Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kareeka

csendes tag

válasz Alvin_ti4200 #160 üzenetére

én válaszolok saját tudásom szerint mindre, ha megengeded:

1. ha nem akarod felrakni az 5 plusz appot (stocks, notes, mail, maps, weather) akkor semmibe se kerül. ha pedig jailbreakeled (leírást az oldalamon találsz) akkor ingyér van minden.
    2. igen, csak USB 2.0ról, de lehet hozzá venni konnektorátalakítót, és: gyors töltés: 1,5 óra alatt kb. 80%-ra töltődik fel; teljes töltés: kb. 3 óra alatt.
    3. az ipod nem mp3ban tárolja a számokat, hanem olyanban, amit a windows nem lát, és ezeket csak itunesszal lehet felrakni. (és flash memória van benne...)
    4. nekem freemail és gmail ment, de beépítve van benne gmail, yahoomail, .mac, és AOL mail, ahol nem kell mindent külön beállítani, de sztem mindennel megy.
    5. nekem eddig semmi gondom nem volt vele, se itthon, se suliban (pedig ott elég gyenge a wifi / wlan).
    6. a frekvenciákat nem tom, de te beállíthatsz és van benne jó sok default is.
    7. a fülesei jók, tehát kívülről nem nagyon hallatszik, de elég jól szólnak és egyátalán nem torzít hangosan se (kivéve ha valami brutál EQ-t állítasz be)
    8. igen, sima kell bele.
    9. van. lehet rendelni
    10. kikapcsolt kijelzővel állítólag 22 órát, de szerintem is megy annyit.
    11. le és ekkor le is van holdolva.
    12. van, és gépen csinált playlisteket is tudsz rárakni, meg a touchon is hozhatsz létre playlistet.
    13. erről én nem tok, de ha ők mondják akkor úgy van.
    14. az attól függ h te hol lax és milyen címet adsz meg és hogy honnan csatlakozol az iTMS-re tudtommal
    15. amiket lejátszik: H.264 video, max. 1.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, alacsony komplecitású H.264 Baseline Profil AAC-LC audio-val max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Baseline Profil max. 3.0 AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audi .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Simple Profil AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban. remélem elég lesz. konvertálni meg kvasok progival lehet, guglizz rá az ipod video converterre. sok lesz.

minden más infó ha kell akkor az oldalam áll rendelkezésedre: http://ipod-touch.ath.cx

Új hozzászólás Aktív témák