- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Iriver imp-50
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cos
senior tag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
mormota
senior tag
infopatikán a Dioneer DCP-200 39.900
míg depon azt irják, hogy az infopatikában 29.900
akkor most mennyi is az annyi? -
mormota
senior tag
esetleg más márka?
-
mormota
senior tag
igen tapasztaltam, hogy dec 22.-ig 25e
-
engusz
veterán
olvasgattam- olvasgattam, megnéztem, megtetszett, de még várok vele.. addig is egy két kérdés:
az elemek akkuk?
hány mAh-ok?
mijen kiegészítő jár hozzá? (adapter/fejhallgató/egyéb nyalánkság)
eddig csak ezt az egy imp-50-eset néztem... vannak más (30e körüli áron) hasonló mp3-as kütyük is? linket szivesen látokDuracell elemek járnak hozzá. Legalábbis nekem azok voltak hozzá. Kiegészítőnek az elemek és egy fejhallgató volt. Semmi más.
Én úgy vettem észre, hogy ebben az árkategóriában nem nagyon van jobb, szebb. Ha tévedek javítsatok ki. Mondjuk karácsonyi akcióban vettem én is, 25e Ft-ért. -
mormota
senior tag
olvasgattam- olvasgattam, megnéztem, megtetszett, de még várok vele.. addig is egy két kérdés:
az elemek akkuk?
hány mAh-ok?
mijen kiegészítő jár hozzá? (adapter/fejhallgató/egyéb nyalánkság)
eddig csak ezt az egy imp-50-eset néztem... vannak más (30e körüli áron) hasonló mp3-as kütyük is? linket szivesen látok -
engusz
veterán
Na nekem is megvolt az első, éles bevetés. :) A tapsztalataim jók. Könnyű kezelni és a rázkódásvédelem is teljesen oké. A 82A szemét buszvezetője nem tudott úgy vezetni, hogy megugrott volna a lejátszás. :)
Viszont a fejhallgatóval nem vagyok teljesen megelégedve. Lehet, hogy nekem van gnóm fülem, de mindig kiesik. A kábel pedig mindig útban van. Akárhogy rendezem, pakolom mindig zavar.
Összességében azért tényleg jó kis szerkezet! Már vásárlás előtt beleszerettem. Így pedig... ...nem biztos, hogy a barátnőmnek kölcsön fogom majd adni. ;]
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
szerintem is furcsán hangzik,
dehát manapság már nem lehet tudni semmit. :)
valami olyasmira emlékszem, hogy elem+adapter kombót javasolnak a frissítéshez.
én a helyedben kipróbálnám...
mondom, az 1.10es ripszropsz felkúszott. :)
amúgy meg olyan hűdenagy dolgokat ne várj az újabb firmwaretől. tulajdonképp nem maradsz le semmiről különösről.Sajnos nincs adapterem.
-
escie
őstag
szerintem is furcsán hangzik,
dehát manapság már nem lehet tudni semmit. :)
valami olyasmira emlékszem, hogy elem+adapter kombót javasolnak a frissítéshez.
én a helyedben kipróbálnám...
mondom, az 1.10es ripszropsz felkúszott. :)
amúgy meg olyan hűdenagy dolgokat ne várj az újabb firmwaretől. tulajdonképp nem maradsz le semmiről különösről. -
engusz
veterán
Természetesen elemről ment miközben frissítettem. Nem hinném, hogy nagyon köze lenne az adapternek hozzá. Többek között azért sem, mert a hivatalos oldalon kérik, hogy frissítés előtt ellenőrizzük az elemek állapotát. Gondolom, hogy ezek után lehet elemről is. :)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
engusz
veterán
Feladom! :(((
-
engusz
veterán
A hivatalos oldalról és az infopatika oldaláról is leszdtem már a firmware-eket. Egyikkel sem sikerült. Elolvastam mindent. Még az angol oldalon a firmware frissítés menetét is. Mindent rendben csináltam, mégsem megy. :(
Most úgy probálkozom (CD-RW-n), hogy nem írok mellé semmi mást. Hátha... -
escie
őstag
hát nemtom, mi lehet? :F
ha jól rémlik csak kiírtam a .hex fájlt, egy újraírhatóra, kétszeresen, beraktam, play, aztán kb 10 másodperc alatt kész volt.
honnan töltötted a cuccot? én az infopatika oldaláról valóval próbálkoztam. van itt sok egyéb infó is...
joilet-ben írtad a cdt? -
engusz
veterán
Huhh, nekem az 1.10-esre is azt mondja, hogy ''NO DISC''. :( Kell valami extra dolgot tenni a CD berakása és a play gomb megnyomásán kívül?
-
escie
őstag
Az 1.30-ast szerettem volna, de no disc felirat várt. 4x-esen újraírható Traxdata CD-re írtam fel, egy 40 Mb-os telepítő (.exe) társaságában.
Viszont az 1.10-el tanácstalan vagyok, mivel .exe kiterjesztésű.
--- Most már hajlandó működni az exe. Kicsomagolta maga mellé a hex kiterjesztésű fájlt. ---
[Szerkesztve]igen az 1.30 nekem is így viselkedett. nemtom mi lehet a gond vele. :) nélkül is felment, csak a hex volt az RW-n.
-
engusz
veterán
Grrr. Az új firmware-t (1.30) nem eszi meg sima CD-R-en sem. :( Itt is az mondja, hogy ''NO DISC''.
Most megpróbálom az 1.10-est. Hátha sikerül. Remélem nem írtam el két darab CD-R-t feleslegesen! -
engusz
veterán
Az 1.30-ast szerettem volna, de no disc felirat várt. 4x-esen újraírható Traxdata CD-re írtam fel, egy 40 Mb-os telepítő (.exe) társaságában.
Viszont az 1.10-el tanácstalan vagyok, mivel .exe kiterjesztésű.
--- Most már hajlandó működni az exe. Kicsomagolta maga mellé a hex kiterjesztésű fájlt. ---
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
engusz
veterán
Végre megkaptam! Kicsit szokni kell. Egyébként most próbálkozom a firmware frissítéssel...
-
escie
őstag
hát igen...
én már rég belenyugodtam a háttérvilágítás hiányába...
mint ahogy korábban engusszal, megtárgyaltuk, az imp-50-esnél az lcd-n spóroltak. ugyanis a háttérvilágított lcd az drágább. :)na nembaj, majd moddolunk bele ledeket oszt' jóvan'. :) -
Cos
senior tag
hát sajna rossz hír...
az iriver fórumokon azt írták töb helyen is, hogy nincs háttérvilágítás... :(
van egy olyan tippem, nekünk ilyen olcsó széria jutott....
viszont.
az 1.30-as firmware újdonságai közt meg valami backlight menüről írnak. de nem tudok angolul túl jól, úgyhogy nem nagyon értem...
ha tudsz angolul nézd meg légyszi.
[L]http://www.iriver.com/support/download_view.asp?idx=440&page=1&p_name=iMP-50&word=&category=Firmware%20&%20Drivers[/L]
fotót majd később tudok csinálni, nincs itthon a gép...Próbáltam magam meggyőzni és majdnem mást is hogy de ez világítani fog de nem! Sajna én is átrágtam a manual-t és nincs semmi backlight :) a háttérvilágítás automatikusan elindul arra az időre mialatt a háttérvilágítást állítod be! (vagy valami ilyesmi:) )
-
Cos
senior tag
A világításról pedig annyit hogy ennek is ugyanígy néz ki a kijelzője úgyhogy szerintem elég nagy eséllyel indulsz a világítás felé! Na és hamarosan minden kéken fog világítani! :) Legalábbis bízzunk benne! :D
-
Cos
senior tag
-
engusz
veterán
Én is találni fogom. Megtalálni a karácsonyfa alatt... ;]
-
escie
őstag
szerintem bajos lesz ilyet szerezni, külön....
hacsak, nem találsz egyet. :DDD -
Cos
senior tag
iMP-150 -el van tapasztalatom találtam egyet :) (egy vonaton) Elég jó kis kütyü na és ennek van háttérvilágítása kék! Csak az a baj hogy az előző tulaj nem hagyta ott a távirányatóját, nem tudjátok hogy hol lehetne ilyet szerezni? :F
-
engusz
veterán
Kb fél órája érkezett meg a csomag. :) A dobozt látni láttam, de nem bonthattam ki. Majd csak 24-én este. De amit eddig láttam, az tetszett... :P
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
valami azt súgja, hogy a ledes lcd a drágább... :)
biztos lesznek még újítások később.
már az 1.10-es is sok új dolgot tartalmaz: jelszó, multisession, stb... -
engusz
veterán
-
engusz
veterán
Irigyellek, de csak a pár nap miatt, amennyivel előbb a kezedbe foghattad. :) Viszont én biztos, hogy megfogom próbálni az 1.30-as frimware-t feltenni. Ha törik, ha szakad!
-
escie
őstag
én is erre gondoltam. majd megkérdezek valami okost, hogy megoldható-e.
(neadjisten meg is van a ledek helye, csak kispórolták?!) -
escie
őstag
''Ha firmware frissítés esetén a kijelzon a ''No disk'' üzenet jelenik meg, akkor kövesd az alábbiakat:
- íráskor ISO 9660 írási módot és Joliet formátumot kell választani
- CD-R/CD-RW-nél az írási sebesség 2x vagy 4x legyen
- célszerű inkább CD-R lemezt használni
- lehet, hogy túl kicsi a .HEX fájl és nem tudja beolvasni a lejátszó, ezért mellé kell írni kb. 20 MB- nyi adatfájlt még a CD-re (pl. képet, de MP3-at ne!).''
Ez stimmelt?igen e szerint próbálkoztam.
ami nem stimmelt az a cdr, illetve csak 7 megát tettem mellé(szerintem ennyi elég kell legyen).
most egyelőre elégedett vagyok vele.
tegnap este megvolt a próbaüzem. :)) -
engusz
veterán
De ott már alapból van háttérvilágítás. Megvan a led-nek a helye. Itt szerintem sokkal bonyolultabb a helyzet. Sőt szvsz más kijelző is kéne hozzá...
-
<Adamsky>
nagyúr
Próbálj meg utána érdeklődni, hátha egy kis ''sufni-tuningal'' lehet bele
háttérvilágítást tenni. Arra gondolok, hogy mobiloknál ezt lazán meg tudják
oldani. Talán nem kivitelezhetetlen. -
engusz
veterán
A világítással az a helyzet, hogy azt szerintem a kedves magyar forgalmazók
elírták. >> Tehát nincs. Legalábbis erről árulkodik a manual.
Ha volna, akkor lenne egy menüpont a DISPLAY alatt: back light.
A firmware-ben említett ''bug'' pedig azt küszöbölte ki, hogy míg eddig a HOLD
gombra kb 10sec-re kapcsolt be a világítás, ezután a lámpa olyan hosszan fog égni, amilyen hosszú időre az említett menüpontban beállítja az ember.
Hogy ez a szöveg mit keres az iMP-50-nél... passzEzek bizony nem jó hírek. Mondjuk nem akasztom fel magam, mert vak sötétben nem tudom teljesen kezelni a discman-em. De azért mégis jó lett volna... :)
-
<Adamsky>
nagyúr
A világítással az a helyzet, hogy azt szerintem a kedves magyar forgalmazók
elírták. >> Tehát nincs. Legalábbis erről árulkodik a manual.
Ha volna, akkor lenne egy menüpont a DISPLAY alatt: back light.
A firmware-ben említett ''bug'' pedig azt küszöbölte ki, hogy míg eddig a HOLD
gombra kb 10sec-re kapcsolt be a világítás, ezután a lámpa olyan hosszan fog égni, amilyen hosszú időre az említett menüpontban beállítja az ember.
Hogy ez a szöveg mit keres az iMP-50-nél... passz -
engusz
veterán
''Ha firmware frissítés esetén a kijelzon a ''No disk'' üzenet jelenik meg, akkor kövesd az alábbiakat:
- íráskor ISO 9660 írási módot és Joliet formátumot kell választani
- CD-R/CD-RW-nél az írási sebesség 2x vagy 4x legyen
- célszerű inkább CD-R lemezt használni
- lehet, hogy túl kicsi a .HEX fájl és nem tudja beolvasni a lejátszó, ezért mellé kell írni kb. 20 MB- nyi adatfájlt még a CD-re (pl. képet, de MP3-at ne!).''
Ez stimmelt? -
engusz
veterán
-
escie
őstag
Miért nem ment fel az 1.30-as?
Egyébként nemrég rendeltem meg, mivel drága édesanyám elfelejtette és így ki lett osztva nekem ez a feladat. A megrendeléstől számítva kb fél órán belül telefonáltak és megbeszéltünk mident. Hétfőn hozzák is. :) Viszont csak 24-én este foghatom a kezemben. :)azt írta ki, hogy: NO DISK
pedig úgy jártam el ahogy az infopatika oldalon írták... :B
a világítással kapcsolatban kérdezősködtél?
...mail ment a fotóval... -
engusz
veterán
Miért nem ment fel az 1.30-as?
Egyébként nemrég rendeltem meg, mivel drága édesanyám elfelejtette és így ki lett osztva nekem ez a feladat. A megrendeléstől számítva kb fél órán belül telefonáltak és megbeszéltünk mident. Hétfőn hozzák is. :) Viszont csak 24-én este foghatom a kezemben. :) -
escie
őstag
nem is volt gond. fuhh...
viszon az 1.30-as nem tudtam feltenni, csak a 1.10-est. azt viszont lazán.
néhány új opció, stb...
úgyhogy minden rendben.
a világítás hiányát majd megszokom. :)
meg majd hétfőn felhívom az infopatikát, hogy mi a helyzet. -
engusz
veterán
aham, ilyesmit értettem én is.
tehát. a 1.30-as szoftver _tartalmaz_ backlight menüt.==> ha van világítás beépítve, akkor ezzel be is lehet állítani.
jól gondolkodom?
bele merjek kezdeni firmware frissítésbe? :F
''A nem megfelelően végrehajtott frissítésből eredő hibákért a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget, és mindez a garancia elvesztését eredményezi! ''Ha úgy csinálod, ahogy le van írva akkor szvsz nem lehet gond!
-
escie
őstag
aham, ilyesmit értettem én is.
tehát. a 1.30-as szoftver _tartalmaz_ backlight menüt.==> ha van világítás beépítve, akkor ezzel be is lehet állítani.
jól gondolkodom?
bele merjek kezdeni firmware frissítésbe? :F
''A nem megfelelően végrehajtott frissítésből eredő hibákért a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget, és mindez a garancia elvesztését eredményezi! '' -
engusz
veterán
hát sajna rossz hír...
viszont.
az 1.30-as firmware újdonságai közt meg valami backlight menüről írnak. de nem tudok angolul túl jól, úgyhogy nem nagyon értem...
[L]http://www.iriver.com/support/download_view.asp?idx=440&page=1&p_name=iMP-50&word=&category=Firmware%20&%20Drivers[/L]
fotót majd később tudok csinálni, nincs itthon a gép...''When you switch to Hold, the backlight will be turned on for the time you set on Back-light menu.''
Amikor lezárod a gombokat (Hold), a háttérvilágítás be fog kapcsolni amikor azt bekapcsolod a Back-light menüben.
Nem biztos, hogy jó a fordítás. De valami ilyesmit jelent. -
escie
őstag
tartozéka csak egy elég jóminőségűnek kinéző füles, és 2db duracell :)
AC adapter nincs, de szerintem ez nem vészes. -
escie
őstag
hát sajna rossz hír...
viszont.
fotót majd később tudok csinálni, nincs itthon a gép... -
engusz
veterán
Egyébként tudsz egy fotót készíteni magáról a lejátszórol és a tartozékokról, dobozról? Esetleg úgy, hogy mellette van valami általánosan elterjed tárgy. A méretek miatt. :)
-
engusz
veterán
Grat! :)
A kijelző világítása érdekes kérdés. Depo-n tényleg azt írják, hogy van háttérvilágítás.
''Négysoros, háttérvilágított, grafikus LCD kijelző''
Talán csak firmware kérdése. Mindenesetre most töltöm a dokumentációját. Hátha kiderül belőle valami okosság. -
escie
őstag
megérkezett!...
tényleg nagyon jól szól...
ennél több tapasztalatom még nincs róla, tíz perce használom. :)
ja még annyi, hogy vagy én vagyok a hülye, vagy tényleg nincs kijelzővilágítás :(
a depon azt írták van. :U -
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
na mindegy...
egy ideig még csak kibírom valahogy ogg nélkül.
kénytelen leszek...
bár ha jól vettem ki akkor van minimális esély (az a bizonyos 0,01% :) )
ja, és kösz az infót! :) -
<Adamsky>
nagyúr
Sajna 99.99%, hogy nem fog menni vele az OGG:
[L]http://www.iriver.com/community/notice_view.asp?idx=24[/L] -
<Adamsky>
nagyúr
A szép hangnak örülök! A súlya lehet, hogy nekem sem fog tetszeni. A mérete szvsz nem olyan hűde nagy. Elfér egy kabátzsebben vagy egy övtáska szerűségben. A távirányító. Ezt hiányoltam én is. Későbbiek sem lehet hozzá csatlakoztatni? Az OGG meg lehet, hogy jó, de egyelőre hidegen hagy. Nekem az is újdonság és jópofa lesz, hoy mp3-at játszik a discman-em.
A táviránytót sajna nem fogsz tudni rákötni később se.
Döntsd el: Ha tudsz ''nélküle élni'', akkor ez a készülék jó választás lehet
számodra, ugyanis a többi funkciót tekintve tényleg jó kis szerkentyű. -
escie
őstag
Szeva!
Nekem iMP-350-em van. Ha abból indulok ki, hogy az eddig halgatott összes
iRiver-nek (iMP-350, iMP-400, iFP-395) gyönyörű volt a hangja, akkor valószínű
ebben sem fogsz csalódni.
Ami nekem nem tetszik az iMP-50-ben:
- méret / súly
- távirányító hiánya
- nem fogja támogatni az OGG-ot.
Ettől függetlenül ár / teljesítményben egy jó választásnak tartom.bár vannak hiányosságai, ennyiért szerintem bőven jó a ''felszereltsége''...
úgy gondolod később sem támogatja majd az ogg-ot?
újabb firmware-rel sem?
vagy ez ''hardveres'' fícsör? -
escie
őstag
hehe... :)
én már meg is rendeltem!
gondolkodtam ezen a cd-berakáson, tényleg elég furcsa...
de asszem meg lehet szokni... :) és milyen vagány! :DDD -
engusz
veterán
Szeva!
- méret / súly
- távirányító hiánya
Ettől függetlenül ár / teljesítményben egy jó választásnak tartom.A szép hangnak örülök! A súlya lehet, hogy nekem sem fog tetszeni. A mérete szvsz nem olyan hűde nagy. Elfér egy kabátzsebben vagy egy övtáska szerűségben. A távirányító. Ezt hiányoltam én is. Későbbiek sem lehet hozzá csatlakoztatni? Az OGG meg lehet, hogy jó, de egyelőre hidegen hagy. Nekem az is újdonság és jópofa lesz, hoy mp3-at játszik a discman-em.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szeva!
- méret / súly
- távirányító hiánya
Ettől függetlenül ár / teljesítményben egy jó választásnak tartom. -
engusz
veterán
Anyum rámszólt, hogy még mit kérek karácsonyra...?! Egy kikötés volt. Nem lehet számítástechnikai alkatrész! Ez nem az... :)
Viszont az árához képest valóban elég sok mindent tud! Még egy kicsit extra is. Fejjel lefelé áll (fekszik?) benne a cd. :) -
escie
őstag
én is pont most néztem ki magamnak ezt...
szerintem ennyiért nem rossz. (25.000)
nem a legtutibb lejátszó, de elég sokmindent tud.
tapasztalatokat én is szívesen olvasnék... -
engusz
veterán
Senkinek sincs ilyen kis aprósága?
-
engusz
veterán
Kérdésem volna, hogy kinek volt/van tapasztalata ezzel az mp3 lejátszóval? Az ár rendben van?
[L]http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iMP-50[/L]
[L]http://www.depo.hu/?page_number=6&id=14097&lid=5&csid=57[/L]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Iriver imp-50
- (téma lezárva)
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autóhifi
- LEGO klub
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Hyundai, Kia topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5413, 100% AKKSI
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest