Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idri
újonc
Sziasztok!
Hogy kell tárolni a felesleges gombákat? -
Tapika
újonc
Halihó!
Nekem is van felesleges kristálygombám, szívesen adok bárkinek!
study@freemail.hu -
pooshy
újonc
sziasztok!tud nekem valaki segiteni,hol szerezhetek japán kristálygombát ?köszi..
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mennyibe kerül egy ilyen gomba? Még sose hallottam róla
-
padee
tag
Hmmm. Eddig csak erdei gombákkal foglalkkoztam, azokért megveszek.
Tudna nekem adni valaki? A gond az h vidéki vok, nemtom h kibirna egy utat.
Nagyjából h liter vizben kell tartani? mikor leszüröm akkor az egészet lekell es teljesen tiszta vizbe kell visszarakni?
a gomba összeáll egy darabba, vagy kis gombocok lesznek belőlük? -
Gyegye
újonc
Hello mindenki!
Nem iszom régóta de sztem király a cucc!
És itt nem azt kell érteni hogy megtanultam repülni csak egyszerüen jobb tőle a közérzetem.
.. -
cortez25
senior tag
Pontosan, szerény emlékeim szerint 1987-ben nagymamám kapott ilyen gombát, japán kristály néven..szaporodott is rendesen, mazsola meg citrom volt benne neki asszem. Hát sok hatását nem érezte...és kb tényleg mya fél évig nyomta. Én elvből nem kostóltam meg akkor...igaz gyerekfejjel mondták egészséges vagyok szvsz nem kell.
de a kombucha gomba, haverom természetgyógyász anyja itatta velünk, buli előtt lenyomtunk vagy fél litert, jobb volt mint a redbull.... -
listván
tag
Senkinek nem kell japán kristálygomba??? Nem szeretném kidobni őket, de lehet, hogy az lesz a sorsuk.
-
Starsky72
addikt
mi tejalapút nyúzunk már pár éve.
csajom most volt 2 hetet Sziciliában, én meg nem akartam szöszölni a gombákkal, úgyhogy azt kell csinálni vele, hogy baromi alaposan meg kell mostni, persze úgy, hogy lehetőleg ne morzsolódjon össze kis darabokra, szóval amikor már tiszta a gomba, nincs rajta az a tejszerű szutymadék, akkor felönteni vízzel és mehet vissza a sötétbe.
2 hetet simán kibírnak így.
Ha meg hízlalni akarod, akkor tejet rá és nem leszűrni, hanem hagyni hízni 1-2 hétig. -
listván
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy ha elmegyek nyaralni két hétre, és nem akarom magammal vinni az egész szaporulatot, akkor mi a teendő? Mert kidobni nem szeretném, ha már ennyi munkám fekszik benne. Arról meg nem olvastam, hogy valaki valóban lefagyasztotta volna őket, és utána is minden rendben volt velük
.
Szívesen venném a tapasztalatokat ez ügyben! -
listván
tag
Szia!
Amikor a gomba szaporodik, akkor vannak benne nagyobb és kisebb darabok is. Nekem is vannak nagyon picik, némelyik még a szűrőn is átesik. Azt nem tudom, hogy hogyan néz ki, ha meghal a gomba, de amíg él, addig fehér, és olyan, mint a gumi. Az enyém legalábbis. Az biztos, hogy az enyémeknek nincs semmi baja. Tehát szerintem normális, hogy kicsi. Majd megnő! Adj neki rendesen cukrot, amiből táplálkozhat, és megnőhet tőle. Ha az sem segít, akkor szerezz be újabb adagot!
Nekem is már elég sok van, ezért ha kell valakinek, szívesen adok! Folyamatosan szabadul fel felesleg. Írjatok mailt, és Budapesten meg tudjuk beszélni, hogy hol adom oda. -
marcim
újonc
Sziasztok!
Egy hete kaptam ilyen cuccot, de azt hiszem halottan. Honnan lehet tudni, hogy halott?
Ha jól gondolom ilyen körömnyi darabokba kellene összeálnia, de az enyém most tök apró...
Szóval? Ötlet?
Akitől kaptam azt mondja feléleszthető, szerintem meg baromira nem történik vele semmi, pedig tömöm cukorral, mazsolával... -
Kriza
őstag
válasz
mselevele #74 üzenetére
A citrom csak az ízesítés miatt van. Én múltkor nem raktam bele, mert nem volt itthon, és lusta voltam venni, de az eredmény elég lehangoló és ihatatlan cukros lónyál lett. Szóval inkább rakjál bele. Bár az is igaz, hogy ízlések és pofonok, elvégre valakinek a kék kóla is ízlett.
-
Ágica70
újonc
Sziasztok! Én Tatabányán lakom és nagyon szeretnék kefírgombát és japán kristálygombát! Kérlek ha valaki tud segítsen mert már jóideje próbálok szerezni, de sajna nem sok sikerrel! Előre is köszi! címem:maciagica@freemail.hu
-
V.ki
aktív tag
hoppá,most látom,meghackelték a kefirgomba.hu-t
''HACKED BY CRACKERS_CHILD''
a jó anyját az ilyen köcsögöknek! -
deedee
őstag
forever living products magyarország kft forgalmazza...Keress rá aztán biztosan találsz hasznos infót...Termékkatalógust nem tudok szkennelni és mélben küldeni mert nincsen hozzá gépem és regényt írni sem érek rá,bocsi...
Ha nem jársz eredménnyel,akkor írj és utánnajárok a feleségem révén a dolognak és telózok a szállítónknak......
-
deedee
őstag
ugyanúgy elkaptam/elkaptuk a ''futó'' betegségeket mint előtte például.Nem szüntek meg régebbi bajaink stb...Persze az lehetséges,hogy ''mélyen bent'' jót csinált,csak éppen nem éreztük...Ezt nem tudom...Viszont mostanában/kb 2 éve/ aloavera gélt szipókázunk és annak konkrét jó hatásait tapasztaljuk...Hogy ''mélyen bent'' még mit javít azt szintén nem tudom,de a tapasztalatok nagyon pozitívak.....
ja és az aloavera gél nem fínom...Ez mindenképpen negatív tulajdonsága a kristálygombával szemben...
-
deedee
őstag
kb 20 éve már egyszer sláger volt kishazánkban...Gyerekkoromban én is ittam,de különösebb jó vagy gyógyhatást nem érzékeltem A felnőtt ismerőseim se,úgyhogy kb fél év után abbahagytuk.......Mindenesetre kicsit szkeptikus vagyok vele....
-
Kriza
őstag
Naaaa? Senkinek nem kell? Senki nem akar egészséges lenni?
Lakótársaim is mind fanyalogtak eleinte, most meg már rendszeresen kérik, mert ízlik nekik. -
Zizi:))
újonc
Sziasztok
Tegnap egyik ismerősöm meglepett egy adaggal, úgy döntöttem, kipróbálom én is... Most olvastam frissen a fentebb említett oldalt, itt írták, hogy állítólag kiválóan tűri a mélyhűtést is a gomba (ha pl. elutazol). Ha viszont csak pár napig akarod pihentetni az ügyet, elég, ha a hűtőben tárolod. Azt hiszem, holnap veszek citromot és műanyag edényt (kb. 2-3 litereset) és magam is kipróbálom. Van esetleg köztetek (az újak közül), aki issza és fogyásra bevált neki?
Jó kísérletezést, olvaslak titeket továbbra is! -
sanyixXx
senior tag
ez valami narkó?
mert akor jöhet -
Kriza
őstag
Ha valakinek kell kristálygomba, Újpestre jöhet érte. Ingyenes!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest