- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
Hello! eladó az ipodom!
harmadik generációs nano, 8 gigás, fekete
[link] -
Marty8
tag
új nano-ra még nem tudunk tört játékokat tenni?
-
Marty8
tag
Üdv! Rég írtam, megvan még a kicsi Nano.
...útközben kaptam egy panasonic zajszűrős fülest a Nőmtől.
Olyat amit tőlem kapott, és bejött nekem

tesztÉs vettem egy ilyet:

[link]
elég jó cucc, mindenki ámul, amikor bekapcsolom "ez a is sz*r, ilyen mély és
a S.K. Apple boltban a lóversenypályás plázában kipróbáltam az apple által preferáltakat, és nem ilyen jók! Annyi van, hogy régebbi típus, és a nano nem ismeri fel videó eszközként, de van videó kimenete -
Marty8
tag
válasz
Mathias-2120
üzenetére
én semmikép nem venném boltba!
az enyém is vaterás cucc.
15 ezrekkel olcsóbban kapod meg... ha figyelsz még bloggosat is kifoghatsz. -
Marty8
tag
emberek aki lemésolni akar róla!
az előző hozzászólásomba ott a megoldás!!
-
Marty8
tag
Floola Ipod
Egy újabb iPod menedzser, 1 db exe --> ipod-ra --> (itunes) szabadság -
Marty8
tag
múlt héten szórakozott az enyém is! Először nem engedett itthon rátenni albumokat. Nagy nehezen számonként rátettem a dalokat. Barátnőmnél akaram lejátszani valamit, és észrevettem, hogy nem játsza le csak kb a számok 1/4 részét. Gyorsan rádugtuk a gépre, nem hagyta ott se hogy rátegyek valamit, vagy lejátszak. Gondoltam formázzuk gyorsba. Megtörtént! ezután már fel se ismerte a gép, és magától reszetelte magát!
Felhívtam a Westend Apple boltot és mondta a srác, hogy szaladjak be. Bent annyi történt, hogy egy Macbook ra rádugruk, azon reszeteltük, és azóta megy. -
Marty8
tag
[3G Nano] jönnek elő a hibák... lassul, nem mindíg mutatja a kijelző, ha hangerőt módosítok, és az új, hogy nem mindíg enged rámásolni. Most egyenként kellett 10 percig szórakoznom. néha bevette az egy számot néha nem. ha nem a hibaüzenet:

-
Marty8
tag
válasz
wienattwo
üzenetére
nem nagyon értem ezeket a hozzászólásokat, hogy rosszul szól az új ipod.
újságtesztek: 2 helyezett (műszeres mérésekkel...)
nem tudom te milyen füleseket használsz, a gyári füles szerintem is trágya, de amit pl. a nőm használ hozzá az egy 6-7 ezres panasonic azzal minden gyári EQ beállításon gyönyörűen, tisztán szól.Halk?
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...
ha halk, nézd meg a beállításokba a hangerőkorlátot. Lehet hogy le van véve... -
Marty8
tag
látom, így Karácsony után valahogy szaporodnak az új Ipod-osok

-
Marty8
tag
válasz
üzenetére
hát így gyorsba:
megnyitod és a képen látható módon megjelenik az ipodod az itunes be.
ott az add.... ott hozzá adod a zenéket vagy videókat és továbbra is a képen látható módon betöltődnek a zenék, és ugyanúgy a videók. amit fel akarsz tenni azt kijelölöd, és behúzod az ipod nevére. a képemen a Matyi's Ipod feliratra. -
Marty8
tag
fúúú... keress rá, hogy ipod reset, ez egy gombkombináció és akkor újraindítod és kérdezi újr a nyelvet....
+
Reset az Ipod-on: középső és Menu gomb egyszerre lenyom, és addig úgymarad, míg az alma logó újra meg nem jelenik a kis kijelzőn.
Ilyenkor ne legyen összekötve a géppel!
[LINK: angol oldal képekkel ]
-
Marty8
tag
válasz
gabesz7250
üzenetére
Hello Gabesz!
Üdv az Ipod dulajuk körében!
Kérdéseidre össze vissza a válasz: tényleg nem tudsz törölni a készülék segítségével. Először én is óvakodtam az ilyen Itunes meg sony_stage szerű cuccoktól, de az ipod mégis magával rántott. Ha megtanuljuk kezelni az Itunes-t akkor nagyon szépen tudjuk rendszerezni a zenéket a lejátszóinkon. Ilyen 160 gigás méretnél szerintem szükség is van rá. Jól is néz ki meg hasznos is a jól rendszerezett zenetár. Pl.: beállítgatom a stílust, és egy házubuli jellegéböl utána csak kiválasztom a műfaj-t és megy
- trükkök az újakhoz még nem nagyon vannak, én a megvásárlás nélküli játékfeltöltés heck et várom... az újakra még nincs.mateka05 !! ne olts le mindenkit, ez a hely arra szolgál, hogy segítsük egymást...

-
Marty8
tag
ha egyáltalán nem bízol az ilyen kéz alatti dolgokba, akkor marad a bolt ott: 46 és 59 azt hiszem. Én 45 ér vettem lassan 2 hónapja a 8 gigásomat, egy srác a (vaterán keresztül találtam) hozatta amerikábol, így amcsi blokkal világgari van rá! Most meg 2 órája fiixáltam le egy csajjal egy bontatlan, magyar garis, 4 gigásat 35 ér....
továbbadás céljából -
Marty8
tag
terjed az új nano, sikerüt valakinek már az Linux alatt etetni?
-
Marty8
tag
válasz
Dartimperial
üzenetére
Sennheiser cx300
én is azt veszek ha eljön az ideje.
nézzétek meg, a Vaterán és a Teszveszen jóval ár alatt lehet kapni! -
Marty8
tag
válasz
Juhtúró
üzenetére
nekem ez így müxik!!
Más!:: tegnap új szoftver vált elérhetővé! Új dumák: "Lecsatolás előtt vesse ki", a régi : "bontás előtt vesse ki" helyett! És új folyamatjelző ábra van a lecsatoláskor
(3rd Nano).sokan megkérdezik:
"Matyi! mi a külömbség az mp4-ek és az Ájpod között"
én: "EZ"
barátném azt szokta mondani: "Én nem hordok semmi különösebb ékszert, kivéve a Nano"
erre ki tud jó választ?
-
Marty8
tag
na ipod+linux
felismeri a progi és ha kiveszem kiírja, hogy nincs zene...
-
Marty8
tag
www.macbolt.hu,
de szerintem megvenni boltba nem nagyon éri meg.
ha nézel valakit, aki behoz neked az usából, jobban jársz.
az én 8 gigásomat (3rd) vettem így vettem 45ért bár ott 36-38, én is jobban jártam meg ő is(kicsit). itthon 59.
a saturn plakáton láttam 39 ért a múgy a 4 gigásat.Linux(suse) alá valaki írt klienst! Légyszi ajánlana valaki újra és mesélne róla?
szeressük a nanot 
-
Marty8
tag
az indafoto.hu -n találtam. Igaza van a tagnak. a nokia vagy a szonierikszon sokkal jobb fülest ad. bleeee ez a füles. ha egy nem alap hangszínt használnék meg is őrülnék, nehéz volt megszokni a basszus hiányát.

-
Marty8
tag
nekem van 3rd Nano 8 gigásom, és egyenlőre minden rendbe van vele. Szeretem
az itunes szertintem is fura cucc!
Kérdésem lenne!
a játékokat hogyan tehetem rá, ha kölön töltöttem le, és nem a Istore ból töltöttem.
van ott hozzá minden féle instrukció, de nem 3.nanohoz.Installation Instructions
Step 1: Extract the RAR file from the torrent.
Step 2: Plug in your iPod. Make sure it is enabled for disk use, and the "Do Not Disconnect" logo is flashing.
Step 3: Open up your iPod in "My Computer". Enable hidden files and folders in "Folder Options".
Step 4: Open up the "iPod_Control" folder.
Step 5: Paste the "Games_RO" folder into the "iPod_Control" folder.
Step 6: Open up iPodWizard (it's a standalone file, no need to install)
Step 7: Change the edit mode to "Firmware File".
Step 8: Click "Open Firmware" and choose either "5g Firmware.bin" or "5.5g Firmware.bin" based on weather you have a 5g or a 5.5g iPod. If you choose the wrong one, you will have to boot into disk mode and restore your iPod.
Step 9: Click "Write to iPod"
Step 10: Follow the instructions on the screen. Eject the iPod when it is done.
Step 11: Reset your iPod by holding in the center button and play/pause button until the apple logo appears
Step 12: Go to Extras > Games on your iPod, choose your game, and enjoy.11 es pont nem működik, addig minden ok.
Help!
-
Marty8
tag
üdv emberek!! nem minden egyértelmű még. Vettem egy új Nano-t!
hogy kell szinkronizáli a naptárat, vagyis milyen progit használjak. Jegyzeteket hogy tehetek rá? És Játékokat?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...

"fú de" érzésem van
továbbadás céljából