Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz madgie #192938 üzenetére

Mire gondolsz, mit másolnál kábelen a telefonról a számítógépre? Nekem Windowsos gépem van, mert tulajdonképpen csak MS programokat használok, ezért pedig tartom indokoltnak egy Mac vásárlását - bár nagyon szívesen kipróbálnám - ennek ellenére még egyszer sem kötöttem össze a telefont a lapossal kábelen keresztül.

Engem jobban bánt a 60Hz-es sztori egy 400k-s készüléknél. Egyébként a 16-os még be is jönne, a Prot szerintem nem használnám ki, főleg, hogy lassan 4 évesen még a Minivel sem nagyon vannak gondok, azon kívül, hogy szerintem már jobban melegszik, az akksi már elég csúnyán degradálódott (78%), na meg a háttértár kezd kínosan kevés lenni. Ez utóbbi sajnos a napokban derült ki, amikor nem akart felmenni a szoftverfrissítés. Szóval egyáltalán nem érzek semmilyen hiányosságot a készülékemet illetően, ebből fakadóan bőven elég lenne egy 16-os is, de szerintem megvárom a 17-et, hacsak nem lesz használhatatlanul tele a 12. Állítólag a 17 már garantáltan megapja a 120Hz-es kijelzőt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés