Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"10 ev baromi sok ido a tech iparban."
Az IT-ban pont az érveléseddel párhuzamosan 10 év nem középtáv, hanem inkább távoli jövő. 20 éve azt hallgattam, hogy az AMD halott. 10 éve azt hallgattam, hogy az asztali PC halott, csak a notebook. 5 éve azt hallgattam, hogy a tablet piac halott. Érdekes módon létezik mindegyik. Szerintem ha a telefonok mérete nő, a tabletek is tovább fognak. Őszintén szólva én azt várom, hogy legyen egy A4 print méretű tablet végre, hogy nagyítgatás, meg mókolás nélkül lehessen úgy olvasni rajta emagazinokat, mint anno a print formátumot. Az külön öröm, ha ehhez nem lesz nehezebb 1 kilónál. Remélem, 10 év múlva elérjük ezt is.
@Alaaf Pi: OnePlus Pad 2?
-
Minden hozzáállás kérdése.
Gondolom, hogy nem éltél a Kádár rendszerben, így nem biztos, hogy érted ezt az akkoriban feladott hirdetést: "Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném."
Szóval szerinted a tablet piac fog meghalni, mert mindenki olyan telefont fog venni, ami tabletté nyitható szét.
Viszont vannak olyanok, akik meg azt mondják, hogy a telefon piac fog meghalni, mert mindenki olyan tabletet fog venni, ami telefonná hajtható össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest