- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
scampolo84 #18058 üzenetére
Több fogyasztással, és még nagyobb melegedéssel, holott már az ivy is durva visszalépés volt a sandyhez képest.
-
haly
őstag
válasz
#40485120 #18055 üzenetére
Hát, úgy, hogy nem is egy azon alaplappal nézed a különbséget, úgy tényleg azok.
Ez olyan, mint egy haswell i5-öt hasonlítani, egy ivy i7-hez. Olcsóbb a haswell, megveheted.
Nézd meg ASRock Z87 Extreme 4 alaplapot. Az az utódja annak, amit ide írtál.
katt
Ugye mindjárt mennyivel másabb a kép? -
haly
őstag
válasz
#40485120 #18052 üzenetére
Hát azért a magas árak várhatóak voltak. Tök friss az egész, még magas áron vannak. 1-2 hónap, és le fog menni az áruk. Ivy bridge is ilyen árakkal indított, ha jól emlékszem. Viszont, hidd el, nem éri meg a haswellt megvenni. Annyit nem hoz az ivy-hoz képest, de a te pénzed, te döntesz
Árakhoz még annyit tennék hozzá, hogy szerintem az ivy bridge is pofátlanul drága még. Sandy i5 2500k volt 45 körül 2 éve, nem is kis ideig. Maximum 50 ezreket kéne értük elkérni, de lassan már a 60-at súrolják az i5-ösök.
-
haly
őstag
válasz
bombibmw #18039 üzenetére
Nem a haswell mellett döntött.
Pillants rá az adatlapjára. Egyébként Haswellre egyedül akkor lett volna érdemes váltani, ha normális hűthetőséget biztosítanak. Viszont mivel ugyan olyan a paszta, ezért felesleges. Aki meg új gépet vesz, az is egyelőre jobb vételt csinál Ivy-val.
-
haly
őstag
válasz
Brekkk #17874 üzenetére
VTT elvileg a memóriavezérlő feszültségét IS tartalmazza. Pontosan én sem tudom, de google-be tuti meg tudod keresni.
ZozzHUN: Ragasztásnál arra vigyázz nagyon, hogy nehogy annyit tegyél, hogy úgy megemelje a kupakot, hogy ne is érintkezzen aztán a maggal. Amúgy én sem ragasztanám, túl sok macera van. Szilikonnak meg nézz utána, hogy biztosan nem fogja esetleg kimarni több idő után.
-
haly
őstag
Noti procik amúgy egészen más távlatban mozognak. Nemrég került hozzám egy sandy bridge i5 laptop, és IDLE-ben 48-50fok volt, terhelés alatt meg elérte a 81 fokot is. Tovább nem kínoztam, de lehet, hogy ment volna 1, maximum 2 fokot még feljebb. i5 2450M (turbo 3.1Ghz) Szóval én nem aggódnék a 60 fokon annyit. Ha jól tudom, ezek jobban bírják a meleget, mint az asztali társaik. (bár ebben nem vagyok 100% biztos
)
-
haly
őstag
Korrekt. Tetejére Noctue NT-H1 kerül, az már itt csücsül az asztalon. Jövő héten lesz liquid, aztán belecsapok a lecsóba. Satus módszernél neked hogy jött le a proci? Meglazult, vagy kicsit röppályára állt? (satu köré tervezek 3 törölközőt kifeszíteni, meg valami lavort, benne törölközővel a satu elé, hogy ha pottyanik, akkor ne a földre, vagy ne a sok kacat közé). Még egy kérdés. Alkohollal letörölhetem a nyákot is ugye? Ja és a kupakon lévő pasztát te hogy raktad fel? Pötty, vagy szétkented?
ZozzHUN: Szerény véleményem szerint, ezeket a procikat később könnyebben el lehet majd adni, mint a kupakos társaikat, mert már átestek a tűzkeresztségen, ráadásul sikeresen! A kövi tulajnak nem kell ezzel bajlódnia. Garancia meg úgysem fontos, mert egy proci, mint azt már oly sokszor hallottuk nem romlik el magától.
-
haly
őstag
válasz
Flashget #17758 üzenetére
Satus módszer lesz
A kérdés igazából az utána való teendőkre vonatkozott. Mint például, eddig azt hittem, hogy a proci ,,hátulját'' nem szabad megfogni, de rengeteg videóban látom, hogy mégis megteszik. Meg a visszaragasztásos, avagy vissza nem ragasztásos téma érdekel.
-
haly
őstag
válasz
Flashget #17750 üzenetére
Másodszorra nem követnek el ekkora hibát. Szerintem szándékos. Talán így akarják akadályozni, hogy a kevésbé merészek, akik nem skalpolják a procit, kihúzzanak vele 1-2 generációt. El nem tudom képzelni, hogy véletlen lenne. Ráadásul 40-80ezres procikon spórolnának a pasztával?
Egyébként, ha a kupaktalanítás szóba jött, aki már csinálta, tud valami tanácsod adni, hogy mit NE csináljak, mire ügyeljek stb? Pillanatragasztós esetet olvasgattam pár száz/ezer hozzászólással ez előtt, és megmondom őszintén, lehet megfordult volna a fejemben nekem is. Szóval ilyen sunyi dolgokra gondolok, amire nem figyel az ember. Kupakot ti visszaragasztottátok valamivel? Kupak fölé, hogyan raktátok a pasztát? Noctua paszta már itt van előttem, ez azt ajánlja, hogy egy 4-5mm-es gombócot rakjak középre, és majd a hűtő szétnyomja, viszont ugye most a kupak az nem lesz stabil, mozogni fog, tartanom kell, így is vállalható ez a módszer, vagy kenjem el esetleg ecsettel? (liquid ultrához majd jár elvileg...
)
Jövő hétvégén meg lesz ejtve a kis beavatkozás, lehet vidi és készül róla, de egy apró is beszámoló biztosan! -
haly
őstag
válasz
Howkeddlee #17729 üzenetére
3.5ghz-en simán. Mondom, nekem i5 van, és tényleg egy átlagos darabnak mondható, és 1.072V kell neki a 4ghz-hez. 4.2ghz-hez 1.144V, csak, hogy lásd a skálázódást. De most kipróbálom neked 3.4ghz-en, szerintem 0.9V-al is simán fog futni. A tiednél szerintem valami nem kóser, mert én még ilyet nem láttam.
A másik egy átlagos darabnak tűnik. -
haly
őstag
válasz
#40485120 #17716 üzenetére
Ezt biztos nekem szántad?
Egyébként i7 8 szálon dolgozik, valamivel jobb átlag tuningpotenciál, és katt, itt egy összehasonlító teszt. i5, igaz szintetikus tesztben, de 4.5ghz-en hozza azt, amit az i7 alapórajelen.Más: Valaki már skalpolta a haswellt is
Howkeddle: Ezeket alapórajelen nézted? Nekem 4Ghz@1.072V, pedig ez i5, ráadásul nem is egy kiemelkedően jó darab.
-
haly
őstag
Ezt már a megjelenésekor elkészült teszt topikjában is kitárgyalták. Sajnos ugyan olyan, de e cikk szerint, még rosszabb hőmérsékleteket produkál. Ez a szériájuk szerintem elég nagy bukta lesz, mert szinte semmi előrelépés nem történt (csak IGP-ben), és még a tuningosoknak sem kedvez egyáltalán. Jó ideig pöpec lesz ez a kis ivy bridge nálam
-
haly
őstag
válasz
ZozzHUN #17662 üzenetére
Hát, akkor erre kérek egy magyarázatot
Ha hűvösebb a proci, miért kér kevesebb feszt?
Sajnos letesztelni nem nagyon tudom, mert csak 1 fordulatot tud a procihűtőm. Szárazjéggel még nem kerültem szorosabb kapcsolatba, de nem az a lényege, hogy brutál magas feszültségek mellett is lehűtse a procit?
Viszonylag új vagyok a témában, de ilyenről még nem is hallottam.
-
haly
őstag
Ó hát nagyon szépen köszönöm
2 boltot találtam, egyikben régebben jártam, ott csak 500forintos pasztát tudtak adni (spire), másikba még nem voltam, de neten megnéztem a kínálatot, náluk csak MX-2, illetve 4 van. Optitól megkérdezem. Köszönöm, hogy szóltál!
Esetleg a profilját be tudod linkelni, nem jöttem még rá, hogy kell felhasználót keresni -
haly
őstag
válasz
AAntii #17510 üzenetére
A pengés egyáltalán nem, sokan voltak, akik belevágtak picit és utána vagy a memó nem működött, vagy az IGP, vagy teljesen tönkretették. Viszont azért sok embernek sikerült, de óvatosnak kell lenni. Satus megoldás meg viszonylag új, eddig egy embert tudok innen aki megcsinálta, neki sikerült. Következő én leszek, majd írok róla. Már megvettem a Noctua pasztát a proci fölé, már csak a Liquid ultrát kéne valahogy beszerezni, és elkezdek kalapálni
Amúgy nézz utána vidiken, és el tudod te is dönteni, hogy melyik a biztonságosabb. Szerintem a pengés módszer nagyon necces, sokféleképpen el tudja hibázni az ember. A satusat nem igazán. Persze mindkettőt körültekintően kell csinálni.
-
haly
őstag
válasz
Thom95 #17486 üzenetére
Nem biztos, hogy fog az lejjebb menni. Ha nagyon nem sikerül, akkor sajnos ennyit tud. Fix módban tudod egyébként megkeresni a minimumot, hogy meddig tudsz lemenni a feszültséggel. Akkor azt mondtad 1.18V az alja, tehát többet nem tudsz csinálni. Offsetbe szépen belőtted, hogy 1.18V-ot érjen el terhelés alatt. Ennyit tudsz csinálni. Kisebb beállítások nem fognak számot tevőt változtatni szvsz.
-
haly
őstag
válasz
Thom95 #17460 üzenetére
Így is kell csinálni. Ha megnézed, IDLE-ben lesz mondjuk 0.9V-on, terhelés alatt meg 1.18V-on. Ha LLC-t mondjuk 1-re állítod (nálad 100%), akkor ez a különbség elvileg kisebb lesz, ha nagyobbra állítod (25%), akkor a különbség nagyobb lesz, de picit jobban is fog ugrálni.
-
haly
őstag
válasz
Thom95 #17418 üzenetére
Offsettel mondom, LLC-t kell babrálni, hogy ne ugráljon. Nekem a level 3 jött be eddig (nálad 50%) a legjobban. 4.3-at ha bepróbálnád, valószínű kékhalál lenne már bootoláskor. Próbálj meg egyre lejjebb menni feszültséggel, egyelőre fix módban. Aztán ha megvan a jó fesz, amin még lemegy 4.2ghz, akkor jöhet az offset, és azt meg úgy próbáld beállítani, hogy a legközelebb legyen ahhoz az értékhez, amit fix módban kiteszteltél.
Egyébként LinX-et hány giga rammal futtatod? Az LinX ablakának tetején, középen van. Katt az ALL-ra, és úgy teszteld. 38 kör nálam majdnem 2 óra 4 giga rammal. 8-al még több.
LinX-be nem kell figyelni, hogy mennyi az átlag. Maxot kell nézni, ami 73, az meg egész korrekt azzal a hűtővel hidd el.
Minél több ramot adsz neki, meg minél hosszabbra állítod 1 kör idejét, annál tovább terheli maxon. (minden kör végén megáll egy picit, leugrik a hőfok 40-50-re) -
haly
őstag
válasz
Thom95 #17416 üzenetére
Igen, nálam 4.2Ghz-en 1.144V-on megy. Viszont ezt annyira nem teszteltem én ki, csak a 4.3-mat. Az megy 1.192V-al. Enyém a nagy átlagba tartozik tuningolhatóság terén. LinX az kb 20 fokot rá fog dobni, ha nem többet.
Az összes ramot állítsd be neki, amennyit csak enged, majd 10kört futtass minimum.
-
haly
őstag
válasz
Thom95 #17410 üzenetére
4.2ghz? és 1.2V-on hibázott? (most megnézem pontosan, lehet, hogy rossz fesz értékekre emlékszek, de mintha az kevesebbel menne)
Szerk: Hát nem akarlak elkeseríteni, de az nem valami jó eredmény, pedig az enyém is bőven az átlagba tartozik, de viszi 1.14V-on a 4.2ghz-et. 1.19V-on meg a 4.3-mat.
Az LLC: Load Line Calibration. Sajnos ASUS alaplapot nem nagyon vágom, azt hiszem ott százalékban van megadva, vagy esetleg ki van írva, hogy ultra, high, medium... Asrock alaplapban meg level 1-től 5-ig van.
Próbáld meg átállítani, és nézd meg, hogyan változik a feszültség terhelés, illetve IDLE alatt. -
haly
őstag
válasz
Thom95 #17400 üzenetére
Tuningnál mindenképp a magok hőmérsékletét figyeld. Nálam van extrém eset is, mikor a kupak 42°, a legmelegebb mag meg 90°. Kupaktalanítással ez megoldható.
Másrészt meg ne aidát használd, mert az nem terheli meg eléggé, hanem AVX-es LinXet. katt
Viszont ha rám hallgatsz, akkor az igazi teszt, az, ha elindítasz egy viszonylag erősebb játékot, és játszol rajta 1-2 órát. Ha ott nem hibázik, nem zárja be a játékot, nem kékhalálozik, akkor korrekt.
Még az eseménynaplóban tudod nézni a WHEA logokat. Ha olyanból van, akkor nem stabil a rendszer. (de akad olyan eset is, mikor nincs WHEA log, viszont mégis kifagy a játék)Egyébként pontosan mekkora feszültségen megy neked a 4.2Ghz? Offsetbe, vagy fix feszültséggel tuningolsz?
-
haly
őstag
válasz
kovsol #17396 üzenetére
Hát, ez még mindig nem 100%. Én is, ha állítok tuningon, ezerrel lesem a WHEA logokat, viszont van olyan, amikor a játék.exe működése leállt hiba van, és semmi WHEA log, viszont ha feszültséget emelsz, akkor megszűnik. Legtutibb módszer a játék, viszont ez is már egy elég jó hibaszűrő.
-
haly
őstag
válasz
ZozzHUN #17385 üzenetére
Sajnos nem fedeztél fel újat. Sokszor mondjuk többen is, hogy az igazi teszt a játékoknál van. Valakinél csak szintetikus tesztek alatt hasal el a prockó, valakinél meg csak játékok alatt. Te is az utóbbi tábort erősíted. Nekem is van LinX stabil beállításom 1.056V-ra, mikor játékok alatt jó 0.03V-al többet kér. Szintetikus tesztek csak a proci sütögetésére jók, semmi másra.
(bár azt is hozzátenném, hogyha mindenképpen tesztekkel akarod igazolni a stabilitást, akkor minimum 1 óráig, összes rammal teszteld. Viszont játékban kb 10 perc után előjön a hiba, ami teszten, lehet hogy 1 óra után.) -
haly
őstag
válasz
lowzor #17262 üzenetére
Nálad még nem volt kupak mod? Én is most gondolkozom rajta nagyon. Ha a pasztákat helyileg be tudom szerezni, akkor meg lesz csinálva, ha nem akkor meg egy picit csúszik a dolog.
De előbb utóbb szerintem rászánja magát az ember. (bár nekem szerintem súlyos a helyzet, mert 4.4ghz-en kupak 42fok, magok 90...)
-
haly
őstag
válasz
lowzor #17222 üzenetére
Ha jól sikerült volna váltottál volna? Minek? 1 generációt váltani szerintem felesleges. Vagy olyan progikat használsz, amikhez ennyire kell az a kis plusz erő? (bár elnézve a cuccaid, i5, 7950, szerintem ott 90%-ban játék van) Egyedül a kupak miatt érteném meg, de amúgy meg szvsz. teljesen felesleges.
-
haly
őstag
válasz
csucsbicep #17203 üzenetére
Elvileg az integrált VRM miatt fűt jobban, amúgy meg picivel jobb minőségű pasztát kapott. Lényeg, hogy nem hűthető jobban, mint az Ivy. Majd később meglátjuk, hátha lesz olyan merész, aki azt is kupaktalanítja.
-
haly
őstag
válasz
fermacht1994 #17113 üzenetére
Hát, azt azért nem hiszem, hogy 40-50%-on van hajtva minden játéknál. Menj gta-zni, vagy bf3-mat nézd meg. Lesz az több is
-
haly
őstag
Még gondolkozom rajta, ez a satus megoldás szimpatikusnak tűnik, de nem tudom
Rá kell még szánjam magam. Minden esetre egyelőre még felesleges. Viszont hajt a kíváncsiság, meg egyedül ez az egy tüske van bennem, a procit illetően.
Majd új karival megnézem, mennyit dob 4ghz vs 4.4ghz, aztán eldöntöm, hogy megéri-e nekem.J.J. András: A 4 ghz-et még a legrosszabb darabok is viszik 1.1V körül. 1.2V körül elmennek ezek 4.3-4.5 ghz-en is.
-
haly
őstag
Aki már csinált ilyet az mondjon kérem véleményt róla. Egy picit elgondolkodtatott most az átpasztázás kupak alatt.
Plusz, akinek már volt kupakkal dolga, az utána átpasztázta a magot, majd visszarakta rá a kupakot, vagy anélkül rakta vissza? (tudom, hogy mindkettőt lehet, viszont az utóbbitól én picit félek)
-
haly
őstag
válasz
lowzor #17046 üzenetére
Hát, játékokba 70-75 fok az nálam már pont a necces kategória. Nálam Bf3 alatt 4.4ghz-en 60fok, bár most még lógatja a lábát, 4850 meg teker ezerrel.
Majd a 7850-el.
Elroy: Szerintem annyi értelme van, hogy ahhoz lődd be a tuningot. Pl ha te max 90-et akarsz, akkor úgy tuningolod. Igaz, hogy ritkán terheli meg valami ennyire a procit, vagy talán soha, de azért biztos ami biztos. Emlékszem régebben nekem a furmark-ra is azt mondták, hogy annyira egy játék sem izzasztja meg a kártyát. Francokat nem. Farcry 3 alatt magasabb hőfokokat mértem, mint anno furmark teszt alatt.
-
haly
őstag
válasz
lowzor #17043 üzenetére
Engem csak 4ghz-es tuningnál viccelt meg. Ott LinX lefut 1.048-56V körül, de játékokba meg kéri az 1.072-80V-ot. Feljebb már nem LinX-el, hanem játékokkal teszteltem. Most úgy néz ki 4.4ghz-en kér 1.232V-ot, ami elég szerény.
No nem baj, úgy sem extrém tuningra vettem, itt már egyébként is megnyalja a 90 fokot.
-
haly
őstag
válasz
Klikodesh #16315 üzenetére
Nem értitek a problémáját. Arra kíváncsi, hogy neki miért nem írja a kupak hőmérsékletét.
Nekem a kupak 38 fok, a magok hőmérséklete 67. Korrekt eredmény (Ivy bridge-nél).
Viszont nála, mind2 azonos hőfokot mutat, ami (szerintem) fizikai képtelenség, főleg az ivy pasztájával.
Én arra tippelek, hogy az alaplap nem méri a kupak hőjét, vagy fene tudja. -
haly
őstag
válasz
rayoliviero #16286 üzenetére
Hardver cserénél szerintem egyértelmű a windows újratelepítése is.
-
-
haly
őstag
válasz
*Tata* #16280 üzenetére
És ez meg is látszik eredményeken? Vagy most ezért kár futnom a boltba, és cserélgetni a cuccot?
SRII: Pont tegnap döntöttem úgy, hogy valószínű 4ghz-en marad már a proci. LinX alatt változó, szerintem kinti időjárás függvényében változik. Most a max 69fok. (Mind a 4 mag: 60-69-68-66)
-
haly
őstag
válasz
LeslieG Jr. #16278 üzenetére
Ezek szerint az én pasztám is sz@r? Én amit kaptam a hűtőhöz, azt kentem rá.
CM Hyper 412S a hűtő. -
haly
őstag
válasz
BlessedElroy #16249 üzenetére
Ja, hát játékoknál igen. Én a max hőfokot teszteken szoktam megnézni. Bf3-ba nekem is 50
Dromi: Én úgy vettem észre, hogy 4ghz-en az átlag olyan 1.080V. De volt, akinek picivel 1V alatt is ment!
-
haly
őstag
válasz
Klikodesh #16192 üzenetére
Hát igazából, én gyári adatok fölé nem mentem még feszültségben. Sőt, a terhelés alatti feszültséget igen lenyomtam. 1.2V-ról 1.070V-ra. És még 400mhz-et emeltem az órajelen. Annyira amúgy nem aggódok az élettartama miatt, mert tudtommal ezek 10-15 évet elmennek simán. Na most ha nem 15, hanem ,,csak'' 10 évet megy el, akkor is teljesen mindegy, mert én 5 éven belül biztos, hogy cserélem.
-
haly
őstag
válasz
Klikodesh #16190 üzenetére
Nos, igazából így visszanézve kicsit buta kérdésnek tűnik, de arra voltam kíváncsi, hogy mivel van alátámasztva az a tény, ami a neten kering, miszerint a fixed voltage mode rossz. Viszont, ezek szerint jóra gondoltam, hogy a gyári beállításokat nem szerencsés ha meghaladja IDLE-ben.
(pl 4.5ghz-en, 1.2-3V körül, ha IDLE-ben annyit kap, akkor megértem, hogy nem ajánlják, de 4ghz-en még jobb is így.)
-
haly
őstag
Sziasztok!
Újra előjövök a kérdéssel: offset voltage vs fixed voltage.
Az utóbbi napokban, BIOS frissítés után sikerült levinnem a feszültséget 1.060V köré, ám kifagyott játék közben tegnap. Ma megpróbáltam fix feszültséggel (1.070V BIOS-ban, Windowsban 1.056-1.072V).
A kérdést azért tettem fel, mert így stabilan megy, elég alacsony fesszel, viszont nagyon sokat mondják neten, hogy a fix feszültség rossz, mert folyamatosan adja a magas feszültséget a procinak. Itt jön a csavar, mert a proci tuning nélkül, teljesen alapon, IDLE-ben 1.1V-ot kap, terhelés alatt meg 1.2V körül. Mindezt 3.6ghz-en produkálja. Gyakorlatilag még mindig kevesebb feszt kap, mint gyári beállításokkal mind IDLE, mind terhelés alatt. Ezt figyelembe véve ti mit mondatok, érdemes így hagyni, vagy erőltessem meg magam, és állítsam be offset-be jól? Hőfokok is szinte ugyan azok mind2 esetben! -
haly
őstag
válasz
Faterkam #16180 üzenetére
Hát a konfigot elnézve nem kéne h akadjon, de mondom ha mikrolag, az a GTA 4 hibája. Nézd meg még más játékoknál is, illetve windows-t takaríts, vagy tedd újra (az sosem árt
). Az alaplapod biosához nem értek, de szerintem jók a beállítások, bár ezt majd valaki komolyabb szakértelemmel megmondja. Ramoknál meg a lényeg, hogy dual channel-be legyenek, tehát 1-3, 2-4. Tökmind1, szerintem. Asszem nálam is 2-4-be vannak, a procihűtő miatt.
-
haly
őstag
-
haly
őstag
válasz
JoolsNOS #15942 üzenetére
Ki akartam kapcsolni a gépet, mert szereltem vissza az oldallapot, gondoltam inkább áram nélkül csinálom, ezért. Amúgy akkor BIOS-ból nem lehet kikapcsolni a gépet? Vagyis ki lehet, de utána szívás, mert csak alaplapról kapcsol vissza. Na mind1. Úgysem lesz rá szükség, csak furcsának találtam.
-
haly
őstag
Sziasztok! Mivel a topicban még rajtam kívül pár embernek is ASRock Z77 extreme 4 alaplapja van, így megkérdeznék valamit. Ha BIOS-ban vagytok, és kinyomjátok a gépet a ház bekapcs gombjával, utána vissza tudjátok kapcsolni? Nekem utána csak az alaplapi kapcsolóval működik. Minden más esetben működik rendesen a gép. BIOS frissítés már volt, illetve kérdezgettem a lap topicjában is.
-
haly
őstag
válasz
mimic1979 #15888 üzenetére
Én még ajánlanám valós játék teszteken, plusz nézd meg a windows eseménynaplóban, a figyelmeztetések között, hogy van-e WHEA hiba. LinX önmagában szerintem édes kevés, mert nekem volt, hogy 6giga rammal, 25körös LinX lefutott, utána mentem volna játékba kipróbálni, és a játék menüjébe elhasalt. WHEA hiba szerintem a legtutibb. Amikor azok voltak, mindig megállt a játék egy 40 perc után, vagy menübe kifagyott. Amióta nincsenek, stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xbox Ultimate előfizetések
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest