Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz cekkk #290791 üzenetére
Én a kamera miatt biztos nem vennék 14 Pro-t, mert rémes fotókat gyárt. Főleg mikor alig van fény vagy csak pár gyertya ég a karácsonyfa mellett. Olyan moslék karácsonyi fotókat csináltam tavaly, hogy sírni tudtam volna. Tisztára olyan feelingem volt mintha a régi T230-ra felpattintottam volna a VGA kamerát és úgy lövöldöznék.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz cekkk #290796 üzenetére
MIndkét telefont használtam. Beltérben mozgó gyerekre jobb az alma. Egyébként a 14 pro képalkotás nekem sem a szívem csücske, de ebben a kérdésben még mindig jobb, mint a Samsung.
Nálam most van egy Opo Find X6 Pro és mindkét telefont (S23 Ultra, iPhone 14 Pro) megeszi fotózás tekintetében, ami azért elég szomorú.
-
Rhino82
aktív tag
válasz cekkk #293189 üzenetére
Igen igen, 2 év. De szerintem használtra 2 év teljesen jó.
Egyre inkább azon vagyok, hogy vennem kéne használtan egy i12 vagy 13-at...esetleg 13 prot. Így legalább megnézem hogy tetszik 1-2 hónap használat után az ios és nem is bukok sok pénzt...sőt talán még árában el is tudom adni ha nem jön be. Így legalább a szeptembert is meglátom milyen lesz az i15.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz cekkk #293489 üzenetére
hogyan tudom egyszerre olvasottnak jelölni?
Üzenetek/bal felső sarok/Edit (vagy szerkesztés) gomb/Select messages vagy Üzenetek kiválasztása gomb/a karikában kijelölöd a kívánt SMS-eket/bal alsó sarok: Read all (vagy mind olvasott) gomb. [kép]
Hogyan tudom megnézni egy számnál mikor beszéltem vele legutóbb
Előzmények (Recents)/koppints a név melletti “i” ikonra: [kép][ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz cekkk #310600 üzenetére
Én nem tudom mi van, de most egy ideje hívásokkal van valami nálam. Ha úgy érzékeli az óra, hogy "ránéztem" ki hív, mert a megcsörrenés közben pont felém fordul a kijelző, akkor lenémítja a jelzést az órán is és a telefonon is, van hogy alig veszem észre a hívást emiatt. Nem tudom mi van vele, de zavaró. Oké nem volt még nem fogadott hívásom miatta és csak néha csinálja, de bosszant és nem tudom mihez kötni (amit írtam, az is csak tipp, hogy a felém fordítást érzékeli talán az óra).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz cekkk #310811 üzenetére
Nekem ilyen még Androidon volt, ott az IPv6 protokoll kikapcsolása oldotta meg (Yettel konfigurációban volt a hiba). Nekem is ilyen telefonom van, szintén iOS 17.3 és Yettel kombóval, de egyelőre nem csinálja, pedig anno sokat szívtam vele mire a fórumom valaki beírta a megfejtést. Addig meg kapcsolgattam az airplane módot minden második toronyváltásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest