Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz kraftxld #380 üzenetére
Sajnos az egy szem haverom,aki Bécsbe jár ki,sem tud eurót adni..hónap végén szokott ~50EUR-t felajánlani,hogy kell-e valakinek.
A Mastercard-ot lehet tényleg azért mondták,hogy kint,egy autómatából vegyünk fel vele EUR-t..nem tudom,ott a 300khuf/napi limitem bekavarhat?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz kraftxld #382 üzenetére
hát ez a kártyával fizetés már ott meg fok bukni,ha mondjuk ki kell köhinteni 400-500EUR-t + 1havi kauciót az albiért/szobáért.Valszeg tényleg az lesz,hogy itthon beváltjuk mindet,aztán bevarrom a kabátom bélésébe..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz kraftxld #388 üzenetére
tudom,csak a bélésbevarrás képletes volt....gyermek(és felnőtt)korom egyik kedvenc könyvében volt egy epizód,ahol elmesélték,alaszkából hazatérő aranyásókat szállító hajón öngyilkosság történt,mert az egyik mosdatlan,büdös bányászt leittatták,aztán levetkőzteték és belevágták a tengerbe a kabátját,na abba voltak ezerdolllárosok belevarva.
-
yash
senior tag
válasz kraftxld #511 üzenetére
Thank you very much!
Asszem én is rálépek az olajra, elegem van már, hogy úgy érzem magam, mint egy csicska. Ráadásul a pénzem is kevés, bár ezen fogok változtatni hamarosan. Tegnap az egyik manager nagyon felhúzta az agyam, úgyhogy tegnap óta belendült a CV-ipar. Ma nyomtattam párat, úgyhogy legközelebbi OFF-os napon megyek körülnézni... hát bazeg, "mi vagyok én, nem?" (Besenyő Pista bácsi)
ah, végre ma meglett az arab csóka utolsó napja... hétfőn kiteszik a csomagját, akár tetszik akár nem... ez a figura egy állat bazeg, iszik, ordíttatja zenét, töri-zúzza a berendezést, és mint egy skizo, saját magához beszélt hangosan... reggelre ne tudjátok meg milyen világ volt mindig a konyhában (és rengetegszer épphogy egy hajszál választott el, hogy lemenjek, és beleverjem a fejét az asztalba, mert a szép szó már nem használt), úgyhogy szépen elmondtam mindent a bérbe adónak és most csá... az idióta... lenne mit mesélnem róla, alkoholista állat. amúgy az írek általában aranyosak, ha barátságosan állsz hozzájuk, kivételek persze vannak (de hát hol nincsenek). nagyon kedvesek általában a külföldiekkel, kivéve, ha stressz alatt vannak, nagyon nem birják! (én sem). amúgy nyugodtság van... ilyen szempontból jó ez az ország, hogy nem idegbetegek, és a kedvességükkel feldobják a hangulatomat. egyébként a hiresztelésekkel ellentétben nem hülyék egyátalán, én egy csomó okosat is ismerek, és iszonyú jó fejek! értsd: barátságosak, segitökészek, semmi negativ hátsó szándékot nem érzel az irányukból még rezgés szinten sem, és ez nagyon jó érzés nekem. csak meg kell találnod a megfelelő embereket!
-
yash
senior tag
válasz kraftxld #511 üzenetére
Hozzám Galway van legközelebb, de ez érdekes... FAS Training-ben vannak Athlone-ban és Cork-ban... lehet utána kéne nézni ennek, nem Bali? Mi van, ha kedves FAS kifizetné nekünk a vizsadijat Még akár el is tudok képzelni ilyet... amúgy jól értettem ugye, hogy ők a FAS-t "fósz"-nak ejtik? "fósz ofisz"
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest