Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
válasz
stemplar07 #2251 üzenetére
Szia Stemplar07!
Mi egy hete vettünk ilyen IQOS LIL SOLID 2.0 készülékeket a családban...
Az eladó külföldről hozta be MO-ra, sajnos nincs hozzá magyar használati, még csak angol sincs, csak szlovén nyelvű.
Látom neked megvan a magyar nyelvű, hogy lehet hozzájutni?
Tudnál segíteni?... -
norynella
friss újonc
válasz
stemplar07 #2252 üzenetére
Szia! Honnan rendeled?
-
HellGreg
őstag
Nekem is ez volt a gondom vele. Nikotinban ugyan kielégítő, annyit teszek bele amennyire szükségem van, viszont egy idő után unalmassá váltak a mindenféle édes ízek, és egyre gyakrabban nyúltam hagyományos cigihez. A dohányízű liquidek meg inkább gyógyteára emlékeztettek, borzalmasak voltak.
-
buci30
addikt
Iqos 3 duo vagy ecigaretta?
Az ecigi liquid olcsóbb de más téren pro/kontra?Köszönöm előre is a választ
-
HellGreg
őstag
válasz
fant0mi #2317 üzenetére
Én már a mostani Duo előtt is megfogadtam, hogy nem veszek többé, és inkább visszatérek az elektromos cigihez. De nem megy, nem bírok lejönni az iqosról. A cigiről lejönni az iqos miatt ehhez képest sétagalopp volt.
Ez sokkal erősebb függőség számomra, mint a rendes cigi volt.
-
jUUh
addikt
Én közbe letettem 8 hete.
Nem tudtam elképzelni, hogy ennyire jó lesz.
-
SztiviVander
addikt
En. meg vettem egy cubic stark-ot a corvin mozi oldalaban levo dohanyboltban 15-ert es azota a duot csak akkor veszem elo ha ez tolton van. Eg es fold. Vegig normalis para jon, nem is feketedik be annyira a heets kozepe mint a dounal, konnyu pucolni, a harom ledjevel jelzi mennyi ido/slukk (ami 15) van vissza, magneses fedel ami nem esik le mint a lil solidnal, lezaroval hogy ne menjen tele szosszel. Nekem bejott. Ja es penges (ami otthon cserelheto, 3e egy uj), ami szinten szempont volt nekem mert a tuskes switch valahogy nem az igazi, felidotol az mar nem ad parat gyakorlatilag.
-
Tibee86
nagyúr
Vissza kell szokni a rendes cigarettára, ott nincs ami elromoljon.
-
fant0mi
őstag
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Elképzelhető, hogy a telefon töltője (Samsung gyorstöltő) tönkreteszi a töltőtok aksiját? Panaszkodtam itt már nem egyszer, hogy a Duo-m töltőtokja egyre gyakrabban "felejti el" feltölteni a hevítőt. Beteszem a hevítőt a teljesen feltöltött tokba, majd kiveszem egy félóra múlva, meg se nyikkan. Van hogy elkezdi tölteni ugyan, de valahol félúton abbahagyja, meg olyan is van, hogy el se kezdi tölteni. Csatlakozókat hiába tisztítom, nem segít. Az előző DUO ezt egy év után kezdte olyan mértékben csinálni, hogy már használhatatlan volt. A mostani Duo-t decemberben vettem, és szinte pár héten belül kezdte ezeket a tüneteket produkálni. Februárban az ügyfélszolgálat telefonon keresztül megállapította, hogy a töltőtok a hibás, így kaptam cserekódot. Most az új töltőtok is ezt csinálja. Tehát gondolom a hevítő (is) lesz a ludas. Arra gyanakszom, hogy mivel a telefonom gyorstöltőjével szoktam tölteni a készüléket, ami olykor igen gyorsan töltődik fel, viszont gyorsan is merül le, esetleg tönkrevágja a töltőtok (és a hevítő) aksiját.
-
trebrona
Topikgazda
-
smileismarci
tag
Sziasztok azt nem tudjátok, hogy a reptéren tudok e venni Heets-et, hogy ne kelljen vinnem, csak ott venni.
Köszi -
xenom0rph
őstag
válasz
fant0mi #2302 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy először a hevítőre kértem cserét. Hívás közben pedig mondtam, hogy szerintem a töltőtok is hibás lehet mert elég lassan tölt és az üfsz-os kollega megjegyzeskent oda írta a profilomra, majd mondta hogyha az új hevitovel és szarakodik akkor hívjam és küldenek arra is cserét.
-
fant0mi
őstag
A töltőtok szarakodott, valószínű emiatt elrontotta a hevítőt is (második shot rövidebb ideig tartott, és hirtelen kapcsolt ki). 2 napi küzdelem volt az üfsz-szel, egyszerre nem cserélték, mert hátha megjavul az új toktól a hevítő... Pedig volt keresztpróba.
Mindenképpen szakértőt akartak küldeni lakásra, úgy kellett cserekódot kunyizni.
Ahova mentem, nem volt kék tok. Hát akkor legyen arany.
Másnap megint üfsz-szel küzdelem, végre lett a hevítőre is kód. Megyek dohányboltba, kérek arany hevítőt, hogy passzoljon a tokhoz. Hát akkor jött a meglepi. Addig nem adhatnak eltérő színű eszközt, amíg van készleten a hibással azonos színű...Nem fogadta el a rendszer. Nem volt kedvem olyan dohányboltot keresni, amiben van arany hevítő, de nincs kék készleten.
Úgyhogy most van egy új arany tokom, meg egy új kék hevítőm. Csodás. -
bghistvan
senior tag
Az utóbbi pár doboz heets iszonyatosan fing szagú, pedig ugyanazt veszem,és rendszeresen ügyelek a készülék tisztántartására.....
Teak Selectionről van szó.
Ti is tapasztaltátok már, illetve van olyan heets, aminél egyáltalán nincs ez a büdös fingszag?
(még maga a hevítőrúd is olyan posványszagú tőle) -
zeon.hu
Topikgazda
Szlovák Heets árakat tud valaki?
Következő hetekben ott leszek, érdemes vajon inkább ott venni?
(Az iqos szlovák oldala folyton átirányít a magyarra, így ott nem tudom megnézni. Ügyes...) -
gzugzug
újonc
Sziasztok!
Fentebb panaszkodtam a Heets ízére... Na most már minden ok!Teljesen megszoktam és gyakorlatilag csak ezt szívom! A nikotin elég a többit szokni kell még...
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, nincs meg 3 hónapja a duo-m, de már most egyre gyakoribb, hogy nem tölti fel a töltő a hevítőt. Hiába takarítom, tisztítom a csatlakozókat.
Vajon firmware frissítés segíthet a dolgon? Egyáltalán kontakthiba lehet ez?És én még azt hittem, hogy ez jobb mint a 2.4, ott ha el is tört a pöcök ami lezárta a fedelet, egy vastagabb befőttesgumi megoldott mindent.
-
Bene30
friss újonc
válasz
stemplar07 #2251 üzenetére
Szia!A teljes útmutatót el tudnád küldeni?
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam hétfőn az iqos használók táborához, leginkább leszokás jelleggel, mert egy két komolyabb (sikertelen )próbálkozás ellenére az utóbbi években egyáltalán nem sikerül a lerakási próbáig sem eljutnom.1-1,5 "doboznyi" saját készítésű kék sofi volt eddig az adag.
Duo 3-as lett végül és azóta megy a próbálkozás sienna, russet, és sötétkék volt eddig.
Első napon még ment 1-2 sima cigi is, tegnap megpróbáltam, de már nem tudtam elszívni ez pozitív.
Még szoknom kell meg megtalálni mi az ami nem hagy hiányérzetet, amikor minden kötél szakad akkor jön a blue, de állandóan azt nem tudom szívni.
Arról van valami tapasztalat, hogy hagyományosról erre átszokás után mennyivel könnyebb a teljes elhagyás vagy ez csak szercsere? Drágábbnak jóval drágább, de most egyenlőre ez nem számít a cél érdekében. -
zeon.hu
Topikgazda
Na, megvolt az első hevítő csere (3 duo)
1 év után az asszonyé megadta magát.
5 perc ügyfélszolgálat, utána jött is a csere kód. -
stemplar07
őstag
válasz
bghistvan #2284 üzenetére
IQOS lil solid 2.0 .. pont ezekért és még több dolog miatt cseréltem le rá a duot .. ( több gőz, nulla macera a tisztítással, egy töltéssel 25 db, nem hagyom el a hevítőt, langyos a gőz és nem forró ..stb stb ) mondjuk ezt is érdemes naponta 1x vagy 20 db után alkoholos fültisztítóval kitörölni és a hevítő rudat is .. egy hátránya van a sok előny mellett, hogy 0,5 perccel rövidebb ideig hevít ..
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy minden egyes heets után szó szerint ráég a dohány a hevítő pengére?
Olyannyira, hogy állandóan minden egyes heets után tisztítani kell, hogy a következőt betudjam helyezni?
Konkrétan a heets dohanytöltetének teljes hossza az egyik oldalt vastagon rásül, tapad, ragad.
(ez nem életszerű, hogy minden heets után takaritsam, 1 hónapig nem produkált ilyet)Laikusként kérdem, lehet, hogy a hevítő penge bevonata sérült, és rátapad/ragad a dohány?
Cserélik így nekem?
Köszönöm!
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok
Az mitől lehet hogy pár napja szívás közben nagyon sok fals levegőt is jön szinte semmi nem érzek Duo3 nál. Probáltam 3-4 fajta heetsel mindnél ez van -
Iramirez
aktív tag
válasz
gzugzug #2275 üzenetére
Mondjuk a rendes cigiknél sem éreztem hatalmas különbségeket, elszívtam mindent bizonyos keretek között.
Pedig van..amúgy..mennyire tolták teli Aromával /malbi/ milyen szürő van benne mennyire alja dohányt raknak bele,mennyire van a dohány felütve papirral hulladékkal.../olcsobbcigik/...
-
gzugzug
újonc
Köszönöm a válaszokat...!
Tegnap estére már egy picit enyhült az undor de még érzem az utóízt.Van most Bronze, Sienna, Russet meg Amber dohány.
Végig kóstoltam őket de egyenlőre nem sok különbséget érzek mert domináns ez az utóíz.
Mondjuk a rendes cigiknél sem éreztem hatalmas különbségeket, elszívtam mindent bizonyos keretek között.Még a szívási időt kell szoknom mert ez ugye kevesebbnek tűnik mint a sima cigi.
Abból indulok ki hogy olyan sok pozitív hozzászólás van erről és a környezetemben is egyre többen térnek rá erre... nem lehetek ennyire finnyás hogy ne szokjam meg!
Egyébként nagyon menő a szerkezet! Tetszik!
-
gzugzug
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy iqos-t meg néhány heets nem ízesített dohányt hozzá.
Van egy olyan kérdésem hogy az természetes hogy valami irtózatosan rossz alap ízt érzek?
Elsőre belekóstoltam, azt hittem el megyek há...ni!Aki visszaemlékszik az első szálakra azok hogy bírták ki?
Megszokom? Jelenleg nem érzek mást csak ezt a széna ízt...
Vagy valamit rosszul csinálok?
Biztassatok egy picit mert szeretném használni de jelenleg forog a gyomrom....Köszönöm!
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #2261 üzenetére
Olyan, mintha direkt csinálnák ezt. 2.4-esből felemésztettem vagy 6-ot, mindnek a záró pöcke tört el. Eleve valami borzasztóan gagyi, gyenge műanyag, nem csoda hogy nem sokáig bírja. A vicces az, hogy egyre hamarabb törtek el, pedig egyre jobban próbáltam rájuk vigyázni. Ha duónál is marad ez a gyorsuló tendencia, akkor a következő egy hónapig se fogja bírni
-
eboostr
aktív tag
Most készülök venni az új fekete dobozos heets-ekből. Milyen ízűek?
-
SztiviVander
addikt
válasz
HellGreg #2259 üzenetére
nalam is detto. harmadik duo. elsovel nem volt ilyen gond, masodik es ez a harmadik is egy hatar szr ilyen szempontbol. vicc hogy mindig nalam kell legyen a switch is emiatt. szerintem csere celra olyan "minőségű" hevitot adnak amit a 25-30 ezres dobozba (még) nincs pofajuk belerakni.
-
HellGreg
őstag
Jöttem bosszankodni... December elején vett Duo-m rendszeresen elfelejti feltöllteni a hevítőt, ugyanezt csinálta az előző Duóm is, csak éppen több mint egy év használat után. Ez meg két hónapot sem bírt ki... Pucolom a csatlakozó felületeket, akkor egy napig jó, aztán megint...
-
eboostr
aktív tag
Srácok nem tudjátok hogy a GLO és a társai (amibe a hosszabb rúd töltet van) az glicerin mentes?
-
válasz
örülök, hogy bevált
-
zoltan6
addikt
válasz
csak ne lenne ilyen böszme nagy,meg nem 5 perc lenne a dohányzási ideje,hanem 6 mint az iqosnak
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest