- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #106744 üzenetére
Már sehol.. hirdetésben 64gb wifi+lte volt csávóval lebeszéltem, hogy hívjon amint megvan stb...
hív vissza, hogy holnap feladja a 16gb wifi+lte-t, hát mondom haver 64gb volt megbeszélve (hirdetésben is átírta). Így viszont semmis mert az nem kell.. pedig annyiért sem lenne rossz vétel de nem tudok mit kezdeni 16gb-tal.
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #106577 üzenetére
Hogy hajolsz le, vagy guggolsz le? Bekötni a cipőt, stb? Nekem már a Z3C-val is neccesen ment, g2-vel meg nem is. Mondjuk, kivettem addig a zsebemből, nem volt gond.
Más: Nézem itt a gyári Apple tokokat 5S-hez, amellett,hogy k>rva drágák, nem is igen lehet kapni már, most felkerekednék, feketét is alig találnék, pedig megnéznék egy pirosat is (nem, nem vagyok buzi, szeretem a piros színt bizonyos keretek között, és ez messze nem rózsaszín).
-
b4zsi-
őstag
válasz
Cyberpunk #106363 üzenetére
Nekem most Samsung XCover550 készülékem van, de hiába mondják, hogy vízálló. Erősen kételkedem benne, hogy a hátlap és a kis paneltakaró ajtók megfelelően szigetelnek.
Ez a vízállóság tulajdonság a szervizeknek jön kapóra, hogy könnyebben letudnak rázni egy átlag felhasználót (sajnos).
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #106059 üzenetére
Többen egyetértettek már velem, mások meg nem
ez számomra megtévesztő, mert azt sugallja, hogy sokan egyetértettek, de volt pár ember aki nem. Holott éppen fordítva volt. Hogy kinek van igaza az most ebben az esetben lényegtelen. A te kettős mércéd (ami persze érthető, de ettől még támadható) ott érhető tetten, hogy mindig csak az egyik oldalnak szólsz be. Most is. Így sajnos igen, már megint védesz. -
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #105686 üzenetére
Alapvetően mindenki abban hisz, amiben akar és bizonyos vallásokkal ez működik is, de sajnos a legnépszerűbbekben pont megvan a térítő vonal is... A nagy vallások közül a keresztény (minden ága kb), illetve az iszlám a legrosszabbak szerintem ilyen szempontból, ha végig tekintesz a történelmen, gyakorlatilag csak ezen 2 vallás indított térítő vallási háborúkat... Előbbinél azóta békéssé vált a térítés, utóbbinál a dzsihád még mindig létező fogalom.
Mondjuk én túlzottan racionális is vagyok ahhoz,h akármelyik vallásban is higgyek és pont emiatt van egy szint, amikor már csak sajnálni tudok bizonyos elvakult hívőket, amiket a tudományos bizonyított tényekben sem hisznek, mert a vallásuk azt mondja,h az nem úgy van... -
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #105678 üzenetére
Ez kb az eutanasiaval van egy szintén. Nagyon levagyunk maradva a Skandináv országoktól. Esélyünk sincs hogy csak Európát utolérjük. Itt a Balkánon egyre több hitvallás van kialakuloban, ami a nemzeteket mégjobban fragmentálja, és erősödik a széthúzás, Európa szakadása. És nem tudja az egyszerű ember, hogy az a vég, az olyan védtelen országok mint a mienk, játékszer lehet az erőszak szervezetek számára.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #105550 üzenetére
Nem te olyan álláspont mellett vagy ha a melegséggel kapcsolatban feljön valami (legyen ez akár egy szín), vagy megbántják a kis kedvencedet (akkor is ha fullra nincs igaza) jössz egyből mintha kb kötelező lenne megvédeni...
Én csak mosolygok rajta mindig, már arra is gondoltam ezért valami fizetést kapsz vagy ilyesmi...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #105530 üzenetére
Már beteges szerintem amit csinálsz...:/ Mármint ez a védelmező szereposztás. Amúgy le lett tisztázva hogy a csajának lett vásárolva, neki meg a legjobb döntés, szóval nyugodj le...
Amúgy neked is elmondom újra, hogy bízd ide mit írok le és hányszor, ha szúrja a kis szemed lapozz át rajta, nem kötelező megjegyzést tenned rá.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cyberpunk #105455 üzenetére
Minden pénz kérdése.
300k-ért már most odaállnék. -
DanielK
addikt
válasz
Cyberpunk #105221 üzenetére
Nekem is bírja, de megkérdezte, hogy ki hogy használja.
Nekem minden on, kivéve a helymeghatározásnál a rendszerdolgokat, meg 1-2 appot!Más:
Ha valaki egy kényelmes é jól használható bill+egér kombót akar, akkor a Microsoft Wireless Desktop 3000-et ajánlom. Most kaptam meg a cégnél és iszonyat zsír!!!!
Link -
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #105167 üzenetére
Én már nem tudom, mi is szivárgott ki, mert annyi minden.... de ha lesz egy 5" körüli, akkor be fogok nevezni egyre. Frissítések miatt mindenképp. Ezért jó a nexus tablet is.
Nagyon remélem, hogy tényleg nem csak ilyen 6" körüli lesz. Munkahelyen van több embernek is, azt mondják nagyon szeretik, jó,hogy stock android, és egyből megkap mindent, de ezzel a mérettel már nem tudnak egyszerűen megbarátkozni.
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #105129 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Mondjuk,ha tehetem, ezentúl stock android-hoz legközelebb állóból választok. Szerencsére Sony elég jól optimalizál (azért vannak érdekességek természetesen), és a szoftokat is jól dobálja.
Amit inkább szeretek droidban, hogy "van megoldás". Pl. Sony legutóbbi 5.1.1-ese produkál egy olyat, hogy max fényerőn villan fel a képernyő, majd utána állítja a normális szintre a fényérzékelő. Szóval szemégetés powa'. Annyit kellett tenni,hogy feltettem egy másik appot, ami szabályozza a fényerőt automatán ugyanúgy a fényérzékelőt használva, csak épp jól működve. Problem solved. -
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #105127 üzenetére
Az biztos, de azért azt is nézni kell, hogy Apple-nek mennyi készülékre kell optimalizálni, illetve droid hány cuccon fut. Ezt tekintve pedig a droid jobban optimalizált
Nem értem amúgy az Apple-t, régen mindig is a stabilitás és az egyszerűség volt a névjegye, ezt kellett volna tartani. Nagyon szerettem is ios 6-ig.
-
válasz
Cyberpunk #104813 üzenetére
Nálam másfél év alatt az 5S talán 2x ha leesett, nem lenne szükséges a tokozás de biztos ami biztos részemről. Ha más meg posztol egy összetört telefont magamban csak annyit mondok "balfasz".
Előtte a 4S kegyetlen sokszor esett le.legiaap: Elég sokat keresgéltem, valahol láttam átlátszót (talán aliexpressen) amit rá lehet hajtogatni a telefon oldalára is, de sehol sem láttam teljes hátlapot lefedő matricát/fóliát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #104813 üzenetére
Én nem mondtam nem jobb tok nélkül, mert persze hogy jobb. Az a baj a lényeg nem ment át neked, ami az hogy inkább elviselek rajta egy szolid tokot, minthogy bámuljak rajta egy esetleges karcot, de ezt már leírtam csak most 3x...
De ilyen az üvegfólia is, ha nem lett volna a telefonjaimon akkor kb ~7 kijelzőcserén tutit átestem már volna.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Cyberpunk #104706 üzenetére
Mondjuk ha utanaolvasnal tudhatnad, hogy nagyon nem mindegy milyen cipot veszel.
Tobbfele labtipusra valo van, ha nem megfelelot veszel elkepzelheto, hogy szivni fogsz.
Mellesleg a Nike-t nagyon hamisitjak, azzal vigyaznek a helyedben.
Nekem egy Nike Pegasus van. Ebben tolta le mar felmaratont is.
Hervisben Afamentes napok vannak, erdemes lenne azt is megnezned. -
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #104679 üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz belőle. Monolitikus kernelről mikro kernelre akarják implementálni. Vagyis natív fog futni QNX-n. Azt mondják jobb lesz mint az eredeti, mivel minden folyamat elszigetelve működik, ha valami behal, nem rántja magával a rendszert. Mondjuk nem én leszek az első aki váltani fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!