Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
jó ez a link, inteles pali ennél érthetöbben le sem irhatta volna !
( szerintem az egész 1,65V os problémának akkor volna jelentösége, ha az intel nem gyürné maga alá sebességben ,akár 1,25 V al a többieket)ha már itt tarunk: 1,35 ös vengeance-om van
az lenne a kérdésem, milyen idözitést probáljak 1,5V 1866 mhz-hez?
manuálisan állitsam? vagy probálkozhatok auton? köszi ( itt az ideje megcibálni hófehérkét) -
patex1983
őstag
Raktam már össze pár gépet, de még sosem kellett ilyen baromság miatt írnom egyik gyártónak sem, hardverinkompatibilitásba sem futottam még bele soha...
Oké, biztos van erről fórum millió egy, de kérdem én, hogy miért nem tüntetik ezt fel egyik termék hivatalos weboldalán sem? Miért lenne bennem gyanú, hogy ugyan már a termék oldala azt írja, hogy passzol minden, de azért rákeresek már még külön is, mert lehet, hogy mégsem úgy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest