- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wienattwo
üzenetére
Tényleg picit kevés a nano-n a mély. Nekem egy 2. generációs 8GB-os változatom van.
Persze lehet javítani a mélyen ha veszel valamilyen jobb/hatékonyabb fülest, én is egy AKG K412p-vel használom, de ha összehasonlítom ugyanazt a számot a számítógép hangkártyáján keresztül és a nano-n lejátszva ugyanazzal a fülessel akkor a nano mélyben lemarad. Ráadásul ahogy írtad a beépített EQ-val ezt nem lehet kikompenzálni, mert csak torzítást kapunk.Ettől függetlenül jól szól a nano, meg nincs is tapasztalatom más hordozható kütyükkel ezért csak asztali cuccokhoz (hangkártya, hifi) tudom hasonlítani.
Nekem a hangerővel nincs problémám. Ahogy mások is írták settings/volume limit alatt tudod kivenni a korlátozást.
-
Marty8
tag
válasz
wienattwo
üzenetére
nem nagyon értem ezeket a hozzászólásokat, hogy rosszul szól az új ipod.
újságtesztek: 2 helyezett (műszeres mérésekkel...)
nem tudom te milyen füleseket használsz, a gyári füles szerintem is trágya, de amit pl. a nőm használ hozzá az egy 6-7 ezres panasonic azzal minden gyári EQ beállításon gyönyörűen, tisztán szól.Halk?
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...
ha halk, nézd meg a beállításokba a hangerőkorlátot. Lehet hogy le van véve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...