- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kaptam nemrég egy iPod shufflet amire most szeretnék zenét feltenni. Még soha nem volt semmilyen almás termékem, így túl sok tapasztalatom sincs e téren.
Ha jól tudom, ahhoz hogy zenét tudjak rámásolni, először telepíteni kell az iTunes progit. Ez meg is történt, viszont ha szeretnék zenéket betallózni a gépről az iTunesba, akkor a "Média keresése" funkcióval minden létező zenét berak ami a pc-n van.
Mivel az asszony számára szeretnék zenéket rápakolni (és az Ő ízlése teljesen más mint az enyém) így egy külön mappába raktam a számára összeválogatott dalokat. Viszont mivel az iTunes mindent bepakol, így ez a kb 100 szám keveredik az én 10-12000 dalommal amiből nem sok kedvem van egyesével kiválogatni az Ő számait.
Kérdésem, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy az iTunesba csak egy adott mappából kerüljön be zene, ne a teljes gépről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Retro játékok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest