Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
válasz
Bling95
üzenetére
de, mxtube a neve.
Nekem két problémám van, az egyik hogy úgy vettem észre hogy a wifi vevője nem a legerősebb a cuccnak, az E51 simán találok több hálozatot ott is ,ahol ez egyet se lát.
Okozhatja ezt esetleg az hogy van rajta egy rebel tok?A másik hogy rájöttem hogy ez a szar cx300 5ft se ér hiába próbálom magamra erőltetni, de nekem nem jön be pedig lassan már egy éve megvan szerintem. Basszusa gyenge, közepe nincs, magas meg ilyen cines.
Van olyan hely ahol esetleg ki lehet próbálni füleseket? Mert nem hiszem el hogy ennyien istenítik, de nem értem hogy mire fel?, lehet az enyémmel van baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi