Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Én pl. nem tartom magam hülyének/ van kialakult zenei ízlésem, ennek ellenére olyan jó zenéket szoktam megismerni így, amiről nem is hallottam még, de eszméletlen jók, így aztán utána be is szerzem.
De ezt a "ne gyűjtsenek rólam semmit, ne is tudják, hogy élek, hagyjanak békén" felfogást nagyon nem szeretem.
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.Mint mondtam, nem ajánlom neked az ipodot. Ipod akkor jó, ha Apple felfogással gondolkozol, és hagyod magad "hülyének nézni". Van ez a think different kampány, meg az apple "más gondolkodása", ami bizonyos szempontból nem igaz, de én speciel jól érzem magam benne, szóval nem érdekel a háttere/az igazság.
Bocs, hogy kicsit elmentem ilyen Apple vs. Pc/többiek irányba, de kicsit zavar már ez a "kockaság", hogy fújj apple meg ipadba nincs usb meg milyen szar....stb.
Nekem bejön az Apple gondolkodásmódja (még ha az hülyének nézés is). Aki nem szereti, az vegyen mást.
offba teszem inkább....

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.