- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja a neten kutakodtam, hátha létezik módosított firmware támogatás ipod-hoz, h lejáttsza a FLAC fájlaimat. (nekem minim van).
Végül egy elhagyatott fórum félreeső részén találtam meg a linket:[link]
Ez egy bizonyos szabad forrású fw, amellyel az ipodMINI-m ismeri a szokásos ipod kiterjesztéseken kívül a FLAC,ogg... fájlokat. Továbbá kiterjesztett hangbeállítási lehetőségek sem utolsók.
A készítők szerint az ipodPHOTO és nano modelleket videolejátszásra is rá tudják bírni ezek a alternatív fw-ek.
A fw felrakását csak jó számítógépes ismeretekkel rendelkező ipod tulajoknak érdemes fontolóra venni.Angol nyelvtudás is elengedhetetlen.
Mindenki csak saját felelősségére rakja fel!Nekem működött, de ez nem 100% garancia!Az itt leírtak nem tekintendők konkrét felhívásnak a fw felrakására, inkább egy lehetőség ismertetésére, amit kötelességemnek éreztem megosztani a tisztelt fórumozókkal!
Magam nem vagyok jó cikkíró, de remélem valaki a logouton felkarolja a témát...
Üdv.
Matt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest