Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Én pl. nem tartom magam hülyének/ van kialakult zenei ízlésem, ennek ellenére olyan jó zenéket szoktam megismerni így, amiről nem is hallottam még, de eszméletlen jók, így aztán utána be is szerzem.
De ezt a "ne gyűjtsenek rólam semmit, ne is tudják, hogy élek, hagyjanak békén" felfogást nagyon nem szeretem.
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.Mint mondtam, nem ajánlom neked az ipodot. Ipod akkor jó, ha Apple felfogással gondolkozol, és hagyod magad "hülyének nézni". Van ez a think different kampány, meg az apple "más gondolkodása", ami bizonyos szempontból nem igaz, de én speciel jól érzem magam benne, szóval nem érdekel a háttere/az igazság.
Bocs, hogy kicsit elmentem ilyen Apple vs. Pc/többiek irányba, de kicsit zavar már ez a "kockaság", hogy fújj apple meg ipadba nincs usb meg milyen szar....stb.
Nekem bejön az Apple gondolkodásmódja (még ha az hülyének nézés is). Aki nem szereti, az vegyen mást.
offba teszem inkább....

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.