nem tanul, mint én, az meg simán így járhat. De ez triviális. Főleg utólag. Mint mindig.:R Még egy OFF a végére: azt nézem, hogy az elején még inkább mindent megcsináltam, átlagban rosszabb eredménnyel, mostanában meg keveset csinálok átlagban jobb eredménnyel. Ezzel mind semmi gond, kivéve, hogy lassan lejár az államilag finanszírozott státuszom (költségtérítésen meg hadnemondjam, hogy mennyire kellemes lenne), ezenkívül hiába a szép tanulmányi átlag, ha ösztöndíj nuku.:( Jah kérem, azért tessék teljesíteni. Kár, hogy itt nincs ''restart game'', másodszorra biztos jobban menne.:C

• concret_hp

addikt

válasz Drizzt #639 üzenetére

így van kíváncsian várjuk a beszámolókat :R

meg szakirányokról is jöhet némi infó :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés