- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma nagyon elkeseredtem: az egy napos Zen Vision:M lejátszóm, melyet babusgattam, tokban tartottam, tehát nagyon vigyáztam rá, begyűjött néhány csúnya karcot.

Viszont ahogy utána néztem, találtam rá megoldást, hogy ezeket eltűntessem: [link]
A szép állapotot egy speciális fóliával is fenn lehet tartani: [link]
A [link] témában elég sok, szinte csak pozitív tapasztalat gyűlt össze a fenti termékekről.
Sajnos az USA-n kívül nehéz beszerezni ezeket a dolgokat, de úgy néz ki, néhány darabot tudok hozatni...ha kell valakinek, szóljon bátran.
Nem akarok rajta meggazdagodni - a lötyi 5, a fólia 2.5K körüli áron lenne itthon.
Ha érdekel valakit, szóljon bátran! Potyára nem akarok hozatni, még rajtam marad, tehát csak olyan szóljon, akinek biztosan kell!
Sajnos az iPod topicban úgy érzem volt jogosultsága ennek a hozzászólásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest