- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
icecave #174299 üzenetére
Még csak a debreceni Wasabiban voltam, de az nem volt lepukkant. Egyébként egész jó a kajájuk, bár szégyenszemre a legjobb rizst valaha egy párizsi Auchanban vettem, mikor a lazac mellé bedobtam egy random dobozos, aznap reggel készített rizset. Eszméletlen finom volt, konkrétan a lazacot alig akartam megenni
-
válasz
icecave #174248 üzenetére
Egy hétig otthon voltunk vidéken a szülőknél, sorra fényképezni kellett volna az anyós által készített kajákat, különös tekintettel azokra, amiket a kemencében sütött/főzött, feltenni ide a fórumra, aztán olvastatni vele az érkező (negatív) kritikákat...
Anyámét persze nem, mert ez csak az anyósnak jár ki! -
SÖ
addikt
válasz
icecave #174174 üzenetére
Hát tőled venne iPhone -t akinek 6 anyja van.
MásÉs így kopik tucat kínai gagyivá az Apple csillogása Miért lesz ocso az i8 bőrbe bújtatott SE2 - amit nem tudok elhinni mert az SE a compact kategóriát képviseli - hogy eszköz legyen a szolgáltatásokathasználó populáció megtriplázásához. [link]
-
madgie
titán
-
SÖ
addikt
válasz
icecave #174107 üzenetére
Valami nem stimmel nálad. Az i4-em sosem látott fóliát és csak csúszós tokban volt. 2 évesen úgy adtam el hogy csak hajszál karcok voltak rajta. Azóta sokat fejlődött a GG mert fél évig a X-est tök meztelenül használtam vagyis ez is csúsztatható tokban volt és hajszál karc mentes. Pár hete vettem rá üvegfóliát, hozzá teszem ez az első iphonom amin van. 😀
Még megvan a Sony Compactom is na azon jól látható karcok vannak, ergo ugyan olyan felhasználási körülmények mellett.
Tech7
“Valamit be kell állítanom“
Igen, a csengetés hangerejét.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #174104 üzenetére
Engem nagyon idegesítene ha más szín lenne ,mert akkor mindig a szigeten idegeskednék ,így meg semmi nem tűnik fel ,észre sem lehet venni.
Tanultam a hibádból ,hogy karcolódik hamar ,meg olvastam is róla hogy könnyen meglátszik rajta minden ,gyorsan raktam rá egy fóliát meg bele raktam egy sima átlátszó szilikonba. -
hdanit610
aktív tag
válasz
icecave #174042 üzenetére
A beaktiváláshoz nem kell Apple id. Attól még senkinek nem lesz semmi baja, mindössze ha ennyire nagy a félelem, akkor az aktiválás idejére egy másik telóról csináljanak hotspotot és azon keresztül csinálják végig az aktiválást, ne az otthonira rakják fel. Utána elérhető minden fontosabb adata a készüléknek, hátha valahol tényleg keresik (bár manapság egy hatos nem ér semmit, ráadásul még időben klküldték rá a nullázást és törölték iCloudból is, mielőtt lemerült volna, bár akkor miért nem használták a FMI-t...). Esetleg még az lehetett, hogy valaki megvette frissen a gsm boltból és elhagyta, azért nincs iCloud és egyebek és az életben nem fogja keresni senki.
A rendőrségi leadás jó irány, 1 év múlva az övék lesz, ha nem jelentkeznek érte. Hegyet-földet megmozgató nyomozást nem fognak miatta indítani, erre azért bátran mérget lehet venni.
-
válasz
icecave #174042 üzenetére
Ha bűncselekmény miatt tettek feljelentést a telefon kapcsán és tárgykörözés alatt áll, akkor valaki tegyen bele egy SIM kártyát, aztán hamar megkeresik majd a rendőrök az előfizetőt.
Már régen - a megtalálástól számított 8 napon belül - kötelesek lettek volna leadni a talált tárgyat - a találás helye szerint illetékes jegyzőnél, vagy egyéb "működési" időben a rendőrségen, az átvételről adnak jegyzőkönyvet, azt pedig meg kell őrizni (legalábbis érdemes).
A megtaláló igényt tarthat bizonyos esetekben a talált dologra és az ő markát ütheti, ha nem jelentkezik érte a jogos tulajdonos a meghatározott intervallum alatt. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #173881 üzenetére
Összes iphone om közt az X et utáltam a legjobban ,számomra hiába nagyobb volt a sima 6/7/8- nál ,viszont keskenyebb ,Plus méret után meg csak nyavalyogtam itt nektek mennyire utálom.
Kimerem jelenteni ,hogy a legcsúnyább képeket/videokat készítettem vele ,sötét volt ,autofocus is instabil néha ,nem szerettem ezt az öreg motorosok is tudják itt a fórumon.
Lehet kinevettek ,de eddig a i7 em csinálta a legszebb képeket és videókat amit egy itteni forum társnak adtam el (szekra) ,használtam asszem egy évet és imádtam.
Asszony sima Xs lett az igazi ,ott már érződik hogy jobb oled és jobb kamera lényegesebben mint a sima X é. -
madgie
titán
válasz
icecave #173769 üzenetére
Na, akkor jöhet a jóvilág
Én az X eladása és a Mate 20 Pro vásárlása közti árkülönbözetből vettem ma egy Amazfit Pace-t. Na nem egy epölvaccs, nincs pay, de bakker, szűk egy hetet elmegy egy töltéssel, nem egy napot (sose bírt ki kettőt nekem a Watch). És az értesítések itt is átjönnek, válaszolni Watch-on sem volt értelme... majd meglátjuk, hogy bírom, az eddigi okosóráktól fájt a karom, majd később a bal lapockám is. -
madgie
titán
válasz
icecave #173764 üzenetére
Belépsz az asztali gmailbe, a beállítások/import résznél átirányítod a hotmailes fiókodat, valahol még azt is belőheted, hogy arról az adott címről menjen a válasz és voilà, kész vagy. Nekem valami 5-6 fiók megy így a "központi" gmail címekre, így ott él tudok mindent intézni.
-
r3dsnake
nagyúr
-
.Szaki.
addikt
válasz
icecave #173675 üzenetére
Na igen, nekem nincs okos TV-m, ezért is kell a DeX. Illetve az S9+ még nem kompatibilis a sima kábeles összeköttetéses képernyő tükrözéssel, mindenképp kellett hozzá ez. És mivel szeretek a nagy TV-n dolgozni, na meg Netflixezni ezt egyelőre mással nem tudom megoldani. iPhone-hoz gondolom kéne venni egy Apple TV-t, hogy tudjam ezeket a dolgokat így intézni, bár gondolom klaviatúrával, egérrel a levelezést nehezen tudnám iPhone-nal csinálni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
icecave #173624 üzenetére
Nem hiányozna a DeX? Nekem a 11 Pro tetszik, de iszonyat drága, a 11 IPS kijelzője pedig szerintem nagy visszalépés lenne az S9+ AMOLED-jéhez képest, persze mindezt még látatlanban mondom. Valamikor majd megtapogatom.
Mondjuk én ha egyáltalán váltok, akkor jövőre fogok, de a DeX annyira kényelmes, hogy nem tudom mennyire tudnám nélkülözni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!