- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
whitezo88 #10418 üzenetére
Nővérem altalaban gyilkolja a telefonjait nem szándékosan csak ő ilyen pl. pocsolya, 3. emeletről lépcsőházban leejteni földszintre a korlát között stb az akkori nokiakkal simán kibirta évekig ilyen "használat" mellett, most ugyanúgy Nokiája van de az 1 év garit sem bírja ki állandóan kikapcsol pedig ugyanaz a kategória mint a régiek voltak.
Apropo. iPhone-ban pont ezt nem szeretem egyszer leesik és annyi neki. Tegnap este kiultem az erkélyre zsebemben a telefonnal el is felejtkeztem róla hogy ott van feltettem a lábam a korlatra akkor hirtelen belémhasított hogy akár ki is csuszhatott volna és tuti lebucskázott volna az aszfaltra. Sajnos ez a zártság nem csak szoftveresen értendő hanem fizikailag is mivel az energia egy esetleges leeséskor nincs hová távozzon ezért legtöbbször a kijelző bánja. Egy másfajta telefon 3 darabra hullik szét de legalább épen marad.
Manchaster
Gratula! Mi is szarunk rád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest