Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
Hello!
Technikai kérdés következik:
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot (minit) az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni?Az updater sem ismeri fel.
[Szerkesztve]Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Jared
aktív tag
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Jared
aktív tag
-
Jared
aktív tag
Hi!
Az iTunes különbséget tesz még a kis és nagybetűk ill helykihagyások között is elég szigorúan..Annyi a titok , hogy meg kell szerkeszteni a tageket tisztességel.pl nekem emiatt egy albumot 6 részre szort.Filmet nem tud lejátszani, de lehet rá dokumentumokat másolni txt formátumban.Ja és sztem tölds le az apple oldaláról az updatert.(szeptemberi)
A txt-ket asszem a notes könyvtárba kell áthúzni.
infok:
ipod.lap.hu
Itt mindent megtalálsz, ami kellhet.Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Jared
aktív tag
Az ipod.lap.hu a tuning résznél ill szoftvereknél érdemes keresgélni.Amúgy én nem ajánlom ezt, mert eléggé kockázatos.
Nemrég töltöttem le a gopod progit, amivel fel lehet szabadítani a hangerőt, de nem merem használni a FAQ miatt:
''Fuck you my ipod doesn'T work anymore!
I tell you do it to your own risk!''
Az itunes egy sztem elég vacak arra, hogy azon keresztül hangosítsam fel a zenéimet.Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Jared
aktív tag
[link]
[Szerkesztve]Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
-
Jared
aktív tag
Hello!
Milyen magasról esett le?
Szerk:Milyen ipodod van? Esetleg házilag szerelhetnél bele egy szabványos noti winyót, persze, ha szabványost használnak. Nehezen tudom elképzelni, hogy az apple külön gyárt wincsit a lejátszóihoz...Ezután már csak egy profi elektroműszerész kell, aki berakja.
-
Jared
aktív tag
válasz TriackFeri #482 üzenetére
Miért ne egyezne?Ha meg nem, akkor egy elektroműszerész biztos szerez hozzá csatlakozót.
-
Jared
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja a neten kutakodtam, hátha létezik módosított firmware támogatás ipod-hoz, h lejáttsza a FLAC fájlaimat. (nekem minim van).
Végül egy elhagyatott fórum félreeső részén találtam meg a linket:[link]
Ez egy bizonyos szabad forrású fw, amellyel az ipodMINI-m ismeri a szokásos ipod kiterjesztéseken kívül a FLAC,ogg... fájlokat. Továbbá kiterjesztett hangbeállítási lehetőségek sem utolsók.
A készítők szerint az ipodPHOTO és nano modelleket videolejátszásra is rá tudják bírni ezek a alternatív fw-ek.
A fw felrakását csak jó számítógépes ismeretekkel rendelkező ipod tulajoknak érdemes fontolóra venni.Angol nyelvtudás is elengedhetetlen.
Mindenki csak saját felelősségére rakja fel!Nekem működött, de ez nem 100% garancia!Az itt leírtak nem tekintendők konkrét felhívásnak a fw felrakására, inkább egy lehetőség ismertetésére, amit kötelességemnek éreztem megosztani a tisztelt fórumozókkal!
Magam nem vagyok jó cikkíró, de remélem valaki a logouton felkarolja a témát...
Üdv.
MattJared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest