- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello Mindenki!
Kellene nekem egy új mp4/mp3 játszó. Mivel van iPad2-m és egy i4S-em, amiket imádok, arra gondoltam, h ezen a vonalon is Apple-ba kellene gondolkodnom.
Ami tetszene az iPod classic vagy az új nano. Előbbi felé húz a szívem a tárkapacitás miatt. Van pár dolog viszont, ami érdekelne:
1. Állítólag lehet őket háttértár módban csatlakoztatni. Ilyenkor mit lehet rájuk pakolni?! Mert 160GB esetében már külső vinyóként is szép mennyiségű adatot lehetne pl. havertól elhozni stb.
Hogy kell ezt elképzelni?! Rádugom PC-re a classicot és megjelenik új meghajtóként?! Kell neki valami külön szoftver?! Ha zenéket húzok rá háttértár módban, azokat le tudja játszani vagy zenét csak iTunes-os szinkronnal lehet rápakolni?!2. A másik kérdés: valóban füles-gyilkosok az iPodok?! Sokaktól hallottam, h olyan teljesítményt ad le, h megöli a gyengébb füleseket.
3. Equalizer van a fenti két típusban?!
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Linux kezdőknek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövedelem
- Packeta
- További aktív témák...
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest