Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Én igen. Pontosabban az iGo-ét, de az ugyanez, csak "át lett matricázva". Nekem egyelőre bevált. Jó a minőség, én elégedett vagyok vele. Mondjuk ha feltekered a töltőkábelt, akkor romolhat, mert az az antenna. 3GS-t egy kézzel is ki lehet szedni belőle, 4S már inkább kétkezes. A beépített BT-t nem használom, mert van a kocsiban, de sajnos csak hívást visz át. Ha egyszer belőtted a Dension app-vel a frekvenciát, akár le is lehet törölni, mert a tartó megjegyzi. Navigálás közben zenét szoktam hallgatni róla gond nélkül.
Az új árát nem biztos, hogy kiadtam volna érte, de kb. csak kipróbáltan, garanciával 15 ezerért jutottam hozzá. Ennyiért megérte. Többért már inkább elgondolkodtam volna egy Parrot kihangosítón, aminek van dock connectora is (MKi9200 talán).
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
iTunesban hozzáadod a számokat (file -> add file/folder), utána meg vagy ráhúzod a telefonra (ha a manually manage videos and music be van jelölve) vagy sima sync.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valamiért egy régebbi photostream mappa is rajtamarad a telefonon még egy régi restorenál, és most kettő van. Az egyik természetesen "használaton kívüli", van benne ~20 féléves fotó, a másik meg az 1000 képes aktív stream.
Namármost ezt a régit hogy tüntetem el?[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
snooze
veterán
ha hivásvárakoztatást bekapcsolod ahogy tanácsolták,akkor beszéd közben nálad csengetést fog hallani a másik fél,neked meg egy hang jelez,és ha befejezted,akkor lesz egy nem fogadott hivásod..
hivásértesités csak ha ki vagy kapcsolva ,vagy ha nincs téreröd akkor küld..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
insight
aktív tag
válasz Tomi13 #70818 üzenetére
Igen, a szinkronizálásnál tiltsd le az automatikus szinkront, minden lapon (appok, zenék, stb) állítsd kézi szinkronra. Így csakis az általad kijelölt zenék, appok, stb. mennek a telefonra, úgy hogy pl. ráhúzod az egérrel....
Az automatikus szinkronizálás bizony elég nehezen követhető dolog, elszemetesedik tőle a telefon.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest