- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Asszem végeztem a ProtoGT-vel, talán a Forddal fogok még versenyezni.
Tegnap kiütöttek a legelső körben az essesben, ma meg a 19. körig 2. voltam 14 fős Crovette gridben és egy HPD nyírt ki a Carouselben. 1 mp-re mögöttem volt a hosszú egyenesben és nem tudott feljönni hozzám, már akkor tudtam, hogy gond lesz, mert ez egy lassú HPD. És gond is lett...
De igazából nem emiatt hagyom a picsába, hanem azért, mert minden egyes verseny előtt szuperideges vagyok, gyomoridegem van és tegnap rájöttem, hogy azért, mert ezeket a gyors autókat nem képes a nevezők legalább fele biztonságosan vezetni. Hotlapolgatni tudnak, de nagy mezőnyben amikor kerülgetni kell egymást...
amikor a Spec Racer Forddal vagy a Solstice-szal versenyzek nem vagyok ideges, sőt jól vagyok és a tököm akar azért leülni játszani, hogy ideges legyek, szórakozni akarok nem gyomorfekélyt kapni. Maradok a lassú autóknál.
szerk: talán az is baj, hogy túl komolyan veszem a PGT-t míg a SRFC-t és a GTC-t egyáltalán nem, csak mókából ülök be az autókba. Elvileg így kéne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest