Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vss
csendes tag
Sziasztok!
Két is7-es lapom van, abból az egyiknél nagyon magas nb fokok vannak (alap 56, fél óra mp3 kódolás után lazán 70-75 fok), a processzor (P4 Celeron D 2.4) max. 63-64 fokra megy fel. A másik is7-es lapnál az nb értékek (alap 40, kemény több órás kódolás után is max. 54 fok!). A Bios (20-as) és a proci, eggyezik a két lapban. Amit én észrevettem, hogy talán nem feszül rá normálisan a kis nb hűtő a chipre. Hiába pasztáztam újra, hajlítottam a tartóját, nem jó. Szétvet az ideg, mert ha nagyon hajtom a gépet, csipog, utána meg újraindul. Szellőzés rendben van, tuning nincs. Van valakinek vmi tippje? Esetleg milyen chipset hűtőt lenne érdemes rátenni, stb.. A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE C200 Glass
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest