Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a készülék iphone 4s, a problémám pedig az e-mail-nél hogyan törlöm ki egyszerre az összes levelemet? köszönöm a válaszokat.
-
Black83
tag
Sziasztok!
Szeretnélek megkérdezni benneteket hogy iPad air-röl sehogy sem tudok e-mail küldeni csak fogadni mi lehet az oka? Köszönöm a segítseget. Mindig azt az üzenetet kapom h a címzettek elutasította a szerver...[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Minden működik ! köszönöm a tippeket.
-
Black83
tag
Sziasztok!
Elképzelhetőnek tartjátok hogy a telenornál vásárolt I5s készülékek függetlenek lehetnek?
Aki a közelmúltban vásárolt ilyen készüléket esetleg be tudna számolni erről?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok! Iphone 6 tulajoktol kérdeznem hogy a készülék leggyakrabban előforduló szerkízeti hibái mik Összeszérelesi minőségben egy 5 s jobban össze van dobva? Ez a kamera lencse elcsuszasa sűrűn előforduló Hiba? 5s Es 6 közötti a sebesség különbség jíléntős? Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok!
Találkozott mar valaki olyan problémával, hogy nem tudott mailt küldeni a telorol esetemben iPhone 5c. A szerver nem tudja továbbítani az üzenetet hiba üzenetet dobja ki. Wi-fi n meg nem prbaltam. Egész nap nem tudtam emaliezni...
Köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, az 5c-m némító gombja körül van egy repedés, garanciában ezzel foglalkoznak szerintetek? A másik problémám elhajítottam a készüléket és a képernyő jobb oldala kiugrott, ezt visszanyomva
egyenletlen felület keletkezett, ez kijelzőcsere vagy esetleg egy ragasztás megoldaná? Garanciára gondolom ez nem vonatkozik, esetleg talán mondjam azt hogy elvált a ragasztás? A készülék T-nél vásárolt.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne két tok között vacillálok az egyik az Iphone gyári tokja a másik pedig a pitaka kérdésem, hogy az Iphone tokjában van ez a plüss bélés a pitaká-ban pedig nincs szóval érdemes venni rá hátlapi fóliát a mikró karcok véget, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok! SIM kártya hiba miatt elképzelhető az hogy, nem lehet hallani a hívott felt vagy a hívott fel sem hallja hívót? Ez a második iPhone ami produkálja ezt ezért gondolok elsősorban erre a problémára.
-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy problémám lenne remélem van rá megoldás! A naptár alkalmazásban van egy reklám amit sehogy sem tudok kiszedni, gondoltam arra hogy újra rakom a telót és eltűnik de csak olyan mentéseim vannak amikben szerepel ez a marhaság,van erre valami megoldásotok? Rakok fel képet hogy mi a probléma. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
válasz MasterMark #237869 üzenetére
Letöröltem az alkalmazást is, majd újra letöltöttem de benne van...nem emlékszem arra sem hogy, letöltöttem volna e egyáltalán valamit, egyszer csak megjelent. Naptár értesítést is le kellett vegyem mert minden órában csipog.....
-
Black83
tag
válasz GreenGoblin #237872 üzenetére
Vírus? Nem is hallottam erről hogy létezik...
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet pótólni egy elveszett air pods2 fülest? Vagy érdesmesebb venni egy új szetett?
köszi -
Black83
tag
Sziasztok!
Az Xs-max jövőre kap 18-ios-t vagy a 17-volt az utolsó?
I12-van de a családban van egy max is és a nagyobb kijelző előnyösebb lenne számomra.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok!
Lehet arra számítani, hogy az ipad mini7 128gb jön ki és nem 64 el? Emiatt küldtem vissza a 6-os generaciot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs