- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy ipod shuffle 2g, aminek a fülesének a jobb oldala most megadta magát. De nem a dugasz részével van a gond, hanem a végén a jack csatlakozónál törhetett meg a kábele, mert néha visszajön a hang, ha sikerül úgy megmozdítanom. De sajnos elég ritkán.
Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón. -
spammer
veterán
Ja még valami (lejárt a szerkesztés idő, ezért új hsz)
USB-n töltöm és sárgán villog. Sima töltésnél nem kellene villognia, csak sárgán világítania. Utánanéztem, azt írják, hogy ha a disk mode be van kapcsolva, akkor villog sárgán. De így mutatja majd mikor töltődött fel? Átvált zöldre? Másnál is villog?
-
spammer
veterán
Na megjött a shuffle-öm! (2G)

Jó kis cucc, tényleg apró, szerintem nem szól rosszul gyári fülessel sem. Persze nem vagyok audiophil, úh nekem egyelőre megfelel ez

Sharepoddal tettem rá pár zenét csak kipróbálni, most töltöm az akksit.
Szórakoztam azért, mert Sharepod nem ismete fel, nyávogott h disk modeot állítsak itunesban. Beállítottam, nem akarta az igazságot.. 1-2x elszórakoztam vele, mire megjegyezte. Bár fileokat nem rakok rá, de a sharepodhoz be kell állítani h disknek lássa. Mondjuk nekem az első perctől kezdve disknek látta simán a windows is, annyi, hogy most rendesen kiírja a windows is h ipod shuffle, nem csak annyit, hogy removable disk.
A kérdésem annyi, hogy ha rakok rá albumokat, akkor tudok közöttük ugrani, vagy végig kell nyomkodni az egész listát?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy ipod shuffle 2G beszerzésén, tud valaki írni róla pro kontra dolgokat?
Kijelzőnélküliség biztos kicsit furcsa lesz, de végülis nem hallgatok ezer számot egész nap, alkalmi hallgatásra meg elég így is szerintem.Ajánlott vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel vajon tudok itthon kezdeni valamit, vagy felejtős és vehetek új fülest? A kis gumi szar lejött, műanyag burkolat van a jack dugón.