Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
...még jó,hogy van itthon a kis notim,meg még egy q9550-es dög...még ha nagyon kell előhozom a C2D gépet is
....
Hááát azért én is kissé ideges lettem,mikor nem indult a gép
(az a baj,hogy én a cégnél is 10-20millás elektronikákkal játszadozok,így már rezzenéstelen arccal vészeltem át
)...de azután kivettem 2ramot és jó lett.....Én szért számoltam a lehetséges veszteségekre is,de szarul esett volna nagyon,ha vennem kellene másik procit....Az nekem is majd most menne fizetéskor.... -
Gtaati
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Helló! Én csak azt tudom mindenkinek tanácsolni, aki belefog hogy egyre kell figyelni h nem szabad feszíteni a kupakot vágáskor, és vágáskor is úgy vágni ha nyákot ne sértsük meg, lehet egy apró feszítés stb amitől elpattan a nyákon vezető sáv és nem is látszik és valamelyik része megáll a cpunak, vékony pengével körbevágni szépen és utána kézzel mozgatni a kupakot h engedjen a ragasztó de ezt is csak alapos körbevágás után mert h asok ragasztó fogja adott ponton még, akkor fel lehet szakítani a nyákot fóliát stb és akkor is hasonló károkat tudunk okozni mint a feszítéssel! hát röviden az én véleményem erről!
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...még jó,hogy van itthon a kis notim,meg még egy q9550-es dög...még ha nagyon kell előhozom a C2D gépet is