-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #278155 üzenetére
Nekem ma jött meg (végre) a 13 Mini-m, közvetlen az Apple-től. A beállítások APP egy év korlátozott jótállást ír, de legalább ha nem is írja, biztosan az Apple-höz kell vinnem a 2. és a 3. évben
Viszont így kérdés, hogy megéri-e például az enyémnél a +40k-t, hogy az első év után közvetlen fordulhatok az Apple-höz. Számomra megérte és így még jó is, hogy most vettem, mert 20k-t megkaptam Apple Store-utalványban.
#278186kakuk.tamas
Tapasztalatom szerint ez inkább csak akkor áll fent, ha gyakran kényszerül band-et váltani. Pest szélén, kertesházas övezet, konstans 3--4 csík a térerő, és mindig 4G-n megy a hívás. A XIII. kerületben viszont alig lépek be a lakásba, rögvest rámegy Wi-Fi hívásra. Egyforma router, 99%-ban a konfig is egyforma, MikroTik hAP ac^2 és ac3. A Wi-Fi hívást én úgy tudom, hogy csak fallback-nek használja.
#278232bigrob
Örök téma ez amióta itt jártam, de én is csak csatlakozni tudok. Android-on hasonló szoftveres stabilitást sose sikerült elérnem mint iPhone-nal.
#278238INGJOKE
Pár óra után hatalmas +++ a 13 Mini-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest