- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
heetomi
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8947 üzenetére
Szia PredatorNo1!
Én is találkoztam ezzel a problémával. Amikor felajánlotta, hogy törli a cuccokat én rámentem, hogy oké tegye amit szeretne és volt olyan, hogy nem törölte le őket valamint volt olyan is amikor letörtölte őket. Akkor egyszer úgy is sikerült, hogy rámentem, hogy "cancel" és engedélyezte. (Néha nem értem az iTunes-t.)
Lehet érdemes a gépre lementeni a apps-eket és utána az összeset (újakkal) együtt feltenni.Próbáld meg, hogy rámész, hogy szedje le a cuccokat aztán próba szerencse. Lehet nem szedni le a touch-on lévő dolgokat.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest