Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsanna44
csendes tag
válasz
#67688960 #395 üzenetére
Szerintem a csapvíz lehet fertőtlenítős!..de a napfényt sem szereti a gomba, meg a hűvöset!!!
Próbáld meg felforralt-majd lehűtött vízzel!!+15dkg cukor ,kb 10 mazsi fél citrom(megmosva)
Nekem a konyhapult szélén vannak, műanyag üdítős üvegbe és szaporodik-szaporodik ezerrel... -
törölt tag
válasz
#67688960 #394 üzenetére
Talán valamit kavartak a csapvízzel, amivel át szokam mosni őket szüret után?
Natur szentkirályit szoktam használni, de az elejétől azt kapak, egy két kivételtől eltekintve.
Most egy 2literes kólás flakonban vannak.
Akinek van véleménye, az ne fogja vissza magát!(helyesírási hibáktól eltekintve, mostanában félrenyomkodok) -
törölt tag
Hát az enyémek úgy néz ki nem szaporodnak, amióta a multkor ott maradtak, próbáltam rendbehozni őket de, nem tudom mi a bajuk.
Lehet hogy kamu a biomazsola amit használok, az elején nem biót kaptak azzal semmi bajuk nem volt.
Összetört a nagy befőttes üveg amit egy időben használtam, és megint ásványvizespalacka tettem őket de mindig úfrissenbontottba, talán azzal is lehet gond.
Naturfood mazsolát használ valaki? -
Zsóka51
csendes tag
válasz
zsanna44 #389 üzenetére
Amióta iszom, csak a pozitív hatását érezm. Teljesen rendben a széklet, vizelet. Mert az egyik leglényegesebb dolgok! Minnél előbb a szervezetből a méreganyag kimenjen! Naponta 1 litert iszom, az elsőt éhgyomorra!
Mivel két naponta kell készíteni, a kész "limonádét" már hideg helyen tárolom. Így nem lesz "pezsgős" íze. Amikor megiszom az adagomat, a következőt kiöntöm, és szobahőmérsékleten tartom. Biztosan van gyulladáscsökkentő hatása is!
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy nem vagyok éhes. Igazából súlycsökkentő hatása is van.
Jó a közérzetem, nyugodtak az éjszakáim......
Ajánlom mindenkinek, -
Zsóka51
csendes tag
Szia Tevus! Én is újonc vagyok itt, de a kristálygomba "limonádé" ivásban már kb. 4 hónapos. Nagyon jó hatással van rám.
Pontosan azért regisztráltam ide, hogy ha valakinek kell, szívesen küldök. Még lehet postán küldeni, mert ha elsőbbséggel adjuk fel, akkor másnap ott van. Tehát baja még nem lehet.
Amennyiben érdekel valakit szívesen küldöm.
A megrendelést a levedia@gmail.com-ra küld. -
tevus
újonc
Sziasztok! Lenne valaki oly kedves és küldene nekem egy kis kristálygombát! Mert a boltokban nagyon dárga pedig elvileg gyorsan szaporodik, szóval ha valakinek egy kis feleslege szívesen elfogadom! Évi (tothevi92@freemail.hu)
-
törölt tag
válasz
andreybaba #388 üzenetére
megiszod az akváriumból a vizet?
én még nem váltottam -
zsanna44
csendes tag
válasz
andreybaba #388 üzenetére
Sziasztok!
Az én szöcskéim nagyon jól érezhetik magukat,mert rettenetesen szaporodnak!!
Már több helyre postáztam belőlük cukorszirupban ,nylonzacsiban-pufiborítékban!!Szerencsésen megérkeztek és jól vannak az új családban!!Valaki feljebb kérdezte a hatását!
Nekem a fájdalmas nyirokmirigy duzzanatomra nagyon jó hatással van!
Fogyasztás után 1órával elmúlik a fájó-feszítő érzés a torkomban!
Ebből viszont arra következtetek, hogy tuti van gyulladáscsökkentő hatása!A 3 napos itóka viszont olyan mintha bepiálltam volna!!
Kissá zsibbadnak a végtagjaim 3dl után!!
Ezért csak 2 naposan fogyasztom!!!...és én 8-10evőkanál cukrot teszek hozzá!!(kb15dkg) -
andreybaba
csendes tag
van egy üveg döglött szöcsköm...
most a hallal próbálkozok inkább... de azt nem iszom meg... bár a szöcsköket se mertem
nálatok mi a helyzet az űrlényekkel?
-
zsanna44
csendes tag
válasz
Louloudaki #385 üzenetére
Mi nem jött be???..az íze, vagy nem sokasodnak???!!
Nekem már 2 befőttes üvegnyi félre lett rakvacukorszirupban,annyira szaporodnak!!
-
törölt tag
na mia kefír van?
olyan egészséges lett mindenki, hogy fórum helyett inkább hógolyózik -
törölt tag
Azt vettem észre, ha végig légmentesen le van zárva a cucc, akkor mintha nem erjedne.
-
zsanna44
csendes tag
válasz
Raidenman #381 üzenetére
Sziasztok!
Én is most kezdtem el használni ezt az italt!...és meglepetésemre használ!!
Elmulasztotta torokfájásomat!!!
A gombácskáim gyorsan szaporodnak,4-6 nap alatt duplájára gyarapodtak!
Már adtam belőle egy kemós ismerősömnek,bízom benne, hogy segít neki is!
Annyi jót írnak róla,megerősíti az immunrendszert stb...
Nagyon fincsi a belőle készült limonádés ital!
Örülök, hogy kipróbáltam!! -
Raidenman
csendes tag
válasz
Louloudaki #378 üzenetére
Sziasztok! Én most nem ittam több hónapig, vÍzben raktam el, és jó hidegbe...
Tegnap elövettem leszürtem őket, bekevertem. Ma tisztitas bekeverés, hnap már meg szeretném inni, picit aprobbak lettek, de átteccőek még mindig, pár kristály kicsit sárgás lett. Most nemtudom van-e bajuk...
-
törölt tag
válasz
anonim80 #373 üzenetére
Hát, talán bekészítve kell eltenni a hűtőbe, csak kevés vízzel készítve. Mindenesetre okulunk belőled.
Szóval nem volt hiábavaló.
Én múltkor asszem egy hétre otthagytam őket bekeverve, és mintha összébb mentek volna, aszottabbak lettek és fehérebbek. Kidobtam a lét, bekészítettem egy újat, két nap múlva leszűrtem, és úgy néz ki jól vannak.Tényleg a fagyasztást, túlélik, próbálta már valaki?
-
anonim80
csendes tag
válasz
Louloudaki #374 üzenetére
na-na-na-na-na-na-na
-
anonim80
csendes tag
Sziasztok ,én sem tegnap voltam itt, kicsit visszaolvasgattam, látom a "gyermekeim" jól elvannak az új helyen . Tapsot az új gazdiknak
Nem, még nem vittem át őket a mikrobira, mert megvan nekik most a saját kis okosságuk, nem tudok odapofátlankodni, hogy légyszi-légyszi...
Na az én gombáim punnyadnak már jó ideje egy műanyag dobozkában "csak úgy" a hűtőben lezárva, minden víz és egyéb cucc nélkül, viszont belekukkantottam a dobozba egyik nap és
néhány galacsin bezöldült-beszürkült... nem penész, csak más a színük...
nekiálltam kiválogatni, szűrni, mentettem ami menthető...
El ugyan nem indítottam újra (nem mertem) , de most ugye megint fehér az összes...
Mehet a móka újra, vagy kuka az egész ???
Köszi,és BUÉK -
törölt tag
Múltkor olvastam valahol, hogy a citromot is szokták gombaölővel kezelni: Ezt még nem olvastam itt, és hátha más se tudja.
Szóval érdemes forróvízzel lemosni a citrom héjáról a vegyszereket, ha esetleg félbevágott citromot tesztek bele. Gondolom más citrusféle sem különb. -
ilonci
újonc
válasz
Louloudaki #363 üzenetére
Köszi , Louloudaki megpróbálom ! Később beszámolok ! Sziamia
-
törölt tag
válasz
próbáld ki a Highland Bioflora-t nekem jobban bejön mint a kefir
ja és a heineken, tihanyi camamber kombó is jobban bejön mint a kefir, de azért nem rossz, igaz macerás de olcsó és tuti friss(nem úgy mint a boltok árúk), na meg a bolti kefirnél azért sokkal jobb
-
törölt tag
akkor olyan orvos vagy természetgyógyász kell aki ért is hozzá, és nemcsak papírja van
Még nem kaptam meg a vizsgálati eredményt, és nem is vagyok biztos az ember szavahihetőségében, szóval lehet hogy nem is lesz.
Körbenéztem mikroszkóp után, hogy kivizsgáljam akkor magam a kérdést, de mivel 60rugó egy ehhez kellő gép letettem róla, annyit asszem nem ér meg nekem.
Ahhoz hogy tudni lehessen hogy mire jó ez a kefir, ahhoz tudni kellene hogy pontosan mi van benne és ezeknek pontosan kellene tudni az élettani hatásait. Az ember meg elég komplex, meg lehet hogy a kefir lé is.
Ami biztos hogy van benne némi alkohol, és valamennyi cukor, szóval cukrosoknak nem hinném hogy jó, meg valószínű hogy pár baktérium törzs, és élesztőgomba van benne.
Olyan mintha minden nap innál valami gyengébb sört, és ennél hozzá sajtot(igazi) meg ilyesmit. -
Zbando
csendes tag
válasz
Louloudaki #367 üzenetére
Persze,hogy nem biztos.Csak azért irtam a koleszterint,mert arra tuti,hogy nem ér semmit.
Amúgy pedig (és ez a saját véleményem,nem biztos,hogy így is van),tök felesleges hónapokig,vagy évekig inni.Szerintem elég lenne betegség után,főleg antibiotikum szedését követően inni egy két hétig,hogy a jó bacikat "visszatelepitsük" a szervezetbe. -
Louloudaki
aktív tag
biztos ez dobta meg a koleszterinedet? ha leálltál vele, akkor pár hónap múlva szerintem nézesd meg újra. elvileg amit iszol belőle az csak víz, kevés alkohol meg ecetsav, meg talán minimális cukor. meg hát ugye a gombákok. elvileg semmi koleszterinnövelő zsír meg ilyesmi.
-
Zbando
csendes tag
válasz
Louloudaki #365 üzenetére
Fél évig ittam a kristálygombát nemrég hagytam abba.A koleszterin mellet 2 másik vérétékem is magasabb lett (az egyik jóval),amivel elötte nem volt gond,úgyhogy most nem iszom.A refluxra Salvust is próbáltam,+ gyógyszerek.
-
Zbando
csendes tag
válasz
Annak idején a refluxom miatt kezdtem el inni,arra nem volt hatással.Az emésztésem egy kicsit jobb lett tőle.Evés közben ittam fél litert.
-
Zbando
csendes tag
A másik észrevételem,az amúgy nagyon jó topichoz,,hogy néha vak vezet világtalant.Nem akarok senkit ezzel megsérteni,de most már már jó lenne,ha valaki aki ért is hozzá (orvos,természetgyógyász),és nem az aki 2 napja issza, azt is megirná,hogy kinek tesz jót és kinek nem!Tehát úgy értem,hogyha van egy konkrét betegsége,árt vagy használ ha a levét issza a kristálygombának.A "mindenre jó" mondat kezd egy kicsit elcsépeltnek tünni!.Amúgy emésztésre,puffadásra biztos jó,azt tapasztaltam.
Zbando
-
Zbando
csendes tag
Sziasztok!
Én már nyár eleje óta iszom a kristálygomba levét!Nemrég voltam vérvételen,és azt hittem,hogy rosszul látok,a koleszterin szintem 8.6-volt.5-ig normális.Egy kicsivel mindig magasabb volt,de ennyivel?A dokim azt mondta,hogy ez már kóros,és gyógyszerekkel akar kezelni.Infarktus,agyvérzés stb-vel rémisztgetett.Hozzáteszem, nem vagyok túlsúlyos,41 éves vagyok,és nem eszem semmi zsírosat.Szóval nem elrettenteni akarok senkit,de hogy rendezné a vérképet kamu.A páromnak viszont pár hét alatt rendberakta az asztmáját.Most már tényleg nem tudom,hogy igyam vagy ne!
-
ilonci
újonc
Sziasztok ! Én két hete vettem a vaterán ,, igaz postai uton küldték ,, de nemigen szaporodik , illetve szemlátomást nem , és még nagyon pici szemű is . Nem lehetséges , hogy tönkre ment a szállítás közben ?.
-
törölt tag
válasz
Louloudaki #358 üzenetére
úgy tudom már odaért, ingyen lónak nem nézem a fogát
szóval türelem
különben remélem tényleg ki is lesz vizsgálva, ha nem morcos leszek
ja és jól sejtettem hogy két minta már nem akaródzik, a mazsolás ment el -
Louloudaki
aktív tag
válasz
orkester #357 üzenetére
nemtom én nem kísérleteztem ilyesmivel, egyik helyen azt írják, semmi fémmel nem érintkezhet. másik helyen hogy csak ezüsttel nem. harmadik helyen hogy rozsdamentes acél meg zománcozott cucc ok. én műanyagban tenyésztem őket oszt jóvan
gog, azt írtad elviszed bevizsgáltatni, van már valami fejlemény?
-
orkester
őstag
válasz
Louloudaki #353 üzenetére
Érdekes ez a fém dolog, mert pár hete a mosdóba esett néhány gomba és olyan a fém lefolyó, hogy ott meg tudtak ragadni, gondoltam hagyom őket és még mindig meg vannak, a méretük sem csökkent.
-
törölt tag
válasz
andreybaba #354 üzenetére
próbáld az etalon kombót(2dl-es pohárnyi kefíhez):
-4evőkanál cukor
-1 liter felforralt víz csapvíz lehűtve
-fél citrom
-8-12 szem bio mazsola
(24-36 óra szobahőmérsékleten, sötétben)
-
andreybaba
csendes tag
nem szaporodnak a kis dögök.... akkor lehet h kinyírtam őket?? 3 hete ugyanannyi... vkinek tippje??
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
andreybaba #352 üzenetére
mindegy csak tiszta legyen és ne fémből.
-
andreybaba
csendes tag
Költözök.... Most a kis "szöcsköket" is kell... A vajasdobozt bírják??
-
törölt tag
válasz
andreybaba #347 üzenetére
nekem most is csak méz van benne cukor helyett, és a múltkor is csináltam ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest