Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Szia, én kétféle töltőt is próbáltam már a touchhoz, az egyikkel a régi lejátszómat töltöttem (nem ipod) másikat pedig direkt Ipodhoz vettem, de egyikkel sem megy normálisan. Egy Belkin márkájút vetem "for Ipod' és azzal is csak ugy tölti fel hogy még vagy 2mm-nyit töltenie kéne, tehát fullra nem tölti csak a gép nálam.. Szóval szerintem a biztos megoldás a gyári töltő nálam legalábbis más nem működött rendesen. Viszont mintha azt olvastam volna hogy csak a 2G touchok nyűgősek a töltőre, ha 1G van neked akkor vmi for ipod töltő elvileg jó. Ja ez a Belkin kb 6ezer volt asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest