Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence123
csendes tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Köszi szépen! A felhasználási terület miatt (biciklizés, edzés, város stb.) nem fontos a lehető legjobb hangzás - a sima Apple tökéletsen elegendő volt ilyen feltételekhez. A gyári fülhallgató sajnos saját hibám miatt ment tönkre, így ez után vettem egy Sennheiser MX270-et, ami hangzás terén nem szolgált sok újdonsággal, viszont a célnak megfelelt, és az ára sem volt vészes(egyetlen hátulütője az "L" alakú jackdugó, ami az esetek 90%-ban persze jól működik, kivéve az iPodoknál
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
bár valószínűleg az említett L alakúr jack az oka... Ezért is gondoltam most erre a megoldásra - árban, és kialakításban is megfelelne, kérdés már csak a minősége.(most látom csak mennyi helyesírási hiba van az előző kommentemben, fú de szégyenletes
)
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg mivel nekem egy 2gen Shufflem van, nem a legkényelmesebb így), viszont így nagyjából egy év után, a jackdugónál kezd sajnos megtörni a vezeték, de még egyáltalán nem vészes, viszont elszomorító, ennél még az Apple fülhallgatója is jobban bírta
)