Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz #162304 üzenetére

"Mellkaspánt pont annyira gagyi mint a rossz miltitask, program nem válaszol, vagy a merítő beragadt app és társai."

Bár nem teljesen értem, amit írsz, szerintem a mellkaspánt úgy általánosságban nem gagyi megoldás a mozgás közbeni szívritmus monitorozására. Sőt, általában jobbnak tartják a tesztek, mint a csuklón mért pulzust, bár nekem azzal sincsenek problémáim, amire használom. Azok alapján amiket eddig láttam és olvastam, a mellkaspánt jobban követi a pulzus értékeinek hirtelen változását, illetve olyan mozgásformák vagy edzések esetén, amikor a csukló erősen igénybe van véve, problémássá válik a csuklón mért pulzus és általában ilyenkor ajánlják.
    Én akkor használok mellkaspántot, ha hosszabb bicikliútra megyek, mert nagyobb rázkódás esetén elforog a kezemen az óra (nem szeretem szorosra húzni) a rázkódástól és az izzadságtól, így jobban rábízom magam a mellkaspánt által mért értékekre.

Új hozzászólás Aktív témák