Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ringloszilva #96335 üzenetére
Ennyit írtam: "hogy sokkal jobb az LTE lefedettség, mint a 3G. " Senki nem beszélt itt áldásról, senki nem istenítette az LTE hálót, leírtam, hogy jobb a térerőm LTE-n, mint 3G-n. (nyilván amerre én járok, de gondoltam ez egyértelmű lesz mindenkinek, felesleges megemlíteni, de tévedtem. )
Miért vennék hülyére az embert vele? Azért mert nem jár minden 100 vagy 200MB-os előfizetés mellé? Ahogy te is írod, felesleges az egy utcás faluba az LTE, akkor minek hisztizel miatta? Mari néninek hiányzik, nem, hát akkor?
Nem te vagy a célközönség, nem érdeke egyik szolgáltatónak s, hogy azoknak kedvezzen, akik havi 1000 forintot hajlandóak fizetni, és ennyiért elvárják, hogy mindenből a legjobbat kapják ők is...[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ringloszilva #96332 üzenetére
Mivel alig egy hete használom, így még túl sok helyen nem próbáltam, de amerre mozgok mindenképpen jobb, mint a 3G hálózat. Képzeld munkámból kifolyólag szinte minden nap más más településen vagyok, igaz nem olyanokon, ami egy utcából áll. ( mondjuk ott nem is verném a tamtamot, hogy miért nem fejlesztenek...Gondolom 90%-ban idősek lakják, akiknek aztán kell az LTE vagy a 3G)
Ha 2-3 ezernél nem vagy hajlandó többet fizetni, akkor nem is akarjál LTE hálót ennyire egyszerű, örüljél, hogy ennyiért kapsz valamennyi mobilnetet egyáltalán. Nem vagyok képben a lakossági előfizetésekkel, flottázom egy ideje, itt nincs hűség, mp alapon megy a számlázás, 10ft/perc, 1,5GB net, és nem fizetek 5 ezret se."Főleg úgy, hogy a városban lényegében már mindenhol van WiFree hálózat."
Jól hangzik, de nagyon nincs így, még Budapestországba se.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ringloszilva #93760 üzenetére
na, mire felébredtem és olvasom a fejleményeket, te megint pihenőn...
nekem ugyan nem célzás, mert nem használok facebook és társai alkalmazásokat, hanem böngésző alól használom, függetlenül attól, hogy épp ios oprendszert futtató iphone, vagy androidos...stb telefonom van, de a gyors(abb) mobilinternet ne azért szoruljon már háttérbe, mert vannak problémás alkalmazások, semmi köze egymáshoz direktben a kettőnek.
nem használok tokot vagy fóliát a telefonjaimon, de attól még sokan mások igen, és pont úgy joguk van kibeszélni a megfelelő témákban ezeket a dolgokat is, ahogy minden mást, ami a téma címéül szolgáló telefonhoz...stb kapcsolódik, én nem fogok célozgatni rá senkinek, hogy miért foglalkozik vele, hanem csak ignorálom, ha nem érint, ezzel ellentétben, szerinted venniük kellene a lapot, csak nem értem, hogy miért?!?!
nekem semmi sem a világ első csodája, 1997. áprilisa óta mobiltelefonozok, azóta megéltem már néhány dolgot, változást, technikai fejlődést...stb, és még csak iphone hívő sem vagyok, az 5s a második apple termékem, előtte 4s volt és ennyi, emellett sok más gyártó termékét használtam és fogom is még.
nem volt neked elég a linkelt példám, de utánam is leírták már, hogy igen, van olyan, ahol korábban nem volt normális hálózat, ott az lte háló terjeszkedése óta van gyors adatkapcsolat, bár a nem lte képes telefonokkal továbbra sincs érdemi változás, ezért te lettél közröhely tárgya.
nem az én hozzáállásom, hogy előnyben van részesítve az lte, de igen, a szolgáltatók arra fektetnek hangsúlyt, azt a hálózatot fejlesztik rohamosan, a többit nem kimondottan, és mostanság már az olcsóbb kategóriában is nagyon sok lte képes telefon van, nem véletlenül, hiszen már most is hátrányban vannak a régebbi, nem lte képes telefonok, és ez az arány folyamatosan nőni fog, és nem lesz belőle botrány, mert ez a technológiai fejlődés útja, ahogy sok más téren is, legfeljebb azok bosszankodnak majd, akik nem követik a fejlődést, mert számukra marad minden a régiben.
az iphone elvárással kapcsolatos írásodra nem reagálok, mert sarkított, ironizált és dramatizált szélsőség.
milyen rendszert kellene visszaállítani?
az lte fejlesztés elkülönül a korábbiaktól, és mivel a 3g, de még az edge vagy a gprs sem alapja az lte fejlesztésnek, ezért a korábbi technológiák maradhatnak a régiben, amíg az lte fejlődik és terjeszkedik.
látom, közben másoknak is odaszúrsz egy lte fricskát, ha nem is kapcsolódik a problémájához, de attól neked még nem lesz jobb, továbbra sem leszel előrébb a nem lte képes telefonoddal - a 4s témában írt véleményedhez kapcsolódóan írom ezt, bár azóta itt már többször is megcáfoltad magadat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kicsirics77
veterán
válasz Ringloszilva #93777 üzenetére
Szerintem majd vezénylek én...
Nekem van is rá jogosultságom.
De tény,hogy képtelen vagy normális kommunikációra..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
StLui
veterán
válasz Ringloszilva #93777 üzenetére
Nem vezényelt, megkért. Kulturált írásbeli kommunikációra képtelen vagy úgy tűnik egyelőre, hozzáteszem, ezzel nem vagy egyedül a fórumok világában. Azt meg csak remélni merem, hogy a hozzád hasonlók nem így kommunikálnak a való világban.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Edi77
őstag
válasz Ringloszilva #93767 üzenetére
Szerintem, ha nem tudsz segíteni valakinek, csak beszólni, maradj csöndben légyszíves
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Gicz
addikt
marinénit eddig sem érdekelte a 3g, 4g, ők általában vezetékesen beszélgetnek a nyugdíjas csomaggal a szomszéd faluba.
"ha nem állítják vissza a rendszert" - mármint mit kéne visszaállítaniuk
-
Zjunior
veterán
Ezt most komolyan írtad?
Mert ha igen, nagyon nagy baj van nálad!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
galaxys80
veterán
Rettentő vicces gyerek vagy.
-
Tibee86
nagyúr
Azért pihentél, mert folyton személyeskedsz, remélhetőleg most is fogsz.
-
Gicz
addikt
Picit szükszéged lenne mobilos továbbképzésre mielőtt leüvöltesz valakit. Simán elképzelhető ugyanis hogy van olyan hely ahol nincs a GSM lefedettség a toppon, ergo szakadozva, vagy egyáltalán nem is tudsz telefonálni, viszont mérsz 10Mbitet LTE-n. Főleg kis lakottságú falvakban ahol most kapcsoltak LTE800-at.
-
legenda
válasz Ringloszilva #93737 üzenetére
te trollkodtál a facebook méréssel, én a szolgáltatós térképpel hivatalos tájékoztatást hivatkoztam be!
csináltad ezt már eleget a 4s...stb témában, én próbáltam normálisan leírni, te nem fogadtad el, engem nem érdekelt, de másokat igen, mert moderátori segítséggel állítottak le téged.
itt sem fogom sokáig erőltetni, mert nem látom értelmét...
gondolkozz te, mert már most sok olyan helyen elérhető az lte, ahol 3g nem volt, nincs, és egyelőre nem is nagyon lesz, illetve olyan helyen is 4g hasít, ahol edge sem volt, de beidézek még jobb példát, link
itt erőlködtél; link, hogy jó a 4s, nincs olyan tulajdonság, miben jobb például az 5s, de egy sorral feljebb a válasz, a 4s ott adatkapcsolatot sem létesít, az lte képes telefonok meg 4g hálón hasítanak a neten.
azt írtad/kérdezted, hogy ha a 3g nem stabil, akkor mit várhatsz a 4g-től, nos, láthatod, hogy konkrétan mit, olyan jó lte lefedettséget, amilyen a 3g nincs, mert nem alapja a 4g-nek, így nem is foglalkoznak már vele a szolgáltatók, hanem 4g/lte hálóra gyúrnak.
az lte hálón adott jobb akkumulátoros üzemidőt sem ismerted el - mivel is tesztelted? -, pedig mások is leírták, és a hivatalos gyártói leírást is belinkeltem, ahol az apple konkrétan leírja a különbséget; 3g akár 8 óra, lte/wifi akár 10 óra böngészés - nem mindegy az arány.
részemről ennyi...
ja, TheMarci annyiban erősített meg téged, hogy sok helyen nincs hálózati kapcsolata, de nem tudni, hogy melyik szolgáltató, illetve milyen telefonnal, mert ha szintén 4s, vagy nem minden hazai lte hálót kezelő sima 5, akkor érthető a dolog, 5c, 5s és attól felfelé már sokkal jobb az országos lte elérés, mert azok minden szükséges frekvenciát kezelnek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Ringloszilva #93715 üzenetére
én nem szoktam trollkodni, meg szélsőséges dolgokat irni - veled ellentétben -, és sűrűn kimozdulok bidapestről, sokszor elutazunk pihenni vagy látogatóba valahová hétvégente, a hosszú hétvégéken az ország távolabbi pontjaira is, legutóbb (3 hete) pécsett voltunk, ahol tökéletes az lte lefedettség, útközben is jelentős hányadban volt lte elérés, és a hálózat csak a hosszú alagútban tűnt el.
van olyan hely, ahol csak gprs van, még edge sincs, például a szülői ház környéke is ilyen, pedig oda is leutazunk néha, de ott is hamarabb lesz lte, mint 3g.
igaz, akinek a facebook sebessége a mérvadó, meg nem lte képes 4s telefonnal nézi, hogy hol van lte elérés, annak ezt felesleges magyarázni...
tudom/tudjuk, neked nem kell lte, nem kell 5 GHz wifi, akár mobilinternet sem, de nem mindeni így van ezzel.Gsx-rr; még attól gyengébb. alacsonyabb kategóriás samsung, sony...stb telefonok is tudják.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz Ringloszilva #93715 üzenetére
És az a baj, hogy igazad van. Nem tudok úgy elmenni hétvégén bárhova vidékre (nem nagyváros, falu, kirándulás), hogy ne legyen a legjobb barátom a nincs szolgáltatás szöveg. Ez a 9x%-os lefedettség szöveg miatt meg sokszor sírni tudnék. :/
Do You Dream?
-
galaxys80
veterán
válasz Ringloszilva #93661 üzenetére
Na most akkor mégis megy.
Van Xbox-om is. Vagy 1.5 éve be sem kapcsoltam. Éppen az eladásán gondolkoztam.
Arra az évi 1-2 alkalomra nekem tökéletes megoldás lenne. A telefont meg pont annyiszor kell bámulni amennyiszer a konzol irányítóját.
PC-emen meg nem megy el, mert 1000 éves videókártya van benne. Nem is tervezem a cseréjét a fenti okok miatt.
A telefon pendrive-ként felismerése meg sosem lesz elérhető IOS alatt. Teszem hozzá 4.1.2 óta android alatt sem az. -
buci30
addikt
válasz Ringloszilva #93663 üzenetére
Persze indulok holnap megírom volt e 😅
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
legenda
válasz Ringloszilva #93663 üzenetére
trollkodás helyett olvass, tájékozódj; link
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ringloszilva #89949 üzenetére
számtalanszor kicserélik mondvacsinált indokkal is, a szerviz(es)ek ügyeskedéséről nem is beszélve...
a telefon cseréje esetén új - vagy annak megfelelő gyári felújított - készüléknél új azonosítók, tehát jogilag új, az annak megfelelő 1 év gyártói jótállással.
itt jön közbe persze az, hogy honnan származik a készülék, mert csak a hazai hivatalos forrásból értékesítettekre vonatkozik a hazai jogszabály.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Noxy
veterán
válasz Ringloszilva #89843 üzenetére
Valamelyik topikban (4S vagy 5S) is volt hasonló gond a BT-l. Egy sima teló restart megoldotta.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ringloszilva #89824 üzenetére
Egyeni problema, nalam teljesen jo.
-
Ragnar95
félisten
válasz Ringloszilva #89824 üzenetére
Egyedi hiba lesz, nálam tökéletes az autós kihangosító 8.0.2 alatt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ronson88
tag
válasz Ringloszilva #89819 üzenetére
Nálam 8.0.2.-n csatlakozik az autós rendszeremhez is és a bukósisakom kihangosítójához is, üzembiztosan.
üdv.
-
Kommy
veterán
válasz Ringloszilva #89819 üzenetére
Nekem mindenhol működött eddig is rendesen.
Amúgy mi a bajod a bluetooth-al?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #89358 üzenetére
"Két bugja van eddig, hogy amikor fogadom a hívást még utána is cseng és csak másodpercek múlva tudok beszélni, valamint az, hogy már rég elolvastam a beérkezett emailt majd utána jelenik meg az értesítési sávban fölül."
Nekem a jelenlegi i5-öm alatt ezek nem jönnek elő, néha kilép pár programból, meg párszor a kamera lefagyott, ennyit tapasztaltam eddig.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Ringloszilva #89358 üzenetére
Ugyan nem nekem szólt, de IOS8 után tettem vissza a 7-et, amíg lehetett. A legnagyobb gondom 4S-en nem a rendszer volt (sőt, azzal szinte semmi), hanem az alkalmazások (pl. Face) lassúsága. IOS 7 alatt sokkal gyorsabban indultak és kevésbbé (vagy egyáltalán nem) szaggattak, míg IOS8 alatt sajnos igen. A 8.1 jobbnak ígérkezik, ahogyan olvastam, de egyelőre 4S-re nem szokták javasolni...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bull84ghia
őstag
válasz Ringloszilva #89231 üzenetére
chip
Azért írták mert a lighting kábel ami eredeti valóban tartalmaz chipet.[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
mondomén
őstag
válasz Ringloszilva #89231 üzenetére
Még jó, én nem írtam hülyeséget. 4s topikot már széttoltad a tájékozottságodnak köszönhetően, ezért írtam. Nálam nem szokás, de nyugodtan ha attól jobb.
@jozsi252
Almarium-pro.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Ringloszilva #89226 üzenetére
Nem tudom, nem is erdekel. Jolvan ha erted, de mi lenne ha egyszer utana neznel mielott irsz? Annyi hulyeseget megsporolnal.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #89221 üzenetére
Nekem volt már olyan hogy vettem egy ebay-es kábelt, és szoft frissítés után nem töltött, de ezt ki is Írta hogy a telefon nem támogatja. Ha nem ír ki semmit úgy nem tölt, akkor kábelszakadás okés lehet, de ha kiírja nem erről van szó...
-
mondomén
őstag
válasz Ringloszilva #89221 üzenetére
4s-hez nem lightning kabel van.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Ringloszilva #87408 üzenetére
Erre csak annyit mondanék,hogy a silver 2gb ipod 30 pin kábelem közel 10 éves és a mai napig tölt,szinkronizál sőtt az első i4-et a munkahelyemen 2011-ben azzal használtam mert nem volt kedvem hordozgatni amit adtak hozzá.
Kezdem azt hinni lassan Én is,hogy fikázni jársz ide meg trollkodni....... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legenda
válasz Ringloszilva #87408 üzenetére
aki rángatja meg betöri, az meg is érdemli, nekem sosem ment még tönkre egyik gyártó kábele sem.
az apple termékek esetén az utángyártott kábelekkel van inkább probléma.
nem láttál még más gyártónál rossz minőségű kábelt?
biztos nem volt samsung s3 telefonod, de más gyártót is írhatnék még ide.
nekem az iphone 4s kábele sem romlott el vagy tört be bő egy év alatt, ahogy másmilyenek sem, és bár az 5s még csak bő 6 hónapja van meg, de azzal sem lesz gond.
gyanakodhatsz bármire, akkor nem kell neked apple termék, és ennyi...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ringloszilva #87406 üzenetére
ez nem a jófejségről szól, 1 év teljes körű gyártói jótállás van, ami a tartozékokra is vonatkozik, legyen szó akár a töltőfejről, kábelről, vagy a fülhallgatóról.
más kérdés, hogy az adódó hiba a jótállás körébe tartozik, vagy sem.
aki kettévágja a kábelt, annak nyilván nem cserélik jótállás keretében, de ha simán csak meghibásodik és külső, fizikai sérülésnek semmi nyoma, ami köthető lenne a hibához, akkor bizony cserélniük kell.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Ringloszilva #87361 üzenetére
Akkor azért. Nem a pushoz van köze. Kapcsold ki a gmail netes feluleten az arhivalast (vagy szerveren maradast vagy hogy hivják) es akkor lesz delete
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Ringloszilva #87359 üzenetére
Uaz a mailbox?
-
samgar
őstag
válasz Ringloszilva #87275 üzenetére
De mi a tökömnek irogatod ezt egy szakmai topikba??? Hát hol nem szarom már le.
Oppo Find X5 PRO
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Ringloszilva #87275 üzenetére
(#87277) Lacopapi leírta neked azt amit én is gondolok, humorérzékem is okés.
Tiszteletre méltó, hogy más emberekre is figyelsz, de ezt nem abban kell kimeríteni, hogy itt mindenki akinek i4s-nél jobb telefonja van az appleb..zi sznob.
Mi nem tehetünk a szomszédos országban történő dolgokról.
A neked írt hsz-em lényege, ha neked annyira ellenszenves ez a fórum, miért vagy itt?
Semmi baj a nézeteiddel, a felesleges pazarlás nem jó dolog.
De attól mert más nem így gondolkodik, mint te és kiköhögi az i5s, vagy i6 árát, az neked ne okozzon agygörcsöt.
Igen vannak itt felesleges kérdések naponta többször is, pl: érdemes-e most venni i5s-t, vagy várjak vele 2 hetet...stb. Nem kell késztetést érezni mindenáron, hogy erre reagáljon az ember.
Legalábbis én nem írok ilyenkor.
Szóval nem tartalak én butának, inkább csak olyan felesleges bajkeverőnek aki szereti megmondani a tutit.
De majd levetkőződ, vagy nem. Nagy off vége.ui: az akksi százalék parától nekem is égnek áll a hajam, a korrektség jegyében ezt le kellett írnom neked!
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
psanyika
csendes tag
válasz Ringloszilva #87238 üzenetére
Dolgózói csomagot vennék ezért mindenképp aláírok 2 évet,4S-em volt és nagyon tetszett,ezért gondoltam az 5C-t amit még anyagilag elérek Az 5S egy kicsit drága nekem.Ha megunom az se gond mert odaadom a feleségemnek vagy a gyerekemnek.Kérdésem az lenne,hogy hardverileg az 5C kibír-e 2 évet és hogy jó telefon-e.
-
kelly7
aktív tag
válasz Ringloszilva #86880 üzenetére
Mit nem értesz? Pusztán olyan embertől akarok rendelni, aki tuti azt küldi ami kell. Főleg minőségben.
-
StLui
veterán
válasz Ringloszilva #86885 üzenetére
Nekem sima OTA frissítés volt és minden rendben.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
sokan jelezték, hogy csak ráfrissítettek a 7-es rendszerre, nem volt visszaállítás, és úgy is jó.
szerintem attól függ inkább a dolog, hogy kinek miként volt belakva a rendszer, ha van fent olyan alkalmazás, aminek az ios 7-re szabott verziója nagyon problémásan működik ios 8 alatt, akkor hibát tapasztalnak, akiknek viszont nincs olyan, azoknál minden okés..zSoLTi.; lehet, hogy időközben frissült valami, vagy épp akkor nem tudott mindent átteni valami oknál fogva, engedd neki, bajod nem lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Hát én a mentést raktam vissza rá, lassabb is lett kicsi (iphone 5), de akkor sincs kedvem leformázni és mindent újra tenni.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Ringloszilva #86873 üzenetére
Azért a GM-et a megjelenésétől kezdve használtam egészen az IOS 8 tegnapi kiadásáig és nem olyan rossz az ("kutyadobálásra jó telefon")... Sőt, melyik gyártó támogat ennyi ideig ennyi frissítéssel készüléket?
Arra lennék csak kíváncsi, hogy a finomításokat még megkapom-e, de ha nem, akkor sem rossz az IOS 8, csak a készülék öregszik hozzánk...manchester85: Még tegnap, a megjelenés utáni 1 órán belül, nálam is ezt írta ki, így letöltöttem más forrásból a 7.1.2-t és shift+restore-al felraktam, minden rendben volt... Nem tudom még lehetséges-e ez, de szerintem már nem...
kali:
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Macccy
senior tag
válasz Ringloszilva #86866 üzenetére
"de gyerekek ez kurvára gáz már, hogy 2014-ben nincsen magyar nyelvú swype mikor a droidon 3 éve van"
Igen ... és? Vagy most éppen kit hibáztatsz ezért?
-
legenda
válasz Ringloszilva #86866 üzenetére
nem gyártói kampánybeszéd, android alatt is pont úgy megszenvedték ezt, olvass csak bele a nexus 5 témába arra az időpontra, amikor azon készülékre jött ki először a kitkat, és szinte semmilyen alkalmazás nem ment, vagy nem rendesen!
akkoriban épp androidos telefonom volt, szóval nem kell bemutatni.
ott is idő kellett, amíg ráfaragták az új verzióra az alkalmazásokat, itt is idő kell, ez van...[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz Ringloszilva #86849 üzenetére
ő
nem értem, meg kell nyomni a telepítés gombot, ehhez hogy nem lehet érteni?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
galaxys80
veterán
válasz Ringloszilva #86140 üzenetére
Látod, megint nem olvasol csak írsz,írsz és írsz.
Az itt panaszkodók mindegyike Vodafone-os, így azzal, hogy csak 3G/LTE kapcsoló van az IOS 8-ban nem nyerünk semmit (mivel nincsen LTE náluk még), ellenben bukjuk a 2G-t.
És, hogy miért okoz ez problémát néhány embernél? Sokadjára is leírom.
Én ahol lakom így néz ki a térerő: Udvaron, felső szinten és a konyhában vígan van 3G. Mindenhol máshol a házban csak 2G. Na most el tudod képzelni, hogy egy nap hányszor váltogat a hálózatok között?
De másik probléma is felmerül. Ha valahol, olyan helyen vagy ahol szintén a határon van a térerő, akkor ugyan ragaszkodik a végtelenségig a 3G-hez a telefon, de netezni már lehetetlen rajta.Ilyenkor átkapcsol, majd automatikusan, csak győzd kivárni. Na én ekkor szoktam gyorsan manuálisan 2G-re tenni, ami ugyan elég lassú, de legalább megy.
Normál esetben egyébként én is mindig 3G-re szoktam állítani a kapcsolót. Csak otthon szoktam kikapcsolni a fent vázolt okok miatt.
Egyébként ki mondta neked, hogy attól über az I5, hogy LTE-t is tud? Szerinted azok akiknek a szolgáltatójánál el sem érhető az LTE, azok e miatt választották az I5-öt?[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Ringloszilva #85992 üzenetére
Én voltam a legfőbb hőbörgő ez miatt hónapokig WP fornton, de fél éve már biztos teljesen rendben, most is egyszerre jeleneik a két eszközön szinte. A nagyon sok felhatalmazott eszköz FB beállításban sokaknak gondot okozott, én is töröltem az összeset egyszer, azóta sem, és rendben van. De a leglátványosabb a megjelenés, valahogy szegényesebb az egész macerásabb, nehezen tudom megfogalmazni, de nagyon határozottan ezt érzem.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Ringloszilva #85967 üzenetére
Nos, engem meg a te véleményed nem érdekel, úgyhogy erről ennyit.
-
madgie
titán
válasz Ringloszilva #85967 üzenetére
Az iGo is csinált nekem olyat, hogy b@szott újratervezni, hát kanyarral odébb is vissza akart fordítani a lezárt út felé...
-
Noxy
veterán
válasz Ringloszilva #85959 üzenetére
Hsz első része még úgy ahogy igaz is, kieg.. azzal, hogy van itt olyan akinek 1x volt 5S telefonja, de most azon agyal, hogy tud ingyen App-t venni, mert nincs a számláján 1€ sem.
"Csak azt néztem, hogy írt egy ember, hogy eltűnt a wifije a 3g telefonján és mindenki leszarta szegényt,"
Ebben viszont tévedsz. [link]
Ő meg sz@rt válaszolni. Kicsit figyelemebesen kellene követned a topikot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
Tetszik a szöveg amit nyomsz
-
madgie
titán
Azért Apple terméknél nem rossz dolog, hogy ha jókor veszed, akkor keveset bukhatsz idővel rajta. Elég sokan így szoktak újabbra váltani.
-
galaxys80
veterán
Ha nagyon érdekel bármikor megtudnám venni bármelyik navigációs appot. (Nem mintha rád tartozna bárkinek is az anyagi helyzete).
Csakhogy én 99%-ban a TomTom navimat használom navigálásra.
Telefonon csak abban esetben kapcsolom be, ha éppen valamiért nincsen nálam a navim és elkeveredtem valahol. (Erre tulajdonképpen a Google Maps is tökéletesen megfelel most)
Na most én ezért az évi 2-3 alkalomért nem fogok 5000 ft-ot sem kifizetni.
Here-vel kapcsolatban pedig a többségnek akik használják teljesen más a véleményük, mint neked.
Bár az utóbbi egy hsz-eit olvasgatva ez tulajdonképpen minden témában így van. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #85160 üzenetére
Amit leírtál ez mind helytálló, és én is voltam ebbe a cipőben. 4S-t nem akartam lecserélni mert gondoltam mia túrónak, annyival nem jobb, majd csak rászántam magam...Illetve ugyan ez volt i5 vs 5S-nél is, és jelenleg ott tartok hogy egyiket se sírom vissza, mert míg nem használja az ember minimum 1 hónapig az új készüléket nem érti miről beszélnek mások. Teljesen más az hogy az üzletben megfogdosod, vagy az hogy nálad van 2 hétig, ezt így le se lehet írni mert tényleg tapasztalni kell. Szóval aki megteheti próbálja ki, látom ha 200 ezres Padfone-od volt, akkor egy 5S-t is megengedhetnél magadnak, és egy hónap után 100%-ra merem állítani nem akarnál visszamenni 4S-re.
Ezzel természetesen a te esetedben írtam, a 4S 4 évre sztorira még mindig azt mondom hogy lehet használható lesz, de az 512mb miatt már szerintem nem lesz olyan felhasználó barát.
Adorjanksz: Én olyan 230-250 ezerre saccolom, vagyis remélem nem fognak elszállni az árral....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #85142 üzenetére
Én nem az LTE-ről beszéltem, az más illető volt. Én azt konkrétan lesz@rom, 1 mert vodás vagyok azaz nem is érhető el nálam, más meg Budapesten majdnem a város közepén ahol lakunk, jobban jön a 3G-m, mint az LTE. Szóval nekem a 3G bőven elég.
A 4 éves tervéhez amit írtál meg annyit tudnék mondani hogy akkor vegyen mindenki 6310-est mert 2 hétig megy az aksija, vagy még 50 telefont feltudnék sorolni, szóval ilyen alapon rengeteg telefon jó...Viszont én akkor is azt mondom ha 4 évre tervez valaki, és gördülékenyen akarja használni, úgy hogy iPhone-t akar, akkor minimum i5-öt vegyen, mert az 512mb már kevés lesz a normális felhasználói élményhez.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Ringloszilva #85142 üzenetére
Te meg fogdd mar fel, hogy a lefedettseg nem az Apple, vagy barmilyen gyarto hibaja!
Raadasul Nyiregyen van Lte mindenhol ha ez segít a kis lelkednek![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
válasz Ringloszilva #85118 üzenetére
Te mi a picsából gondolod, h 10ből van 2 embernek erre szüksége?
Amúgy is latszik milyen szuklatokoru vagy, es Magyarorszagra fokuszalsz.
Angliaban vki nem is tart netet otthon hanem az Lte ossza meg, mert kb 4ezer ft a havidija...az akksiidorol ne is beszeljunk
Mondj meg okosakat plz![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
Igen igazad van, és fáj az igazság...
Aki 4 évre tervez jó választás a 4S, sőt mondjad neki vegyen 2G-t mert azt is lehet nyomogatni...
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Aki az LTE miatt vesz i5-öt az szerintem nemes egyszerűséggel hülye. Egyrészt nincs még olyan jó lefedettség, sokszor a 3G érhető csak el, vagy LTE-t ír, de 3G sebességgel megy. Odébb van még az, hogy stabilan menjen a 4G.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #85094 üzenetére
Feküdj le pihenni, sok volt neked a mai nap úgy látom....
-
Totheground
addikt
válasz Ringloszilva #85094 üzenetére
Trollkodj már máshol, mert kezd unalmas lenni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ringloszilva #85036 üzenetére
Azért nehogy szívinfarktus kapj véletlenül, látom nagyon ideges lettél. Mint írtam is "nem volt tudatos, egyszerűen csak használtam ahogy szoktam"! Ezt látom nem fogtad fel, tudod nem úgy használom a telefonom hogy letiltok mindent, és leveszem a fényerőt, majd várom a csodát meddig megy az aksija hogy itt villogjak vele! Azért is raktam offba, és azért is írtam hogy egyéni rekord mivel tisztába vagyok mindenkinél más-más üzemidő érhető el. Mivel nem értem még el a telefonnal ennyit azért is lepődtem meg, így gondoltam megmerem offba osztani. De ha már itt tartunk így használtam:
- Fényerő fix középen (automata nélkül)
- Wifi/3G folyamatosan be volt kapcsolva
- 4db Gmail, Facebook, Viber folyamatos szinkronizáció
- Facebook messenger válaszolgatás/új üzenet írás (passz hány óra nem emlékszem)
- Több kisebb internetezés kb 1 óra
- Sok kisebb hívás
- Kb 20 fénykép készítése
- fél óra játék (zynga póker)
- Több óra Quick office használat
- GPS, helymeghatározás nem volt használvaNem szokásom hazudni, valótlan dolgokat állítani, így ha nem hiszed el abszolút hidegen hagy, pont annyira mint a véleményed...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Szép kis komment, grat.
Kit érdekel h mi a véleményed?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bigdady
nagyúr
Nekem volt már hogy a gyari kabel tolto kombora azt irta a telo hogy nem kompatibilis szoval van ilyen.
-
vtechun
veterán
válasz Ringloszilva #84982 üzenetére
Én vettem egy használt 0 perces (gariban cserélt) ipad4-et februárban, feltűnt, hogy rohadt lassan tölt az ipad2-esemhez képest, 0-ról 100-ra kell neki vagy 10-12 óra.
Ki is cserélte az apple aztán utána derült ki, hogy a kábel miatt volt. Nem eredetit adtak hozzá... Fogyasztásmérővel kimértem, 6-7 watt volt az én kábelemmel, eredetivel pidig megvolt a 12 watt felvett teljesítmény.
Ennyit a kábelekről. Persze lehet van már azóta olyan nem eredeti kábel is ami jó, de ki tudja... Meg lehet, hogy iphone töltésénél nem jelentkezik probléma
-
tommjee
senior tag
válasz Ringloszilva #85011 üzenetére
Meglévő Apple-ID nem most regisztrált
-
erdoke
titán
válasz Ringloszilva #85013 üzenetére
Jelen pillanatban 3-féle "szabványos" microUSB létezik, melyikre gondolsz?
Amit a telefonokban általában használnak, az sem sebességben (USB 2.0), sem áramellátásban (max. 1 A, míg az iPad Air 2,4-et vesz fel a Lightningról), sem méretben nem felel meg a kor elvárásainak. Az USB 3.0 micro verziója még nagyobb, még inkább asszimmetrikus, és emiatt alig pakolták be valamilyen eszközbe. A nemrég bejelentettet pedig meg senki nem látta, és legalább fél év, mire a boltban megvásárolható eszköz lesz belőle.
Van itthon több tucatnyi microUSB-s eszköz az első két fajtából, ritka elb@szarintott kontrukció mind a Lightninghoz képest. Tipikusan háromszor kell nekifutni, mire bedugja az ember, és nem vagyok nyomi.
Szerintem hagyd ezt a témát, ha soha nem volt dolgod a 4 szóban forgó csatlakozóból hárommal...A legjobb aláírás a héten
-
Totheground
addikt
válasz Ringloszilva #84992 üzenetére
Meg lehet nézni, hogy az Apple hány csatlakozót használt mióta létezik, és ugyanabban az intervallumban hány usb mutáció jött létre és tűnt el. Meg megnézném, hogy egy iPadet mennyi idő alatt töltesz fel mUSB-vel.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- iPhone 12 mini zöld
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest