Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
kraftxld #511 üzenetére
Hozzám Galway van legközelebb, de ez érdekes... FAS Training-ben vannak Athlone-ban és Cork-ban... lehet utána kéne nézni ennek, nem Bali? Mi van, ha kedves FAS kifizetné nekünk a vizsadijat
Még akár el is tudok képzelni ilyet... amúgy jól értettem ugye, hogy ők a FAS-t "fósz"-nak ejtik? "fósz ofisz"
-
yash
senior tag
válasz
kraftxld #511 üzenetére
Thank you very much!
Asszem én is rálépek az olajra, elegem van már, hogy úgy érzem magam, mint egy csicska. Ráadásul a pénzem is kevés, bár ezen fogok változtatni hamarosan. Tegnap az egyik manager nagyon felhúzta az agyam, úgyhogy tegnap óta belendült a CV-ipar. Ma nyomtattam párat, úgyhogy legközelebbi OFF-os napon megyek körülnézni... hát bazeg, "mi vagyok én, nem?" (Besenyő Pista bácsi)
ah, végre ma meglett az arab csóka utolsó napja... hétfőn kiteszik a csomagját, akár tetszik akár nem... ez a figura egy állat bazeg, iszik, ordíttatja zenét, töri-zúzza a berendezést, és mint egy skizo, saját magához beszélt hangosan... reggelre ne tudjátok meg milyen világ volt mindig a konyhában (és rengetegszer épphogy egy hajszál választott el, hogy lemenjek, és beleverjem a fejét az asztalba, mert a szép szó már nem használt), úgyhogy szépen elmondtam mindent a bérbe adónak és most csá... az idióta... lenne mit mesélnem róla, alkoholista állat. amúgy az írek általában aranyosak, ha barátságosan állsz hozzájuk, kivételek persze vannak (de hát hol nincsenek). nagyon kedvesek általában a külföldiekkel, kivéve, ha stressz alatt vannak, nagyon nem birják! (én sem). amúgy nyugodtság van... ilyen szempontból jó ez az ország, hogy nem idegbetegek, és a kedvességükkel feldobják a hangulatomat. egyébként a hiresztelésekkel ellentétben nem hülyék egyátalán, én egy csomó okosat is ismerek, és iszonyú jó fejek! értsd: barátságosak, segitökészek, semmi negativ hátsó szándékot nem érzel az irányukból még rezgés szinten sem, és ez nagyon jó érzés nekem. csak meg kell találnod a megfelelő embereket!
-
Balinov
titán
válasz
kraftxld #388 üzenetére
tudom,csak a bélésbevarrás képletes volt....gyermek(és felnőtt)korom egyik kedvenc könyvében volt egy epizód,ahol elmesélték,alaszkából hazatérő aranyásókat szállító hajón öngyilkosság történt,mert az egyik mosdatlan,büdös bányászt leittatták,aztán levetkőzteték és belevágták a tengerbe a kabátját,na abba voltak ezerdolllárosok belevarva.
-
Balinov
titán
válasz
kraftxld #380 üzenetére
Sajnos az egy szem haverom,aki Bécsbe jár ki,sem tud eurót adni..hónap végén szokott ~50EUR-t felajánlani,hogy kell-e valakinek.
A Mastercard-ot lehet tényleg azért mondták,hogy kint,egy autómatából vegyünk fel vele EUR-t..nem tudom,ott a 300khuf/napi limitem bekavarhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- HP szerverek áron alul
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest