- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ékszíj
csendes tag
válasz
vipviform #3237 üzenetére
Na most kicsit elvesztettem a fonalat. Tegnap ezt kaptam email-ben az iqos ügyfélszolgálattól:
"A HEETS és a TEREA dohánytöltetekből jelenleg ugyanaz a tizenhét ízvariáns kapható:
Russet Selection - Markáns dohányíz: egy testes, pirított dohányízű aromás dohánykeverék
Bronze Selection - Telt dohányíz: egy gazdag és lágy karakterű dohánykeverék.
Sienna Selection – Kiegyensúlyozott dohányíz: Pirított dohányízű dohánykeverék fás jegyekkel.
Teak Selection – Kifinomult dohányíz: egy érett, könnyed ízvilágú dohánykeverék.
Amber Selection – Harmonikus dohányíz: egy pirított dohányízű dohánykeverék enyhén fás jegyekkel.
Yellow Selection - Lágy dohányíz: egy telt és aromás ízvilágú dohánykeverék.
Silver Selection - Könnyed dohányíz: egy kiegyensúlyozott és kifinomult ízvilágú dohánykeverék.
Blue Selection – Intenzív és mentolos: hűsítően mentolos ízvilágú, telt dohánykeverék, borsmenta és krémes vanília ízjegyekkel.
Turquoise Selection – Frissítő és mentolos: friss mentolos ízt biztosító dohánykeverék, fűszeres aromákkal.
Willow Selection – Citrusos és frissítő: friss mentolos ízérzetet nyújt, citrusos és lágyan fűszeres aromajegyekkel.
A SIENNA CAPS (HEETS) - BRIZA PEARL (TEREA) - Kiegyensúlyozottból mentolos:Pirított dohányízű fás jegyekkel rendelkező dohánykeverék. A filterben található kapszula elpattintásával a dohánytöltet mentolossá válik.
Mauve Wave - Gazdag és frissítő ízvilág: frissítően mentolos ízvilágú dohánykeverék, erdei gyümölcsös aromajegyekkel.
Laguna Swift - Üde és pezsdítő ízvilág: trópusi gyümölcsös aromajegyekkel rendelkező, üdítően mentolos ízvilágú dohánykeverék.
Ruby Fuse - Telt és gyümölcsös: egy gazdag ízvilágú dohánykeverék, málnás íz- és illatjegyekkel, mentol nélkül.
Coral Tide - Friss és zamatos ízvilág: egy barackos íz- és illatjegyű dohánykeverék, lágy mentollal párosítva.
Amelia Pearl – Könnyed dohányízből dinnyés: Kiegyensúlyozott és kifinomult ízvilágú dohánykeverék. A filterben található kapszula elpattintásával frissítő dinnyés íz- és illatjegyek érezhetőek.
Abora Pearl – Markáns dohányízbõl zöldalmás: Testes, pirított dohányízű aromas dohánykeverék. A filterben található kapszula elpattintásával frissítő zöldalmás íz- és illatjegyek érezhetőek."A te általad beillesztett táblázatban viszont szemmel láthatólag több HEETS íz van, mint TEREA.
-
ékszíj
csendes tag
válasz
zoltan6 #2758 üzenetére
Sziasztok!
Elnézést, nem olvastam végig a Terea ízekről írtakat, ebben a 2758-as hsz-ban fel vannak sorolva az ízek. Azóta lettek újak?
Nekem rémlik rosszul, hogy a Heets-ből a Sienna pattintós? Mert a Terea Sienna nem pattintós. Lehetséges, hogy a pattintós Tereák mind gyümölcsösek?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Szlovákiában mennyi most egy dobos heets
-
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #3339 üzenetére
Ha nem jön semmi pára, kiveszed és két ujjmozdulattal hurkapálca méretre tudod sodorni azon a cap tisztítás hogy segít? Nem (csak) attól jön kevés vagy nulla pára sok doboznál mert koszos a cap-je (főleg ha van hat eszkozod es mindben rossz) hanem mert simán kevés a dohány benne. Hozzateszem mióta atalltam tereara és csak tartaléknak veszek 1-1 doboz heetst hetente, sokkal ritkabban futok bele ilyen selejtes dobozba (vagy volt hogy egesz kartonba) mint mikor heti egy csik heets elment. De ez a mennyiseg miatt várható is volt, kevesebb vasarolt doboz, kevesebb kifogott selejt. Vagy lehet vegre osszekaptak magukat, passz. ID meg a masik veglet, abbol mindegyik olyan kokemenyre van tomve dohannyal hogy azt melegen se nyomod össze. Mellesleg negy eve van iqos-om (is, meg egy halom mas, irtam egyszer korabban) szoval koszi de asszem tisztaban vagyok vele mi milyen technologia :)
-
Bozek
nagyúr
válasz
SztiviVander #3332 üzenetére
Dehogy csökkentették, csak az egy más technológia volt és hiába tisztítottad rendszeresen, azért csak hatással volt az élményre. Én is azt hittem, hogy rosszak a Heats-ek, aztán megpiszkáltam a cap-et és le volt rakódva valami a nyílásnál. Kikapartam belőle egy csavarhúzóval és visszatért minden a régibe.
-
ronin79
addikt
válasz
9-ik hónapja használok Ilumat, nincs gond a Tereaval idáig csupán annyi h míg Heetsből Russet ment itt gyakrabban váltogatok. Bronze mellett néha beugrik egy Abora Pearl vagy elő kerül a 3duo is és Heets pár napra
-
col
addikt
Azért a "beetetésen" kívül is van bőven más és jobb dolog, mint volt a régebbi Iqos-oknál. Egész más technológia és szerintem jobb élmény ezzel a dohányzás, mint korábban. Igazából az indukciós hevítés miatt még az is lehet, hogy elég a kevesebb dohány, mert jobban hevíti az egész töltetet. De azért azt nem hiszem, hogy később jelentős mértékben csökkentik esetleg a dohányt benne, mert akkor a hevítés sem fog úgy működni. Szerintem egyelőre ne a "negatív" várakozás legyen a legfontosabb, hanem élvezzük az új dolgot, ami azért valóban elég nagy előrelépés, pláne, hogy teljesen kosz mentes és takarítani sem kell.
-
yanna
addikt
válasz
Ilyesmit sejtek én is, hogy beetetés a váltásra...
-
yanna
addikt
Srácok! A terea-ban is gusztustalanul kevés dohány van mint a heets-ben? Még nem váltottam, de lehet el is engedem ezt PM vonalat, mert kezd undorító lenni...
-
én ebben nem érzek egetverően nagy változást - valóban az elején több a pára, talán tovább is kitart, de a végére sokszor már csak kellemetlen, "üres" forró levegő marad ugyanúgy, mint a heets esetén.
biztosan függ attól is, ki hogyan, milyen gyorsan, mekkorát és milyen intenzitással szívja stb. -
sajnos nincs erősebb, ugyanaz az én bajom is. ugyanazok az ízek vannak egyébként ugyanazzal a névvel (kivéve a sienna pattintósat talán, annak más lett a neve de nem jegyeztem meg).
amúgy azt vettem észre, hogy a Lil Solid-hoz képest összességében gyengébb lett sajnos, egyre többször veszek megint heets-et terea helyett, pedig amúgy bejön, hogy nem kell végre tisztítani
itt is érdemes akkor russet és a bronze töltetekkel kezdened, de ne lepődj meg, hogy más, picit sterilebb azért az íze.
sőt, most éppen Abora Pearl heets-et szívok, mert találtam még fél dobozzal itthon elásva a fiókban, pattintás nélkül is erősebb érzetre, mint bármelyik terea... -
plejik
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Melyik Terea töltetet ajánlanátok? Nekem a heets-nél sem jöttek be az ízesítettek tehát azok kizárva. Heetsből Bronze és Russet -et szívtam. Valami hasonlót szeretnék a Terea változatban is, vagy akár kicsit erősebbet ha van belőle. Előre is köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #3322 üzenetére
Budapesten, és ott sem mindenhol. Szóval nem országos (EU) tiltás, mint itt az ízesített dohány. Nem is akarok belemenni, csak a tények kedvéért.
-
Sasi001
senior tag
Aki használ iluma prime-ot másnak is olyan, hogy a terea behelyezésekor jó passzos de pár szívás után könnyen mozog benne, kicsit lazább.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #3315 üzenetére
Nem tudsz boltban ízesített piát venni este 11 után?
Mert különben sok köze nincs a hozzászólásomhoz annak, amit leírtál.
-
zeon.hu
Topikgazda
Törölve lettek a kódok és az arra érkező válaszok.
Mivel itt tiltott, kérek mindenkit, hogy az ilyen megosztásokat mellőzzük a jövőben! -
Csekkoltam a Heets árakat:
- Szlovénia 4,2 euró,
- Horvátország 4,0 euró (stokkoltam 6 kartonnal).(A többi cigi árát nem néztem, szvsz még nincs Terea náluk.)
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #3304 üzenetére
Akkor tiltsák be az ízesített piákat is, abból is bőven van... A sör legyen sőr, a likőr maradjon likőr, a rum is jó rumnak...
-
-FreaK-
veterán
válasz
SztiviVander #3302 üzenetére
Én mondjuk le is rakom a fenébe októberben (vagy veszek előtte egy nagyobb mennyiséget, és később), a sima, ízesítés nélkülieket már nem bírom elszivni.
-
zoltan6
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #3300 üzenetére
Nekem a Glo az egyáltalán nem jött be,úgy köhögök tőle,hogy majd meg fulladok.Pedig erős dohányos vagyok.A Pulze se jött be,pedig az nem volt rossz,csak ízben nem találtam olyat mint a torquise.Így maradt az Iqos.Szerintem sokkal jobb az Iluma készülék.Nincs égett dohány íz,végig van normális pára.Nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- XPEnology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest